Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçın özetini izledikten sonra viscaya daha sıcak bakmaya başladım son vuruşları çok iyiydi gerçekten
    visca bize karsi cok kötü oynamisti acaba macmi seciyor ??

Yoksa bize gelecek diyemi kötüydü
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      visca bize karsi cok kötü oynamisti acaba macmi seciyor ??

Yoksa bize gelecek diyemi kötüydü
      Visca sistem oyuncusudur yani bireysel anlamda ön plana çıkan bir oyuncu değil.Visca profil olarak bize uygun bir oyuncu ancak biz daha yetenekli bir oyuncu bulabiliriz.Viscayla benzer özellikler taşıyan ancak Viscadan bir tık üst seviyede bir oyuncu var.Meksikanın Pachuca takımında oynayan Lozanodan bahsediyorum.Trabzonsporun bugün Lozanoyu alması için 5 milyon Euroyu gözden çıkarması lazım eğer bu seviyede bir oyuncu alabilecek bütçemiz yoksa ozaman bir tık altı olan Visca alınabilir.

Sonuç olarak ifade etmek gerekirse ; Trabzonsporun zeki,disiplinli ve yetenekli oyunculara ihtiyacı var.Visca gibi disiplinli ve zeki olan,artı olarak bireysel becerileri daha iyi olan daha yetenekli bir oyuncu alma şansımız varsa Viscaya gerek kalmaz ancak alamıyorsak da Visca getirilebilir.
      En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 01:18.

Yorum

• Lozano'nun bize gelmesi ile benim profesyonel futbolcu olma ihtimallerimiz aynı baba.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• ----------------Onur---------------
          Uchida---Mandi----Papy----Ludwig
          ----------I.Gueye---G.İnler---------
          Ghezzal------Mehmet------Elyounoussi
          --------------Cardozo--------------

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Onur
            Cavanda uğur stoper eren
            Yusuf
            Visca N'diaye yusuf
            Ekici
            Forvet

Hiç öyle ütopik kadrolar kurmayın seneye buna yakın bir kadro ile oynarız.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur
              Cavanda uğur stoper eren
              Yusuf
              Visca N'diaye yusuf
              Ekici
              Forvet

Hiç öyle ütopik kadrolar kurmayın seneye buna yakın bir kadro ile oynarız.
              yumusak bir takım olur.En az bir tane atiba tarzı capa oyuncu gerekli.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bonservisi olan hiçbir futbolcuya boşu boşuna bakmayın arkadaşlar.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yumusak bir takım olur.En az bir tane atiba tarzı capa oyuncu gerekli.
                  Transfer yasağı gelirse seneye bu kadroyla düşmemeye oynariz
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bonservisi olan hiçbir futbolcuya boşu boşuna bakmayın arkadaşlar.
                    bu öneri bir bilgiyemi yoksa varsayimami dayaniyor abi

bonservissiz iyi takim kurulmasi hayalcilik olur
                    böyle bir imkan yok, ozaman mevcut takimi koruyup kanser hücrelerini kesip atmayi denemek daha dogru olacaktir
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle bir imkan yok, ozaman mevcut takimi koruyup kanser hücrelerini kesip atmayi denemek daha dogru olacaktir
                      katılmıyorum bonservisi olmadan alacagımız yıgınla oyuncu var.Mesele iyi arastırmakta.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        katılmıyorum bonservisi olmadan alacagımız yıgınla oyuncu var.Mesele iyi arastırmakta.
                        o yiginla oyuncuyu yiginla takim avliyor

artik seni secmesi icin ne para nede avrupa vaad edebilirsin

bana dünya üzerinde bonservissiz kurulmus ve basarili olmus sadece 1 örnek gösterin

bu bence hayalcilik

Ünal Karaman

Yorum

1. dereceden bilgiye dayanıyor.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. dereceden bilgiye dayanıyor.
                            inanmak istemiyorum
                            ins. seni yaniltmistirlar
                            bu inanilmaz bir yikim olur
                            hatta buna ragmen birde kadro degisimine gidilirse tarihimizde ilk kez gercekten kümede kalmaya oynariz
                            ...

Ünal Karaman

Yorum

• Visca, Ndiaye, Umar vs. bunları unutun derim. Bonservissiz oyunculardan takımı kurarız 1-2 tane 1-2 milyonluk alıp sezona başlarız. Mevcut durumda doğru olan da bu. Kadrodan çok hoca önemli bence.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

inanmak istemiyorum
                                ins. seni yaniltmistirlar
                                bu inanilmaz bir yikim olur
                                hatta buna ragmen birde kadro degisimine gidilirse tarihimizde ilk kez gercekten kümede kalmaya oynariz
                                ...
                                Scout ekibimizin takip ettiği oyuncuların %90 ının bonservisi yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X