Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sabriye 2 mn veren adamlar evet enayi.ekici de onlara uygun adam kabul edebilirler.
    sinan gümüş gelmez öyle bir aptallık yapsalarda.

Yorum

• Biz enayimiyiz Ekiciyi vericez ? Geçen sene 10 verseler satmıyorduk,Sinana karşılık Mehmet verilmez
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ............xxxxx....vukcevic
        ....visca...........................xxxxxx
        ..............eren.....ndiaye

önliberoya kante tarzı bir önlibero sola da hareketli bir 10 numara tamamdır iş.ligi tanıyan oyuncuların olduğu üstün fizikli, disiplinli tam ersun'luk kadro. visca yerine ucuz bir kanat oyuncusu bulunabilir ama dikkatli olmak lazım.iskelet oturtuyoruz.disiplinsiz oyuncu olmaz bu süreçte. yıldızları sonra alırız. ekici'yi de satın madem.

aatıf'ı istemem.o zaman 4 3 3 gibi birşey oynamaya başlarız. scarione iyidir.
        schöne nasıl olur sol kanada ?
        çok maaş istemez sanmıyorum.
        başkanın 360tvdeki 10 numara tanımına da uyuyor bence.
        umarı viscaya tercih ederim ayrıca.

Yorum

• haha sinan kim ya...şaka gibi..Ekici takımın en yetenekli ismi...Ama takımdaki kazmalar adamı futboldan Soğutu...Sözleşmesi derhal uzatılmali..Yoksa istanbul takımları kapar

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Sinan Gümüş Mehmet Ekici takas olayını öne süren arkadaş şaka yaptı bence. Cevap vererek onu da tekrar konu ile alakadar etmeyelim
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              schöne nasıl olur sol kanada ?
              çok maaş istemez sanmıyorum.
              başkanın 360tvdeki 10 numara tanımına da uyuyor bence.
              umarı viscaya tercih ederim ayrıca.
              gelir mi ki? fazla izleme şansı bulamadım. gezecek dolaşacak çalım atacak asist yapacak gol atacak işte. sosa da öyle oynasın diye alındı mesela.ondan daha hareketli genç bir oyuncu lazım. seyirciye hitap eden. umar bu düzende forvet ikilisinden biri olmaya uygun bence. visca 16 gol attı bu sezon. bu ligde sağ kanatta oynayıp 16 gol atacak adam zor bulunur.bir de disiplinli yani bekinin önünü kapatıyor. öyle dinlenip dinlenip gol atan oyuncu değil podolski gibi.

Yorum

• Scout ekibinin amaci sadece 19-20 yaslarinda adam önermek degil.
                Yeri gelir 30 yasindaki adami önerir.
                Yani scout ekibi kurduk takim gençlere dolacak diye birsey yok.
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Eren Derdiyok u almışız sanırım . Daha önceden Ersun Yanalın kesin olarak alındığını söyleyen biri yazdı

Yorum

............xxxxx....vukcevic
                    ....visca...........................xxxxxx
                    ..............eren.....ndiaye

önliberoya kante tarzı bir önlibero sola da hareketli bir 10 numara tamamdır iş.ligi tanıyan oyuncuların olduğu üstün fizikli, disiplinli tam ersun'luk kadro. visca yerine ucuz bir kanat oyuncusu bulunabilir ama dikkatli olmak lazım.iskelet oturtuyoruz.disiplinsiz oyuncu olmaz bu süreçte. yıldızları sonra alırız. ekici'yi de satın madem.

aatıf'ı istemem.o zaman 4 3 3 gibi birşey oynamaya başlarız. scarione iyidir.
                    Visca, Vukcevic, Eren. 3ününde 4-5 milyon euro bonservisleri var. 3 oyuncu için 15 milyon harcayacak durumda değiliz, en azından başkanın son konuşmasından ben böyle anladım. Ayrıca para varsa bile Visca'ya 4-5 vermek bence çok mantıksız, avrupadan o fiyata çok daha iyilerini getiririz.

Yorum

• Fransada küme düşen Stade Reims takımının stoperi Aissa Mandi için inşallah girişim vardır.Trabzonspora gelirse süper ligin Kjaerle beraber en iyi iki stoperinden biri olur.Cezayirli olması,karakteri ve müthiş profesyonelliğinden dolayı en küçük bir sorun bile çıkartmaz.Yıllık 1 milyona oynayabilecek bir oyuncu.Oyun kurabilmesi ve sağ bek oynayabilmesi de bir avantaj.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Visca, Vukcevic, Eren. 3ününde 4-5 milyon euro bonservisleri var. 3 oyuncu için 15 milyon harcayacak durumda değiliz, en azından başkanın son konuşmasından ben böyle anladım. Ayrıca para varsa bile Visca'ya 4-5 vermek bence çok mantıksız, avrupadan o fiyata çok daha iyilerini getiririz.
                        4, 5'e olmaz zaten. öyle örnek olarak yazdım. ya da usta cumhurbaşkanına çıkar rica ettirir başka türlü zor..

Yorum

• Bizim cok iyi bir kalecimiz ,sakatlanmaz ise cok iyi bir 8 numaramiz bunlarin yanina cok iyi diyebilecegimiz stoper ön libero ve santrafor alabilirsek geriye kalan orta kalite olsa bile bu takim ilk 4 e rahat girer yeter ki sahada takimin adina yakisir mücadele eden bir takim olsun..

Rodellega Ndiaye ve Umar maliyetli olmaz ise de kesinlikle alinmalilar..Visca icin cok para isteyeceklerdir.

Yorum

• Liverpoolun penalti gume gityi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim cok iyi bir kalecimiz ,sakatlanmaz ise cok iyi bir 8 numaramiz bunlarin yanina cok iyi diyebilecegimiz stoper ön libero ve santrafor alabilirsek geriye kalan orta kalite olsa bile bu takim ilk 4 e rahat girer yeter ki sahada takimin adina yakisir mücadele eden bir takim olsun..

Rodellega Ndiaye ve Umar maliyetli olmaz ise de kesinlikle alinmalilar..Visca icin cok para isteyeceklerdir.
                              8 numara dediğin Oğuzhan Özyakup gibi olacak.Oğuzhanı iyi izleyin topu alıyor hemen boştaki arkadaşlarına bakıyor boşta arkadaşını bulamazsa dribbling becerisini kullanarak biraz alan katettikten sonra tekrar arkadaşlarına bakıyor ve topu en hızlı şekilde en doğru pozisyonda bulunan arkadaşına çıkarıyor.

8 numaralı oyuncu bencil olmayacak eğer dediğimiz gibi olmazsa yani bencil olursa bütün sistemi bozar.Mehmet Ekici kendine oynayacaksa oyunu yavaşlatıp bireysel işlere girişecekse ilk 11de kendisine yer bulamaz.Ersun Yanalında Ekiciye çok sıcak baktığını sanmıyorum.Ekici gibi oyuncular rotasyon oyuncusu olarak kullanılmalı.

Trabzonsporun iyi bir sistem takımı oluşturabilmesi için bireysel hareket etmeyen,takım için oynayan disiplinli oyunculara ihtiyacı var.
                              En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 22:04.

Yorum

4, 5'e olmaz zaten. öyle örnek olarak yazdım. ya da usta cumhurbaşkanına çıkar rica ettirir başka türlü zor..
                                Sağ kanata 2.5 milyona Emre Mor iyi olurdu. Ya da Orkan. Orkan'ın bonservisi ne olur bilmiyorum ama. Bu sezon hazırlık sezonu olacaksa bu çocuklarla başlayalım hazırlanmaya. Üstlerine ekleye ekleye şampiyon kadro oluşur. Hem yavaş yavaş şampiyon kadroyu hazırlarsın hem de yüksek satışlar yapıp bütçe oluşturursun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X