İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle............xxxxx....vukcevic
....visca...........................xxxxxx
..............eren.....ndiaye
önliberoya kante tarzı bir önlibero sola da hareketli bir 10 numara tamamdır iş.ligi tanıyan oyuncuların olduğu üstün fizikli, disiplinli tam ersun'luk kadro. visca yerine ucuz bir kanat oyuncusu bulunabilir ama dikkatli olmak lazım.iskelet oturtuyoruz.disiplinsiz oyuncu olmaz bu süreçte. yıldızları sonra alırız. ekici'yi de satın madem.
aatıf'ı istemem.o zaman 4 3 3 gibi birşey oynamaya başlarız. scarione iyidir.
çok maaş istemez sanmıyorum.
başkanın 360tvdeki 10 numara tanımına da uyuyor bence.
umarı viscaya tercih ederim ayrıca.
Yorum
-
haha sinan kim ya...şaka gibi..Ekici takımın en yetenekli ismi...Ama takımdaki kazmalar adamı futboldan Soğutu...Sözleşmesi derhal uzatılmali..Yoksa istanbul takımları kapar
Gesendet von meinem SM-G900F mit TapatalkSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleschöne nasıl olur sol kanada ?
çok maaş istemez sanmıyorum.
başkanın 360tvdeki 10 numara tanımına da uyuyor bence.
umarı viscaya tercih ederim ayrıca.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle............xxxxx....vukcevic
....visca...........................xxxxxx
..............eren.....ndiaye
önliberoya kante tarzı bir önlibero sola da hareketli bir 10 numara tamamdır iş.ligi tanıyan oyuncuların olduğu üstün fizikli, disiplinli tam ersun'luk kadro. visca yerine ucuz bir kanat oyuncusu bulunabilir ama dikkatli olmak lazım.iskelet oturtuyoruz.disiplinsiz oyuncu olmaz bu süreçte. yıldızları sonra alırız. ekici'yi de satın madem.
aatıf'ı istemem.o zaman 4 3 3 gibi birşey oynamaya başlarız. scarione iyidir.
Yorum
-
Fransada küme düşen Stade Reims takımının stoperi Aissa Mandi için inşallah girişim vardır.Trabzonspora gelirse süper ligin Kjaerle beraber en iyi iki stoperinden biri olur.Cezayirli olması,karakteri ve müthiş profesyonelliğinden dolayı en küçük bir sorun bile çıkartmaz.Yıllık 1 milyona oynayabilecek bir oyuncu.Oyun kurabilmesi ve sağ bek oynayabilmesi de bir avantaj.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca, Vukcevic, Eren. 3ününde 4-5 milyon euro bonservisleri var. 3 oyuncu için 15 milyon harcayacak durumda değiliz, en azından başkanın son konuşmasından ben böyle anladım. Ayrıca para varsa bile Visca'ya 4-5 vermek bence çok mantıksız, avrupadan o fiyata çok daha iyilerini getiririz.başka türlü zor..
Yorum
-
Bizim cok iyi bir kalecimiz ,sakatlanmaz ise cok iyi bir 8 numaramiz bunlarin yanina cok iyi diyebilecegimiz stoper ön libero ve santrafor alabilirsek geriye kalan orta kalite olsa bile bu takim ilk 4 e rahat girer yeter ki sahada takimin adina yakisir mücadele eden bir takim olsun..
Rodellega Ndiaye ve Umar maliyetli olmaz ise de kesinlikle alinmalilar..Visca icin cok para isteyeceklerdir.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim cok iyi bir kalecimiz ,sakatlanmaz ise cok iyi bir 8 numaramiz bunlarin yanina cok iyi diyebilecegimiz stoper ön libero ve santrafor alabilirsek geriye kalan orta kalite olsa bile bu takim ilk 4 e rahat girer yeter ki sahada takimin adina yakisir mücadele eden bir takim olsun..
Rodellega Ndiaye ve Umar maliyetli olmaz ise de kesinlikle alinmalilar..Visca icin cok para isteyeceklerdir.
8 numaralı oyuncu bencil olmayacak eğer dediğimiz gibi olmazsa yani bencil olursa bütün sistemi bozar.Mehmet Ekici kendine oynayacaksa oyunu yavaşlatıp bireysel işlere girişecekse ilk 11de kendisine yer bulamaz.Ersun Yanalında Ekiciye çok sıcak baktığını sanmıyorum.Ekici gibi oyuncular rotasyon oyuncusu olarak kullanılmalı.
Trabzonsporun iyi bir sistem takımı oluşturabilmesi için bireysel hareket etmeyen,takım için oynayan disiplinli oyunculara ihtiyacı var.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 22:04.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4, 5'e olmaz zaten. öyle örnek olarak yazdım. ya da usta cumhurbaşkanına çıkar rica ettirirbaşka türlü zor..
Yorum
Yorum