Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bosingwa büyük ihtimalle stoper oynatılacak ama ben sağ bekte oynamasını tercih ederdim. Her ne kadar elimizdeki tüm stoperlerden yetenekli olsa da boyu büyük dezavantaj yaratıyordu. Ayrıca adamın bağlarının kopma sebebi stoper oynamasıydı. Zıplayıp ters bir şekilde düşünce bu sakatlık ortaya çıkıyor, kaleci, stoper ve santroforlarda çok görülen bir sakatlık. Futbolda bek oyuncuları herhalde en az zıplayanlardır. Bosingwa'da da bu problem ortaya çıkmıştı. Şimdi stoper oynarsa yine sakatlanmaktan korkacak, hava toplarında iyice pasif kalacak.

Ayrıca şunu da unutmayalım ki bu adam gelir gelmez oynamaya başlamayacaktır. Ligin sonunu bile bulabilir kadroya girmesi. Hem stoperlerimizi de bu kadar yerin dibine sokmaya gerek yok. Eskiden hiç beğenmezdim ama Yumlu şu an Aykut'un yanına koyabilecek en iyi stoperimiz. Bu sene iyi kötü idare ediyorlar, bir uyum yakaladılar ki bu çok önemli bir şey. Yumlu'nun hava toplarında bariz bir üstünlüğü var, hameleleri de oldukça başarılı. Ücreti de az, bu kadar üstüne gitmeye gerek yok. Daha önce de söylemiştim, Yumlu herhangi bir anadolu takımına karşı yeterli, hatta iyi bir stoperdir. Varsın Gomez'i, Fernandao'yu savunamasın, çok önemli değil. Savunmada önemli olan takımın genel profilidir, bireysel özelliklere sonra bakılır.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• yeni gördüm ama inanmam ki.

o zaman akhisar'ın ilk golünü soner'e yazabiliriz heralde?
      #

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bosingwa'nın sakatlığının üzerinden 9 ay geçti fakat kanatta oynaması için eski gücüne bu sezon kavuşması zor gibi geliyor. Zaten Hami Hoca geçenlerde kendisinin görev yaptığı dönemde stoper oynamak istediğini söylemişti. Muhtemelen stoperde şans bulur diye düşünüyorum ama biraz da Cavanda'nın durumuna bağlı....
        Bosingwa stoperde olmuyor bence. Biraz fiziği olan forvet çok rahat üstünlük kuruyor.
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Bosingwa stoper oynamamli Gomezli Fernandao lu Rodegalla'yi Eto lu forvetlere nasil hava hakimiyeti kuracak.

Yorum

• Rakamlar detaylar Kap a düşse rahatlasak. Prenses ve Alper kiralık değil bonservisleriyle gitmeliler. Ben o açıklamayı görmeden rahat etmem, sizde etmeyin bence. Buralar kiralık ifadesini görünce alev alabilir. )))
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Harbiden tank gibi adamdı.

Kendi etrafında dönene kadar 3 mevsim geçiyordu.

İnanmayanlar Legia Warsaw'a maçında yediğimiz golleri izlesin..
              David Luiz ile hatalarını karşılaştırsak Belkalem 60 M € eder.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İkinci yarı şöyle bir kadro enfes olabilir.
                Onur
                Cavanda Aykut Bosingwa Güray
                Aytaç Ndiaye
                Marin Mehmet Yusuf
                Cardozo(Muhammet)
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle bir orta saha 30 dakikayı çıkaramaz. Her maç yeniliriz.
                  Sırf Muhammet Demir ve Cardozo aynı anda kadroda olsun diye böyle kurdum, yoksa ortasahada Okay veya Aytaç ikilisinden biri her türlü oynayacak..

Yorum

• İki gündür iyi yoldayız. Şimdi sıra esteban. Douglas. Musa. Deniz.ishak ve sefayı yollamakta. Boşuna para vermemeliyiz bu adamlara. Bir kısmında fesih zorlanmalı.

Yorum

• İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sırf Muhammet Demir ve Cardozo aynı anda kadroda olsun diye böyle kurdum, yoksa ortasahada Okay veya Aytaç ikilisinden biri her türlü oynayacak..
                      Okay Aytaç o bölgeye transfer olmazsa ikiside sürekli oynayacak

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bosingwa büyük ihtimalle stoper oynatılacak ama ben sağ bekte oynamasını tercih ederdim. Her ne kadar elimizdeki tüm stoperlerden yetenekli olsa da boyu büyük dezavantaj yaratıyordu. Ayrıca adamın bağlarının kopma sebebi stoper oynamasıydı. Zıplayıp ters bir şekilde düşünce bu sakatlık ortaya çıkıyor, kaleci, stoper ve santroforlarda çok görülen bir sakatlık. Futbolda bek oyuncuları herhalde en az zıplayanlardır. Bosingwa'da da bu problem ortaya çıkmıştı. Şimdi stoper oynarsa yine sakatlanmaktan korkacak, hava toplarında iyice pasif kalacak.

Ayrıca şunu da unutmayalım ki bu adam gelir gelmez oynamaya başlamayacaktır. Ligin sonunu bile bulabilir kadroya girmesi. Hem stoperlerimizi de bu kadar yerin dibine sokmaya gerek yok. Eskiden hiç beğenmezdim ama Yumlu şu an Aykut'un yanına koyabilecek en iyi stoperimiz. Bu sene iyi kötü idare ediyorlar, bir uyum yakaladılar ki bu çok önemli bir şey. Yumlu'nun hava toplarında bariz bir üstünlüğü var, hameleleri de oldukça başarılı. Ücreti de az, bu kadar üstüne gitmeye gerek yok. Daha önce de söylemiştim, Yumlu herhangi bir anadolu takımına karşı yeterli, hatta iyi bir stoperdir. Varsın Gomez'i, Fernandao'yu savunamasın, çok önemli değil. Savunmada önemli olan takımın genel profilidir, bireysel özelliklere sonra bakılır.
                        Hepsine katılıyorum, sana puan vermek için log-in yaptım
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Son 5 yılda bize gelen en iyi iki profesyonel oyuncu bosingva ve cardozodur. Bu iki adama sahip çıkılmalı. Özellikle cardozoya. Güzel bir jübileyle uğurlanmalı. Cardozo yeri geldi oynamadı yeri geldi son dk. Girdi. Yeri geldi oyundan çıktı. Ama birtek sorununu duymadık adamın. Her futbolcunun sorunu oldu neredeyse son 3 yılda. Onurun bile. Ama cardozodan bu kadar sorunlu bir dönemde tık yok
                          Cardozoya hakettiği değer göstrrilmeli. Gerçek bir kariyer gerçek bir adam.

Yorum

• onur cavanda bosingwa douglas güray aytaç okay mehmet yusuf muhammet cardozo 11i oynamalı bence trabzonspora yakışan 11 budur zorlu maçlarda muhammeti tek oynatır cardonun yerine özer oynar başkada bişi oynamaz bu kadro bu kadar korkmaya gerek yok bursa maçında cardozo çıktı yine 4ü yedin takım savunmasının cardozoo ile ilgisi yok

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son 5 yılda bize gelen en iyi iki profesyonel oyuncu bosingva ve cardozodur. Bu iki adama sahip çıkılmalı. Özellikle cardozoya. Güzel bir jübileyle uğurlanmalı. Cardozo yeri geldi oynamadı yeri geldi son dk. Girdi. Yeri geldi oyundan çıktı. Ama birtek sorununu duymadık adamın. Her futbolcunun sorunu oldu neredeyse son 3 yılda. Onurun bile. Ama cardozodan bu kadar sorunlu bir dönemde tık yok
                              Cardozoya hakettiği değer göstrrilmeli. Gerçek bir kariyer gerçek bir adam.
                              sadece bize değil türkiyeye gelmiş en alçak gönüllü ve karakterli yabancı

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hepsine katılıyorum, sana puan vermek için log-in yaptım
                                Yumlu'dan iyi şekilde bahsettiğim bu ileti için bmn lincine uğramayı bekliyordum, gözlerim yaşardı
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Çalışıyor...
                                X