Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medjani ve bosigwanin geri gemesini olumlu görüyorum

çünkü o paralari büyük kismi ödenecek hiç olmadi anlaşirsin

olmadi elden çikarirsin satarsin bosigwayi külüpte başka görev verirsin

mbia yerini medjani doldurmaz ancak idare ederiz ligde zaten hedef yok

cavanda gitmesine temkinli yaklaşiyorum

bosigwa yeri ayri sporcu olarak ancak yaş ilerlemiş ve lif kopardi

aacaba oynayabilecek mi bu konu irdelenmeli bence

cavanda erken bence ancak disiplinsizlik durumu çok sikinti bence

keşke bosigwa ile takima bağlansa

Yorum

• Mbia bizde futbol mutbol oynamadi, hele karakter olarak sifir. Satabilirlerse büyük is, insallah iho'nun attigi imza parasi kazigini da geri alirlar.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forumda söz hakkı isteme olayı yok ki bilader, içindeki İho aşkı değreşince dayanamadım yazdım. Yapmış olduğun yorum baştan sona hakkaniyetsiz desen ki mbia iyi oyuncu gitmese olur filan lakin her şey aleni ortadayken adamın kapıdan sağlam kulübü üstüne aldığı sözleşmeyi yapanlar ortadayken çıkıp yea bunlar da sıvası demek tamamen haksızlık art niyetliliktir. Ha bunları İho yönetmini kast ederek yazdınsa laflarımı geri alıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Benim içimdeki iho aşkını nerden gördün bağırsaklarımamı baktın.Ortada iho lafı geçmemiş,gelmiş bir yoruma alaycı uslüpla iho takıntılsın lafı ediyorsun.Dikkat ettiysen senden başka kimseye söz almadan konuşma demedim.Görüş benim görüşümdür beğenmediysen adabınla cevap verirsin,Yok sınırları aşarım dersen lafını alırsın.Dahada ileri gitmeden cevap verme,Forum amacından sapmasın.

Yorum

• İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mbia emeklilik yaşında değil kardeşim henüz 29 yaşında sağlam 4-5 sene futbol hayatı var.ben bu adamın ahlaksız olduğuna inanmıyorum,adama sahanın neresinde görev verirsen ver hakkaniyetle altından kalkmak için uğraş veriyor.2.5 verdik diye öyle anlamlar yüklüyoruzki adama inanılır gibi değil.
          pardon düzelteyim ben adami 31 saniyordum

bunlar hep ufak yazdiriyor zaten sivayayim biraz da

sakatlik olayi var ama ilk geldiğinde oynamamişti bir dönem bosigwada ayni durum olmuştu.

Bunlari tamam birakalim kenara adamin ne derdi var parasi ödenecek dendi.

Sözleşme ile her türlü külübü esir almak nedir

onda suç yok o sözleşmeyi kabul eden yönetimde suç

yoksa 2.5 alsin hiç sorun değil

Yorum

• mbia giderse bi onur ve cardozo kalıyor 2 mio. üstü alan...bence cardozo da sezon sonu gider.....
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              pardon düzelteyim ben adami 31 saniyordum

bunlar hep ufak yazdiriyor zaten sivayayim biraz da

sakatlik olayi var ama ilk geldiğinde oynamamişti bir dönem bosigwada ayni durum olmuştu.

Bunlari tamam birakalim kenara adamin ne derdi var parasi ödenecek dendi.

Sözleşme ile her türlü külübü esir almak nedir

onda suç yok o sözleşmeyi kabul eden yönetimde suç

yoksa 2.5 alsin hiç sorun değil
              Valla kardeşim Mbia'ya instagramdan yapılan Hakaretleri bilmem gördünmü.Türk oyuncuya yapsan 2 dakika durmaz örnek Volkan Şen.

Yorum

• Kime ne teklif varsa değerlendirilip hemen satılmalı.

Yorum

• Erkan'ın 2.5'a satılma ihtimali, Nasanın şuan beni yatağımdan alıp uzaya cıkartmasından bile daha düşük ihtimal..
                  You Will Never Walk Alone
                  Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla kardeşim mbia'ya instagramdan yapılan hakaretleri bilmem gördünmü.türk oyuncuya yapsan 2 dakika durmaz örnek volkan şen.

o kismi yanliş

ancak şb taraftarida yazabilir ayni şeyi

profesyonel yaklaşmak lazim

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mbia giderse bi onur ve cardozo kalıyor 2 mio. üstü alan...bence cardozo da sezon sonu gider.....
                      Óscar CARDOZO (Gitmesini hiç ama hiç istemiyorum) + Dame N`DOYE (Kesinlikle gitmeli) + Mustapha YATABARÉ (Opsiyonu 4.000.000 €). CARDOZO ve N`DOYE`un (Sunderland) Katar, Çin vb. bir ülkeye satışı gerçekleşir; Montpellier de YATABARÉ için 4 Milyon € öderse alınması gereken forvetler Konstantinos MITROGLOU + Islam SLIMANI olmalı ama ne yazık ki ikisi de İMKANSIZ şuan... Forvet hattında Eren DERDİYOK + Muhammet DEMİR + Muhammet BEŞİR kulağa hoş gelse de; Eren Cardozo`nun yerini doldurabilir mi orası tartışılır... Bu arada Kasımpaşa forvet transfer etmiş satabilirler bence Eren`i.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o kismi yanliş

ancak şb taraftarida yazabilir ayni şeyi

profesyonel yaklaşmak lazim
                        Muhakkak kardeşim.

Yorum

• İsveç Milli Takımı oyuncusu olan bir adamı ne kadar da yerin dibine sokmuşsunuz. Erkan o paralardan fazlasını da eder.

Yorum

• Sahada stoper oynadığı son maç hariç elinden gelenin en iyisin yapmaya çalıştı M Bia. Fakat ispanyol medyasına "paramı aldım ama mutsuzum" açıklamasını yapan bir oyuncuyu takımda tutmak ne derece mantıklı? Kaldı ki ciddi bir maaş yükü olduğu da gerçek. Bence M Bia ve menejerinin kafasındaki ödeme güçlüğünü bahane edip bonservisi devre arasında eline almaktı fakat ödeme yapınca yeni yönetim bütün planlar yattı, sanırım yeni yönetimle de bir şekilde uzlaşamayınca mutsuzum açıklaması yaptı. Muharrem Usta her fırsatta M Bia ile devam etmek istiyoruz dedi çünkü bunu net hatırlıyorum.

Cavanda konusu ise tamamen strateji. Euro 2016'yı bekleyelim diyen arkadaşlar da haklılar, para veriliyorken gitsin diyen arkadaşlar da haklılar. Yönetim şu an Cavanda ile ilgili vereceği kararın sonucunu yaz ayında görecektir olumlu ya da olumsuz manada. Şahsi kanaatim 7 8 gibi uçuk bir fiyat gelmediği sürece takımda tutulması. Boss reyiz geldikten sonra da rekabet ortamı yaratıp performans elde edilmesi. Şu durumda ölüsünü koysa oynar durumda çünkü. Ayrıca maaş yükü de çok ekstrem değil o yüzden yarım devre daha sabredilebilir.

Bu arada FFP ile alakalı bir plandan dolayı oyuncu satıp en azından seneye Avrupa vizesini kurtarmak istiyor da olabilir yönetim. Bu bana göre her futbolcudan önemli bir detay.
                            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                            (Dozer) Cemil Usta
                            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsveç Milli Takımı oyuncusu olan bir adamı ne kadar da yerin dibine sokmuşsunuz. Erkan o paralardan fazlasını da eder.
                              Traftar mbia. Cavanda. Erkanı göndermek istiyor galiba ama bu akşamki kupa maçında oynayan enkazı görmefşniz galiba. O maçta oynaunların hepsini bu akşam belli para verip fesh etsek. Göndermeyi düşündüğnğz 3 adamdan fazla kar ederiz. Neyse bir ara bu vizyona da ylsşırız belki. Sefamusa. İshak. Deniz bu takımdan para alıyorsa erkanın. Mbianın. Cavandanın aldığı ücret fazkasıyls haklarıdır. Sorunu doğru yerde arayalım. Önce enkazı temizleyelim. Sonra gerekırse kaliteli adamlar satılır.

Yorum

• Mbia için 5 milyon teklif etmişler
                                7 verin hallolsun bu iş diyememişler mi neden ilk teklifi kabul etmişler hemen
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X