Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maciej Rybus
    Emmanuel Mas
    Facundo Roncaglia
    Oscar Scarione
    Daniel Agger
    Ahmed Elmohamady
    Bastos
    Eren Albayrak
    Alexandru Chipciu
    Djalma Campos
    Derick Tshimanga (Sol Bek icin Cavanda tarzinda)

Hepsi 1-1,5 Ay Sonra Bonservisini Eline alacak...
    İhtiyaca göre en dikkat çeken isim Agger.

Brondby'e niye gitti hala aklım almıyor.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İhtiyaca göre en dikkat çeken isim Agger.

Brondby'e niye gitti hala aklım almıyor.
      ülkesine, yetiştiği, tuttuğu takıma geri döndü, anlaşılmayacak birşey yok.kral gibi orada. serdar taşçı da bize gelebilir benzer düşüncedeyse.

Yorum

• Defansif Orta Saha icin keske Nahitan Nandez i transfer edebilsek...
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ersun hocayı geçen gün de yazmıştım. https://twitter.com/kalitvintsev/sta...31863712731137 yönetim içi ve dışında hocayı istemeyen bir çok isim var. Başkanın kesinlikle kimseye aldırmadan imzayı attırması lazım. Anket manket anlamam. Şu an bu halde iken bizim takımımızı çalıştıracak kariyerli bir hoca varken burun kıvırmak ya da kazan kaldırmak yanlıştır.

Hocayı her anlamda rahat bırakırsak bazı şeyler iyileşecek.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Stoper icin Kapi gibi Enzo Roco düsünülmeli bence...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ülkesine, yetiştiği, tuttuğu takıma geri döndü, anlaşılmayacak birşey yok.kral gibi orada. serdar taşçı da bize gelebilir benzer düşüncedeyse.
              Hatta taraftarlar para dahi toplamıştı ama yine de Avrupa'nın kalburüstü stoperiyken oraya gitmesi mantıklı değildi, o manada söyledim.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 10 Numara icin Oscar Romero güzel olur...

Yorum

• Kisaca:

10 Numara icin Oscar Romero güzel olur...
                  Defansif Orta Saha icin keske Nahitan Nandez i transfer edebilsek...
                  Stoper icin Kapi gibi Enzo Roco düsünülmeli bence...
                  Forvet icin Jorge Benitez iyi giderdi...

Yorum

• Divane'ye göre Ndiaye 'Trabzonspor beni isterse hayır demem' demiş.
                    Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Divane'ye göre Ndiaye 'Trabzonspor beni isterse hayır demem' demiş.
                      Kulübü ne der acaba o işe
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulübü ne der acaba o işe
                        Orasını bilemem ama ben Ndiaye'yi çok istiyorum
                        Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen bizim bu yıl kafaya oynayacağımızı sanıyorsan kafan harbiden güzel kardeşim Hayal kurmanın anlamı yok önümüzdeki yıl 3.lük büyük başarı olur. He ondan sonraki yıl için tabiki MRA olmayacak. Önemli olan bu önümüzdeki sezon geçiş dönemi için uygun T. D bulabilmek.
                          kafaya oynamaktan kastınızının ne olduğunu anlayabilsem belki daha aydınlatıcı olabilirdim ama hayal kurmak için illa kafanın güzel olmasına gerek yok.. cincon 16 mağlubiyet aldığı sezonun ertesinde şampiyon oldu.. ban kafaya oynamaktan şampiyonluk yarışında olmak anlamı çıkarmıyorum fakat bu sene haminin yerine teknik direktör getirmiş olsaydık zaten 4. olurduk.. ayrıca kafaya oynamak o kadar da zor bişey değil..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ligde defans hattını sorunsuz oturtan her takım kafaya oynar.. bknz başakşehir, osmanlı.. bizim önceliği buraya vermemiz lazım..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumda herkes mi trol oluyor anlayamıyorum.
                              orhan unal sana cevap vermeyecektim ama nasil üye oluyorsunuz ?? anlamiyorum git galatsarayini besiktasinimi fenerini git onlarin forumlarina rahat et bana bulasma HEYY ALLAHIM YA BANA CEVAP VERME GÖRME YAZMA ENGELE YOK ET SIL YAZMA BANA TROL DIYOR ARKADAS YA gülermisin aglarmisin biz trabzonsporumuzun derdindeyiz simdik sikecilerlemi ugrasacagim ben Burda ..begenmiyorsan burayi gelme üye olma
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                orhan unal sana cevap vermeyecektim ama nasil üye oluyorsunuz ?? anlamiyorum git galatsarayini besiktasinimi fenerini git onlarin forumlarina rahat et bana bulasma HEYY ALLAHIM YA BANA CEVAP VERME GÖRME YAZMA ENGELE YOK ET SIL YAZMA BANA TROL DIYOR ARKADAS YA gülermisin aglarmisin biz trabzonsporumuzun derdindeyiz simdik sikecilerlemi ugrasacagim ben Burda ..begenmiyorsan burayi gelme üye olma
                                50 cümle kurup içine bir kelime mantık katmamışsın bomboş bi yazı tebrikler.

Adam kendisini eleştirdiğimiz için bizi şikeci ilan etti.şekle bak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X