Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi keşke olsak ama taraftar profillerimiz arasında dağlar kadar fark var.O tip oyunculara sabretmez bizim taraftar..
    Sabrederiz, Selçuk'a sabrettik, Yusuf'a sabrettik, burağa sabrettik, colmana sabrettik, hatta henriqueye bile sabrettik. Bunlar ilk senesinde pek iyi değillerdi, ama ışık veriyordu. Bu taraftar bir oyuncuda biraz olsana ışık görürse sabredir. O yüzden o ışığı yetenekleri almamız lazım.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• bentancur benfica 15 milyon euro teklif etmiş.

Yorum

• brand- calhanogulu - brand penalti noktasindan diregin dibine plase ve gol

birde artik su 10, 15 milyonluk transfer haberlerinden vazgecin
        bunlar pazarlama haberi
        sonra 3-5 milyona bu cocuklar transfer olunca agziniz acik kaliyor
        dün oldu bu
        jota yine sadece 7 milyon tuttu vs...
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 22:05.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu yönetim 10 milyon €'luk transfer yapamaz.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sabrederiz, Selçuk'a sabrettik, Yusuf'a sabrettik, burağa sabrettik, colmana sabrettik, hatta henriqueye bile sabrettik. Bunlar ilk senesinde pek iyi değillerdi, ama ışık veriyordu. Bu taraftar bir oyuncuda biraz olsana ışık görürse sabredir. O yüzden o ışığı yetenekleri almamız lazım.
            taraftarın sabretmesini takmayacak basirette güçlü bir hoca lazım. güçlü bir takım yapısı gerekiyor. usta bu yapıyı sağlayacak. bol sayıda yetenekli genç oyuncu göreceğiz takımda. tartışmaya bile gerek yok. belli mevkiler için veya takımın güvenini artırmak için tecrübeli oyuncular alınabilir bazen, ama bunlar asla çaptan düşmüş para avcısı oyuncular olmaz. daha çok defansa ön liberoya alınır böyle oyuncular, ya da tecrübeli golcü ihtiyacı olduğunda denenebilir.diğer oyuncular genç ve yetenekli olur.çoğunlukla da 22, 27 yaş aralığında takımı taşıyacak oyuncular alınır. çok rahatım bu bu konuda.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              taraftarın sabretmesini takmayacak basirette güçlü bir hoca lazım. güçlü bir takım yapısı gerekiyor. usta bu yapıyı sağlayacak. bol sayıda yetenekli genç oyuncu göreceğiz takımda. tartışmaya bile gerek yok. belli mevkiler için veya takımın güvenini artırmak için tecrübeli oyuncular alınabilir bazen, ama bunlar asla çaptan düşmüş para avcısı oyuncular olmaz. daha çok defansa ön liberoya alınır böyle oyuncular, ya da tecrübeli golcü ihtiyacı olduğunda denenebilir.diğer oyuncular genç ve yetenekli olur.çoğunlukla da 22, 27 yaş aralığında takımı taşıyacak oyuncular alınır. çok rahatım bu bu konuda.
              Başkan taraftarın gazını alması lazım, gerçekçi vaatler vermesi lazım. Mutlaka şampiyon olacağız derse, taraftarı gereksiz beklentilere sokarsın. Başkan taraftarı kandırmasın, doğruları söylesin, ilk başta tepki görse bile bu taraftar desteğini Çekmez.

Sadece genç oyuncu alınmasın, sağlıklı bir karışım olsun, kadronun yaş ortalaması 24-26 olursa ideal olur.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• lever- wob macini bakmayan cok sey kaciriyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yeni selcuk burak bulmamız sart.

Yorum

Dediklerine katilmakla beraber bu taraftardan hic umidim yok. Yedigimiz onca yagli kaziga ragmen hala ölü eşek transferler istiyenler cogunlukta. Sahada varini yogunu koyan, ucuza oynayan adamlara kufrederler, milyonlari alip bizimle dalga gecenlere alkış tutarlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• sabredecegiz 2 yada 3 yıl insallah sonunda güzel şeyler olacak yeni stad tesislerimizle.

Yorum

Başkan taraftarın gazını alması lazım, gerçekçi vaatler vermesi lazım. Mutlaka şampiyon olacağız derse, taraftarı gereksiz beklentilere sokarsın. Başkan taraftarı kandırmasın, doğruları söylesin, ilk başta tepki görse bile bu taraftar desteğini Çekmez.

Sadece genç oyuncu alınmasın, sağlıklı bir karışım olsun, kadronun yaş ortalaması 24-26 olursa ideal olur.
                        iyi hoca geldiğinde çok rahat bir şekilde şampiyonluk yarışına gireceğimizi düşünüyorum.bizim takımda işleri sıkı tuttuğunda yarışa dahil olmamamız mümkün değil gibi geliyor bana.zaten büyük takımın tanımı biraz bu. kupayı almak başka bir şey. bence usta doğru yapıyor. ortaya iddaa koyuyor.kendine güveniyor.

taraftar dönsün kendine baksın. ne istediğini çözsün önce. elde iyi bir takım olduğu sürece taraftarın sakin olması lazım. her sene yarışacak heyecan varsa takımda olay bitmiştir. kötü niyetli işe yaramaz adamların peşine takılmayacaklar düzgün bir takım istiyorlarsa. işin başında iddaa ortaya koymak çok normal. olayların nasıl gelişeceğini bakarak yapacağı açıklamalarla olayı kontrol altında tutar başkan. ama işin başında heyecan lazım. çok aşırı zor birşey de değil. iyi mücadele eden huzurlu bir takım farkını gösteriyor ligde.
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 22:23.

Yorum

• İlk olarak sanlitrabzonum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mümkünse Trabzonspor'da genç oyuncu transferi görmek istemiyorum, hele aşırı, inanılmaz yetenekli değilse altyapıdan bile oyuncu çıkartmamalıyız. Türk futbolunda yetenekli futbolcu işleyebilecek ŞENOL GÜNEŞ hocamızdan başka kim var? Kimse. Eh, o hangi takımda? Beşiktaş... Lütfen son senelerde başarılı kulüplere bakın, ilk 11'de 21-22 yaşında yok Kuzey'den yok Brezilya'dan gelmiş kaç tane futbolcu var? Bu kadar yıldır futbol izlerim, benim bildiğim başarı 28-34 yaş arası, olmuş futbolcular ile gelir. Ajax mıyız biz ya da ligimiz sisteme, genç oyuncu yetiştirmeye çok mu uygun da hala yetenekli futbolcu arıyoruz? En basitinden Galatasaray, Bruma'ya ne kadar para verdi, ne aldı? Onun yerine gitti Podolski'yi aldı, katkısı ortada. Stoper mi arıyoruz, ne uğraşıyoruz ya, git getir Mexes'i. Hatta git zorla dünyanın en iyi futbolcusu PEPE'yi. 81 doğumlu Berbatov'u al getir, 21 yaşındaki yeni Ibrahimovic'ten iyi oynar bizim için. En basitinden Gomez, bitik geldi, neler yapıyor. Neden Falcao'yu tekrar biz El Tigre yapamayalım? Bence gençler ile ileriye dönük idealist transferler yerine, olmuş ama piyasası artık geçmeye başlamış futbolculara yönelmeliyiz. Hatta biraz da çirkef olanlarıyla...
                          "Gs' de Bruma katkı vermemiş, Podolski estirmiş. Demekki genç oyuncu almamalıyız"

İbretlik tespit. Arayın scout ekibini evlerine dönsünler. Bütün hevesim kaçtı. 50. yılda milyonluk eşekler ile şampiyonluğa...
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu konuda bizde en iyi örnek song olmuştu.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Stoperler ve sol bek için uygun maliyetli kaliteli oyuncular bulunabilir.Ortasaha ve hücum hattının ise tamamen değişmesi gerekiyor ve gerçekten bu alanlar için ciddi bir transfer bütçesine ihtiyacımız var.10 Numaramız çok kaliteli olmalı gerekirse 10 milyon Euro verilmeli ama bu pozisyona çok kaliteli bir oyuncu gelmeli.

Yorum

• Son dönemde Trabzonspor' da başarılı olan oyuncular;

Egemen Korkmaz
                                Selçuk İnan
                                Gustavo Colman
                                Jaja
                                Olcan Adın
                                Burak Yılmaz

hepsinin ortak noktası, bizi basamak olarak görmeleriydi.

Onlara kızsak da, küssek de bu kulübe son dönemde en çok katkıyı onlar verdi.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X