Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun bitti sanırım acaba hangi sistemle oynayacağız.

4-4-2 oynayacaksak muhammed tam oranın adamı iyi verim alırız.ekiciyi koke görevinde kullanabilirmiyiz acaba.yedeği de yazıcı olur.eren albayrak bedava transfer kesin bitirilmeli.aykut-mustafaya yol verilmeli osmanlıya verdiğimiz durmalı.iki tane tabiri ricaizle izbandut stoper bulunmalı ve parayı basmamamız gereken 4 yer ikili ortasaha sol açık(çok yetenekli ve disiplinli olmalı viscanın daha yeteneklisi ama o da olur)ve armin hodzic.bu adam için şartlar zorlanmalı.gidenlerden 10 mn kazansak bu transferler rahat biter.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• IHO zamaninda Malouda, Bosi, Cardozo, Constant, Mbia gibilerine yillik 2,5-3 milyon verirken, kadronun geri kalanlarini alt yapidaki ve ligteki düsük bütceli oyunculardan olustursaydi bugün maddi anlamda bu durumlara gelmezdik.
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Çok Para Şampiyon yapmaz. Eğer olunsaydı fener açık ara şampiyon olurdu. Sezon Başında 10-15 Milyon Euro Transfer bütçesi belirlenirse çok rahat kafaya oynarsın piyasada potansiyelli oyuncu oldukça fazla
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Ersun Hoca'dan wonderkid'ler bekliyoruz
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ersun Yanal haberlerini duyunca hoca başlığından transfer başlığına hızlı bir geçiş yapayım dedim. Ben 1 tane mücadeleci ve ''yavaş olmayan'' stoper istiyorum. 1 orta saha dinamosu ve 1 adette santrafor. Gerisini Ersun hoca halleder.
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Esteban gidiciyse Antep'in kalecisi Karce sözleşmesi bitiyor bu sene alınmalı.
              Yedek için Sivaslı Atıf 'da olabilir.Onunda bonservisi elinde.

Yorum

• Tolgay'a ne gülüyorum.Ektin bizi ne oldu la 18'e giremiyorsun

Yorum

• herzaman yazdigim gibi ersun yanal konusunda Flash yalanlama aciklamasi gelmis

yönetici diyorki daha hoca gerekiyormu yoksa gerekmiyormu daha bu zamana Kadar söz konusu olmamis ...

hami mandirali umarim gelecek sezon basarili olur ..ben hami hoca ile devam edilecek diyorum yöneticilerde beni bu konuda sasirtmiyorlar..

Transfer konusundada her oyuncuyu yalanladilar yalanlayacak oyuncu kalmadi piyasada ..renktaslar ben umutsuz bakmiyorum sakin ola öyle düsünmeyin genclerle yola devam edilecek insallah basarili oluruz ..

yönetimden ve baskandan istedigim tek sey bu büyük taraftara gercekleri demeleri hami ile devam edecegiz ve genclerle yola devam edecegiz diyin artik herkes kurtulsun cokmu zor tepkilerden neden korkuyorsunuz
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Sivas'lı Atif uygun bir yıllık ücrete alınabilir.

Bonservisi olmayan ekstrem özellikleri olan bi hücum oyuncusu, tutmasa da zarar etmeyiz.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sivas'lı Atif uygun bir yıllık ücrete alınabilir.

Bonservisi olmayan ekstrem özellikleri olan bi hücum oyuncusu, tutmasa da zarar etmeyiz.
                      Bonservisi olmayan derken? Benim bildigim 1 Sene daha Kontrati var 2017 nin Haziran Ayina kadar... Düsünce serbest kalir Maddesi mi var yoksa?
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Yeni Colman. Bandanası dahil. Twitter'daki TScout paylaşmış. Çok beğendim.

“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Maciej Rybus
                          Emmanuel Mas
                          Facundo Roncaglia
                          Oscar Scarione
                          Daniel Agger
                          Ahmed Elmohamady
                          Bastos
                          Eren Albayrak
                          Alexandru Chipciu
                          Djalma Campos
                          Derick Tshimanga (Sol Bek icin Cavanda tarzinda)

Hepsi 1-1,5 Ay Sonra Bonservisini Eline alacak...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herzaman yazdigim gibi ersun yanal konusunda Flash yalanlama aciklamasi gelmis

yönetici diyorki daha hoca gerekiyormu yoksa gerekmiyormu daha bu zamana Kadar söz konusu olmamis ...

hami mandirali umarim gelecek sezon basarili olur ..ben hami hoca ile devam edilecek diyorum yöneticilerde beni bu konuda sasirtmiyorlar..

Transfer konusundada her oyuncuyu yalanladilar yalanlayacak oyuncu kalmadi piyasada ..renktaslar ben umutsuz bakmiyorum sakin ola öyle düsünmeyin genclerle yola devam edilecek insallah basarili oluruz ..

yönetimden ve baskandan istedigim tek sey bu büyük taraftara gercekleri demeleri hami ile devam edecegiz ve genclerle yola devam edecegiz diyin artik herkes kurtulsun cokmu zor tepkilerden neden korkuyorsunuz
                            Forumda herkes mi trol oluyor anlayamıyorum.

Yorum

• Onur
                              Cavanda bastos
                              Serdar
                              Eren
                              Vukucevic
                              Ndiaye
                              Mahrez tarzı sol kanat
                              Scarione(mehmet)
                              Muhammed
                              Armin hodzic

Net harcama 10 mn euro falan olur iyi bir kadro olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bonservisi olmayan derken? Benim bildigim 1 Sene daha Kontrati var 2017 nin Haziran Ayina kadar... Düsünce serbest kalir Maddesi mi var yoksa?
                                Öyle bir madde olup olmadığını bilmiyorum.

Bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor diye biliyordum.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X