Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünyada oyuncu mu kalmadı, neden hep klişe isimler yazılıyor scout ekibini niye kurduk ?

Bize önce 2 tane ''reis'' stoper lazım. Song ve Egemen yada Glowacki ve Egemen gibi 2 tane ucuz, kaliteli, tecrübeli stoperi alıp koyduk mu tamamdır. Sol beke defans yapmasını bilen biri gelsin, hücuma çıktığında isabetli orta açsın yeter. Merkeze 2 tane box to box maestro lazım. Ve tabii 2 tane kanat fv.

En çok merak ettiğim konuda Ersun hocanın kafasındaki sistem. Ersun hocanın oyun sisteminde hep emniyet sibobu oluyor.

________xxxxx

_____Ekici____Ndiaye

Mesela... İşaretli yere gelecek oyuncuda hata yapma lüksümüz yok. Mbia nın cebimize uygun versiyonundan lazım, scout ekibi bulsa getirse oraya Aurelio gibi topçu süper olurdu.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Teknik direktörlük mevzusunda sınıfta kaldı yönetim. Transferlerin kapasitesi ve kampa yetiştirilme olayı büyük bir sınav olacak. Maalesef çok güvenmiştim.
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• ya benim anlamadığım bu eren albayrakta benim göremediğim milletin gördüğü nedir zaten bu adam bizdeydi bedavaya zor gönderdik şimdimi değere bindi bence rize ve rize benzeri takımlarda oynar.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya benim anlamadığım bu eren albayrakta benim göremediğim milletin gördüğü nedir zaten bu adam bizdeydi bedavaya zor gönderdik şimdimi değere bindi bence rize ve rize benzeri takımlarda oynar.
          1 milyon avroya cumhur baskani ricasi sonrasi gönderildi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sezona baslarken elimizde ndoye, yatabare, cardozo ve muhammet olacak. Bu 4ünün yıllık maaşı 7 milyon avro artı maç başı ücretleride var.

Yabancıları gönderip biri 26-27 yaslarında yuksek gol ortalamasına sahip, diğeri genc ve gelecek vaadeden 2 yabancı forvet almamız sart. Cardozo, ndoye ve yatabareden hayır geleceğini pek sanmıyorum su asamadan sonrA.
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hannover düstü , forvete charlison Benschoop düsünebilir . sakatlik yüzünden neredeyse hic oynamadi , Ligimizin en hizli bir forveti olur .
              Darmstadt Kaptani Aytac sulu cok begendigim , gol de atan Lider bir Stoper . Muhtesem bir Sezon gecirdi , Darmstadt gariban bir Takim cok maaliyetli olmaz .

aytac sulu milli takimdan davet bekliyor demisti almanyada ...takiminda kaptanlik yapiyor cok iyi stoper
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 milyon avroya cumhur baskani ricasi sonrasi gönderildi
                kardeşim paradan haberim yoktu ama bizim solbeke ilaç olacak bir futbolcu olmadığını biliyorum

Yorum

• herkes kadrosuna cavandayı koymuş ama bu sene bjk maçı hariç ben kendisini hiç göremedim..

nakoulma, visca, scarione falan bunlar bizim takım ayarında değil kesinlikle.. daha doğrusu oynamak istediğimiz düzene uygun değiller.. ndiaye ve atıf olabilir.. ndiaye pas alış-verişi de olan bir oyuncu.. atıf ise iyi adam eksiltebilen birisi.. ama mesela atıf alınacaksa erkan zengin kesinlikle gönderilmelidir..

bizim için isimlerden çok takım mühendisliği önemli bence.. bu anlamda ersun türkiyedeki en iyi iki üç hocadan birisi.. aspordaki programda başkanın da dediği gibi takımda bir tane marin varsa takım onu tolere edebilir ama bizim takımda 3-4 tane marin var demişti.. bu dengeyi çok iyi korumak lazım..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

kardeşim paradan haberim yoktu ama bizim solbeke ilaç olacak bir futbolcu olmadığını biliyorum
                    ilac olurmu tartisilabilir
                    istatiksel ligin en iyi 4 sol bekinden, bu matematiksel gercek

ben alirdim
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilac olurmu tartisilabilir
                      istatiksel ligin en iyi 4 sol bekinden, bu matematiksel gercek

ben alirdim
                      eyvallah saygı duyarım

Yorum

ya benim anlamadığım bu eren albayrakta benim göremediğim milletin gördüğü nedir zaten bu adam bizdeydi bedavaya zor gönderdik şimdimi değere bindi bence rize ve rize benzeri takımlarda oynar.
                        ereni ilk 11 oyuncusu olarak düşünme. şuan takımda sol bek oynayacak adam sayısı sıfır. türkiye liginde de yerli olarak alabileceğimiz kaç tane sol bek var. 2 tane yabancı sol bek alınmayacağına göre, bir tane kaliteli yabancı sol bek alıp, yanına da hem yaşı hem maliyeti uygun olduğundan belki çıkış yapabilir düşüncesiyle eren iyi bir alternatif olabilir. ha gurbetçi bir oyuncu bulunur alternatif ne ala. birde maliyeti uygun olacaksa bu ligde aatıf chahechouhe 2 sene daha iş yapar. oynayamaz gelmesin gibi düşünceler realiteyle uyuşmuyor.

Yorum

• En azından transferler kampa yetısecek..Bunu tarıhte bır Ersun Yanal donemınde gordum sonrası yok
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Baskanimiz Muharrem Usta yarin(bugün) saat 14 e Ligtv konugu olacak.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Transfer Dosyası - 11 -

Arkadaşlar 2 aydır oyuncu taraması yapıyorum bunları kim iletebilir iletse çok sevineceğim... 25 lig taradım...

1.ALİSSON (kaleci)
                              2.THOMAS MEUNİER(sağbek)
                              3.JESUS VALLEJON (defans)
                              4.ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ (defans)
                              5.LUDWİG AUGUSTİNSON (solbek)
                              6.RODRİGO BENTANCUR(ortasaha)
                              7.ONDREJ DUDA (ortasaha)
                              8.EMİL FOLSBERG (sol açık)
                              9.YENİ N'GBAKOTO (sağ açık)
                              10.HAKİM ZİYECH (ofans ortasaha)
                              11.MUNAS DABBUR (forvet)

Bu oyuncuların 2-3 seneye kadar nerelerde olduğunu hep birlikte izleyeceğiz
                              En son Volcano tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 02:14.

Yorum

• İlk olarak Volcano tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar 2 aydır oyuncu taraması yapıyorum bunları kim iletebilir iletse çok sevineceğim... 25 lig taradım...

1.ALİSSON (kaleci)
                                2.THOMAS MEUNİER(sağbek)
                                3.JESUS VALLEJON (defans)
                                4.ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ (defans)
                                5.LUDWİG AUGUSTİNSON (solbek)
                                6.RODRİGO BENTANCUR(ortasaha)
                                7.ONDREJ DUDA (ortasaha)
                                8.EMİL FOLSBERG (sol açık)
                                9.YENİ N'GBAKOTO (sağ açık)
                                10.HAKİM ZİYECH (ofans ortasaha)
                                11.MUNAS DABBUR (forvet)

Bu oyuncuların 2-3 seneye kadar nerelerde olduğunu hep birlikte izleyeceğiz
                                Dabbur -> RB Salzburg 100% (3,5 Milyon)
                                Söyüncü -> Freiburg 90% (Söz Konusu: 2,5 Milyon)
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X