İlk olarak zaga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGündem Trabzonspor ve YKO diyor
dogrumu senceBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
bencede renktasim artik biseyler olmali yoksa neyi bekliyorlar ?? sezon bitiyor hedef kalmadi artik yeni hoca aciklansin isimize bakalim ..
transferlerle ugrasilsin yeni hocayla artik eskisehiri yenersek hami mi devam edecek yoksa bisey analamdim ..cumartesi mactan sonra bakalim neler olacak
ersun yanal gercekten gelecekse erkan zengin neden kadro disi kaldi bunuda anlamadim ersun hocanin erkan sevdasini herkes biliyor erkanda ersun varken daha iyi oynuyorduBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
-
İlk olarak Tzameti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef Ersun haberleri doğru. Geçmiş olsun Trabzonsporlular.
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVitesse'den Qazaishvili veya Milot Rashica'yı ne kadara alabiliriz şundan eminim ki Visca'dan en az 1 milyon avro daha ucuza alınırlar
aynı şekilde sporting'le sözleşmesi biten Zakariya Labyad transfer edilebilirALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahada hırsından ağlayacak, topu yiyecek adamlar alsınlar, isim,cisim önemli değilTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
rashica---Valeri Qazaishvili---yeni ngbakoto
son derece uretken bir hucum hattı olur.On tarafta muhammet yada baska bir santrafor alınabilir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Trabzonspor tarhinin en gamsiz futbolcularindan olusan takimi cok yakinda tarihin tozlu sayfalarina karisacaktir. yönetim anlaminda vizyon atladik, afakat bu isin en önemli ayagi takimdir. takim maalesef tam amatör seviyesinde. bu yüzden bu konuda asla taviz verilmemeli gamsiz ve yeteneksiz kim varsa gönderilmeli.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Ligin en kötü teknik direktörü, en kötü sol sağ bekleri. Vasat olacak şekilde defans. Rezil sakatlıklarla boğuşan bir orta saha. Kanatları işlemeyen forvete top taşıyamayan kanatlar.
Formayı yorduk. Kendimizi yorduk. Taraftarı yorduk. Tam dibi gördük. Sıçramamız için gerekli her şey oldu. Daha kötüsü olamazdı.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
Yorum