Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar renktaslar

benim tahiminim transferde hic bir oyuncu alinmayacak elde kalmis bir iki yeteneksizi satacagiz o Kadar ..

rizespor bizim icin dönüm maciydi 6 golde atmamiz transferi noktaladik anlamina geliyor ..

yarina antalyayi da yenersek genc oyuncularimizla bu yoldan geri dönüs olmayacak ve sezona böyle baslayacagiz demektir benim gözümde ..

ersun yanalin gelecegine inanmiyorum...ben sahsim adima hami ile devam edilecek diyorum belkide tolunay Kafkas gelebilir ..umarim yanilirim ve gercekten üc dört kaliteli Transfer yapariz.
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• ....................onur
      cavanda....yumlu....akakpo....güray
      ...............okay....ramazan
      .....yazııcı........ekici.........yusuf
      ....................demir

elimize geçen iskelet bu şu anda. buraya önce vukcevic gibi bir önlibero alıp atakların bu oyuncudan başlamasını sağlamalı. ikinci ihtiyaç ramazan'ın özelliklerinde daha tecrübeli futbolu bilen bir oyuncu. sıradan orta saha alınacaksa ramazan oynasın daha iyi. sonra iyi bir kanat oyuncusu lazım çok yönlü. ileriye pres yapan güçlü bir forvet gerekiyor. üstüne de yetenekli hareketli bir oyuncu alınırsa asgari hücum gücü halledilmiş olur.

sonra defansa geçip iyi bir değerlendirme yapmak lazım. çok ciddi disiplinli, atletik oyunu öne doğru zorlayabilen çok çalışan uzun süre bozulmayacak bir defans kurgusu yapmak gerekiyor. iyi araştırıp bir kere almak lazım. sıradan defans oyuncularına harcadığımız para yeter. bir de bu defanstan oyun kurma işi tamamen palavra. hafif teknik oyuncu görünce kanıyorsunuz hemen. öncelikli kriterler oyun konsantrasyonu, mental güç, hırs falan olmalı. defanstan top çıkarmak kişiye bağlı olmaz. düzen işidir. orta sahanın geriye yaklaşması beklerin oyun kurulurken topla oynayıp oynamayacağını hoca belirler. tabi ki topla rahat baskı altında girince telaş yapmayacak oyuncular gerekir.ama aklında bir plan olan oyuncu çok telaş yapmaz. ayağı yamuk değilse de o basit pası atar.o yüzden biraz özenli olmak lazım para harcarken.

eldekileri sürekli oynatsak şimdi defans oturmuş para da cebimizde kalmıştı. yumlu'dan akbaş'tan iyidir mantığıyla ne paralar harcandı.elimizde yine onlar kaldı. cavanda için disiplin anlamında yol kat edemeyeceksek satılabilir. savunmada gevşeklik, koşmamak, mücadele etmemek katlanılacak şeyler değil. beklerde hücuma çıksın, çalım atsın, kreatif olsun gibi beklentileri biraz düşürmek lazım. güçlü olsun, enerjik olsun bindirme yapsın tabi. tempo öncelikli tutulmalı. ama üzerine teknik ve zeka eklediğinde tuzlu oluyor. genç ve potansiyelli oyuncular alıp güvenmek en iyisi.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar renktaslar

benim tahiminim transferde hic bir oyuncu alinmayacak elde kalmis bir iki yeteneksizi satacagiz o Kadar ..

rizespor bizim icin dönüm maciydi 6 golde atmamiz transferi noktaladik anlamina geliyor ..

yarina antalyayi da yenersek genc oyuncularimizla bu yoldan geri dönüs olmayacak ve sezona böyle baslayacagiz demektir benim gözümde ..

ersun yanalin gelecegine inanmiyorum...ben sahsim adima hami ile devam edilecek diyorum belkide tolunay Kafkas gelebilir ..umarim yanilirim ve gercekten üc dört kaliteli Transfer yapariz.
        Böyle bir ihtimal yok usta salak bir adam değil senin dediğin şekilde devam edilirse18.olarak küme duseriz bizide kimse kurtaramaz usta değil ocağı kasımı göremez net ve açık.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Beni üzen nokta yıllar sonra yeni stada geçeceğiz yeni bir başlangıç yeni bir umut derken, stad isim hakkı v.s sponsorlarla pazarlık masasındayken, önümüzdeki sezon 2 maç ceza, transfer yasagı, finansal sıkıntı, sampiyonluğa oynayacak iddialı takım kuramama v.s etkenler sebebiyle sponsor kaynaklı bu finansal fırsatı istediğimiz gibi değerlendiremeyeceğiz maalesef. şartlar aleyhimize anca bu kadar olumsuz olabilirdi.

Yorum

• Transfere fazla para harcayamayacagımıza gore duzgun oyuncular seçmelıyız.Afrıkadan yada Sırbıstan,Polanya,Belcıka ,Hollanda tarzı ulkelerden uzun boylu atletık yapılı 2 tane adam bulmamız lazım.Defansın onunde bu sekıldekı 2 lı ıs yapar.Ilerısı ıcın 1 tane tecrubelı oyuncu almamız lazım.Guney Amerıka tarafından olursa ıyı olur.Gerçı arka tarafdakılerle ınsanı olarak nasıl kaynasır bılmıyorum ama onuda teknık ekıp dusunsun.
            Yusuf Yazıcı su durumda seneye ful ılk 11 oynayabılır ama sımdıden çok ıyı çalışması lazım.
            Ayrıca Yusufun Rıze maçında attıgı ılk golde topa vurus seklınde sankı bır anormallık var.Ne bılmıyorum ama vurus tarzında sankı bır sey eksık yada yanlıs.Temelde eksık bır yonu var gıbı

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle bir ihtimal yok usta salak bir adam değil senin dediğin şekilde devam edilirse18.olarak küme duseriz bizide kimse kurtaramaz usta değil ocağı kasımı göremez net ve açık.

baskanimiz salak degil tabiki degil , fakat devre arasinda ortasahamizi mbia ayakta tutarken onu satarak yerine oyuncu aldirmamasi ne Kadar futboldan anladigini beli ediyor ??

mbia satildiktan sonra az kalsin küme düsmüyormuyduk ??

hedefimiz yok suan genclerimiz oynuyor korkulacak bir durum söz konusu degilken yeni hoca neden aciklanmadi ??

uefa Transfer yazagi felan deme sakin renktas trabzonspor büyük camiadir herkes hocalik yapmak ister Transfer yasagi olsa bile ..

daha hoca bulamadik oyuncu nasil aldiracagiz ?? hamiden herzaman cok mutlu olan baskanimiz hamiyi hoca olarak devam etirir yoksa coktan gönderirdi

bu benim tahminimdir herkesin görüsüne tabiki saygim sonsuzdur belirtigim gibi umarim ben yanilirim
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Camiamıza bakıyorum birlik ve beraberliğimizin sıfır. kulup başkanlığını kaybeden ve yönetim dışında kalan diğer baskan adayları ve ekipleri ve de taraftarları seçilen yönetime destek vereceğine adeta başarısız olması için fırsat kolluyor. kimisi yönetim lehine basına güzel demeçler vererek olası gelebilecek tepkinin önüne gecerek yönetimin yanında gibi gözüküyor, kimisi yönetimi yalnız bırakıyor, kimisi yönetime köstek oluyor. bir gercek var ki trabzonsporu bir rant, bir koltuk, iş kariyerinde bir basamak olarak gören kişi sayısı epey çok ve malesef genelde yönetime bu tarz anlayıştaki kişiler talip oluyor ve kulubun yakınında hep bunlar var. bu camiada fitne, fesat, dedikodu, haset o kadar çok artmış ki işini yapmak isteyen basarılı olmak isteyenlerin önünde adeta set oluyorlar.bu çerçevede trabzonda hoca olarak çalışmak, futbolcu olarak oynamak, kulubun yönetimine talip olmak gerçekten çok zor bir iş. camiamızdada kimisi mhp, chp, akp olarak kutuplaşmış; kimisi of, sürmene, araklı ....v.s kutuplaşmış, kimisi trabzon kanadı istanbul kanadı diye kutuplaşmış, kimisi eski hoca eski futbolcuyuz diye kutuplaşmış ....... biz de bu ortamda basarı bekliyoruz.
                basarılı olmanın, istanbul takımlarına kafa tutmanın, sampiyonluğa oynamanın yolu birlik beraberliğimizden geçiyor. bunu basarmazsak bu ve bunun gibi sezonları çok görürüz göreceğizde.

Yorum

• Bızım scout baslıgına gıremıyorum.Sorun bendemı yoksa sıtedemı?

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bızım scout baslıgına gıremıyorum.Sorun bendemı yoksa sıtedemı?
                    Başlığın son sayfasına ben de giremiyordum en son.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 1461 Trabzon'da tutunamayan Alim Öztürk İskoçya Premier Lig'de yer alan Hearts takımının kaptanı.

Şu takımdan bize faydalı bir tane iş görmedim
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Önceki haftalarda ilgilendiğimiz yazılan 3 Polonyalı Euro 2016 kadrosunda varlar.
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Arkadaşlar istatistik işiyle ilgilenen biri olarak, liglerin istatistiklerine baktığınızda 3 önemli rakam var bunlar büyük futbolcu göstergesi.
                          1-pas yüzdesi
                          2-rakipten top kapma
                          3-isabetli şut cekme
                          Pas yüzdesi en iyi olanlar genelde milyon dolarlık süperstarlar oluyor. Bu baglamda bakarsak 4 büyük ligden sonra gelen ligler incelenip ona göre gözleri kapatıp transfer yapsanız bile yüzde doksan tutar.Bir bilgi vereyim ligimizde en iyi pas oranına sahip futbolcular Atiba hutchinson.Top kapma olayıda cok önemli genelde ön libero ve defans oyuncularının kalitesini gösteriyor.Ligimizin en iyisi ALi Camdalı ve Gökhan gönül. Bu konuda es gecilemeyecek bir adam var ve transfer edilmesi gerekiyor musa cagıran top kapma yüzdesi cok yüksek ayrıca gol atma ve asist yapma özelliğide var. Kaçırılmaması gerekiyor.İsabetli şutta ise mario gomez ve rodellega ilk sıralarda. Sadece bir maç izlemeyle transfer yapılmaz bunu yönetimin anlaması olaya birazda bilimsel yaklaşması gerekiyor.

Yorum

• Yaklaşık Olarak 1 Yıldır WhyScout üzerinden izlediğim oyuncuları Yönetime Mail attım dursun belki lazım olur
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION] , Yusuf Yazıcı sağ tarafta şüpheli. Bence Ramazan'ı keser Yazıcı. Bir de kesin kez oldukça etkili 2 kanat adamına ihtyacımız var ; hız, adam geçme özellikleri oldukça iyi olacak.
                              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• eger az transfer yapacaksak en az 1 kanat,1 stoper ve 1 ortasaha merkez almalıyız.

Kalan transferleri onumuzdeki sene tamamlarız.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X