Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    facede bir site ersun yanal ile anlastik diyor ?? hic bilgisi olan yokmu burada
    Gündem Trabzonspor ve YKO diyor

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gündem Trabzonspor ve YKO diyor

dogrumu sence
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Zaga;Onu bilmem ama gelecek sezon planlaması için şimdiden hocayla anlaşılmalı

Yorum

• bencede renktasim artik biseyler olmali yoksa neyi bekliyorlar ?? sezon bitiyor hedef kalmadi artik yeni hoca aciklansin isimize bakalim ..

transferlerle ugrasilsin yeni hocayla artik eskisehiri yenersek hami mi devam edecek yoksa bisey analamdim ..cumartesi mactan sonra bakalim neler olacak

ersun yanal gercekten gelecekse erkan zengin neden kadro disi kaldi bunuda anlamadim ersun hocanin erkan sevdasini herkes biliyor erkanda ersun varken daha iyi oynuyordu
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Lig tvyi de kapattirdim artik rahatim

Yorum

• Malesef Ersun haberleri doğru. Geçmiş olsun Trabzonsporlular.

Yorum

• İlk olarak Tzameti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Malesef Ersun haberleri doğru. Geçmiş olsun Trabzonsporlular.
                Sallıyo bu

Yorum

• Umarim Ersun dogrudur.

Umarim bir sonraki sezon planlanmasina baslanmistir, ve istekleri yerine getirilmistir.

Geldiginde sadece futbolcuya ve futbola odaklanmis olmali.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vitesse'den Qazaishvili veya Milot Rashica'yı ne kadara alabiliriz şundan eminim ki Visca'dan en az 1 milyon avro daha ucuza alınırlar

aynı şekilde sporting'le sözleşmesi biten Zakariya Labyad transfer edilebilir
                    uc isimde tam isabet olur.Rachica tam aradıgımız kanat oyuncusu.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sahada hırsından ağlayacak, topu yiyecek adamlar alsınlar, isim,cisim önemli değil
                      Tek istediğim bu. Hırstan ekran başında ben bile gaza gelmeliyim.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• rashica---Valeri Qazaishvili---yeni ngbakoto

son derece uretken bir hucum hattı olur.On tarafta muhammet yada baska bir santrafor alınabilir.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Trabzonspor tarhinin en gamsiz futbolcularindan olusan takimi cok yakinda tarihin tozlu sayfalarina karisacaktir. yönetim anlaminda vizyon atladik, afakat bu isin en önemli ayagi takimdir. takim maalesef tam amatör seviyesinde. bu yüzden bu konuda asla taviz verilmemeli gamsiz ve yeteneksiz kim varsa gönderilmeli.
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Hergün birini serbest bıraksan transfer sezonu yetmez okadar çoklarki

Yorum

• Benim bir tespitim var. Forma oynamaktan yoruldu. Formayı biraz dinlendirip gerçek futbolcular ile oynama zamanı.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ligin en kötü teknik direktörü, en kötü sol sağ bekleri. Vasat olacak şekilde defans. Rezil sakatlıklarla boğuşan bir orta saha. Kanatları işlemeyen forvete top taşıyamayan kanatlar.

Formayı yorduk. Kendimizi yorduk. Taraftarı yorduk. Tam dibi gördük. Sıçramamız için gerekli her şey oldu. Daha kötüsü olamazdı.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X