Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yumlu,yusuf,özer,erkan,sefa,douglas,musa,atik bu adamların üzerine iyi bir kadro inşa etme ihtimaliniz yok.

Bombos arkadasına pas atmak yerine kaleye vurmaya calısan,defansif oynaması gereken yerde kanadında oynayan adamı surekli kacıran,sonra saga sola el kol hareketi yaparak guya tribunu gaza getiren,oyun zekası sıfıra cok yakın olan,her seferinde beceremesede sacma sapan calım sevdasından vazgecmeyen yusuf un kadroda kalması ihanettir.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      N'diaye

Trabzonspor ne çektiyse sezon içinde 3-5 gol atan adamı yıldız diye transfer etme sevdasından çekti.

Önümüzdeki sezonun elimizde patlayacak bombası hayırlı olsun...
      yıldız değil takım oyuncusu diye alıyoruz.efendi gibi golünü atıyor, fiziğini kullanıyor, mücadelesini veriyor.her alınan hücum oyuncusu yıldız olacak değil.ama beşir'e bile genç yıldız diyen bir futbol ortamı var. dur daha yani başladık. uygun bir fiyata almaya çalıştığımız sürece bir sorun yok.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        N'diaye

Trabzonspor ne çektiyse sezon içinde 3-5 gol atan adamı yıldız diye transfer etme sevdasından çekti.

Önümüzdeki sezonun elimizde patlayacak bombası hayırlı olsun...
        Ndiaye için fazla cesur yorum olmuş. Bence birkaç maçını izleyin, pek gülünecek topçu değil. Bize gelse yılın transferi olur. Jaja dan sonra 5 yıldır Adrian, Özer, Marin vs.. izlemiş ve futbola küsmüş taraftarı bu tip kaliteli transferler ile tekrar heyecanlandırabilirsin. Zirve hedefin varsa Ndiaye alman gereken ilk oyuncudur.

11 gol 3 asistle oynuyor. Zamanında Niasse içinde aynı yorumlar yapılıyordu. 20 milyon euro ya Premier Lig e gitti adam. Ndiaye yi alamayız zaten sezon sonu iyi paraya satar onu Osmanlı. Bu sezon bizle ve istanbullularla oynadığı bütün maçlarını izledim, gelse direk Jaja etkisi yaratır. Ligde para verip alınması gereken tek oyuncudur Ndiaye.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• visca sıska

Yorum

• ndiaye,visca,orkan,engin bekdemir,sakıp TSL den alınabilecek oyuncular.

Ben ndiaye yi 8 numara olarak dusunuyorum.Fizik gucu yuksek,kora kor mucadele eden,cabuk ve skor ureten bir isim.

mbia kalsaydı ve ekici kendini bulsa ekici--mbia--ndiaye TSL de efsane olurdu.

Yorum

• ekici,okay,aytac mutlaka yedek olarak dusunulmeli.

ndiaye harıc biri on numara olmak uzere 2 tane ust duzey merkez oyuncusuna ihtşyacımız var.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1461 takımının hocasını tanımadıgınız yada takımı taip etmediginiz cok belli oluyor.

Batuhan sakatlık yasadı ve 1461 in hocası gorup gorebileceginiz en gereksiz teknik direktör.

ferhat yazgan,ziya alkurt,oktay demircan gibi gereksizler kesintisiz oynuyor,arquin gibi iyi bir santraforu zorla kanat oyuncusu yapmaya calısıyor.

Bu durumda batuhan ın sakat olmadıgı maclarda neden oynamadıgı yada oynatılmadıgı kabak gibi ortada duruyor.
                Abi Hami ile yarışırlar bu konuda..
                "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben sizi bimiyorum, ama seneye Kadro buna kurulmasi lazim:

-----------------------Onur----------------------------

Cavanda------Yumlu------(Stoper)----------(Solbek)

-----------------Aytac/Okay-----(Önlibaro)----------

(Kanat)---------------Mehmet/Marin-----------(Kanat)

---------------------M.Demir-----(Forvet)-------------

Acik olan Mevsimler Yabanci olsun Yerli olsun.
                  Ama bu pozisonlara Transfer sart. Ütselikle genc ve ac
                  oyuncu lazim. Kanatlarda teknik ve hiz sahip olan topcu gelmesi gerekiyor.
                  Tabiki yapti ortalar Forveti bulmasi gerekiyor.

Cok zor da bir is deyil yoksa?!
                  güzel bir kadro ama 12 kişi oldu Demiri yedeğe çek bence
                  @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yusuf gideceğim diyorsa,

2018'e kadar sözleşmesi bulunan bir futbolcu bu açıklamayı neden yapar? Birkaç olasılık şöyle:

* Eleştirilerden / Başarısızlıklardan çok bunalmıştır
                    * Eleştirileri fırsat bilip kendisini yanlış yönlendiren, gazlayan, kötü niyetli / Cahil çevreler vardır
                    * Yönetim Yusuf'u istemiyordur
                    * Gelecek yıl takıma giremeyeceğini düşünüyordur, hazır mağdur duruma düşmüşken ve piyasası varken Volkan Şen ve onun gibilerinin açtığı yoldan ilerlemeyi düşünüyordur
                    * Menejeri baskı yapıyordur / Menejerine güveniyordur
                    ...
                    Allah aşkına takımın yarısı yok Yusuf hala kadroya giremiyorsa seneye şampiyonluk kadrosu kurulacaksa onu nereye koyacaz turşusunu mu kuracaz gitsin ya nereye isterse takas yapsınlar onu anadoluda oynar buna kanaatim var ama büyük takım topçusu olmaz onunla ilgili hayalleri bırakalım
                    @ okşoholu

Yorum

• Emre Çolak'ın sözleşmesinin bitiyor olması beni çok korkutuyor nedenini bilmediğim şekilde hiç sevmiyorum Barış Memiş'in Fatih Terim'den torpil görmüş halinden başka bir şey değil

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi Hami ile yarışırlar bu konuda..
                        bende cok ikilemde kalıyorum hangisi daha gereksiz diye.

Dünyanın en kötü iki teknik direktörünü iki takımın basına getirdik.

Muthis bir yuzde

Yorum

• valla su Taraabt a bir tane psikolog tutup transfer etsek.Hücum probleminin cogunu cozmus oluruz.

------------transfer---------
                          -----ekici-----------ndiaye---

visca-----transfer----taraabt

valla takır takır pas yaparlar.

Tabi ekicinin kendine gelmesi lazım.Yoksa onun yerine de bir isim bakmak zorundayız.

Yorum

• waris malesef sistem kurbanı olan baska bir yetenegimiz olarak tarihe gecti.

Yardımcı forvet konusunda daha iyisini bulma sansımız yokken adamı surekli kanata mahkum ettik.

arkada marin ve onde cardozo-waris ikilisi ile muthis bir hucum zenginligine sahip olurduk.

Hep bir taraf eksik kalıyor.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              güzel bir kadro ama 12 kişi oldu Demiri yedeğe çek bence
                              Fazla deyil, Aytac veya Okay ve Mehmet veya Marin.
                              Onlardan birisi olabilir diye yazmistim. Her biri ilk onbirde oynayabilir veya yedeki olabilir. ;-)

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla su Taraabt a bir tane psikolog tutup transfer etsek.Hücum probleminin cogunu cozmus oluruz.

------------transfer---------
                                -----ekici-----------ndiaye---

visca-----transfer----taraabt

valla takır takır pas yaparlar.

Tabi ekicinin kendine gelmesi lazım.Yoksa onun yerine de bir isim bakmak zorundayız.
                                bu adam, ben arfa bizim uğraşacağımız adamlar değil.istanbul takımlarına yakışır. gezecek tozacak, ilgiyi görünce mutlu olup sahada da birvşeyler yapacak.trabzon'da canı sıkılır, sıkıldıkça da sorun çıkar. bizim futbola daha profösyönel bakan adamları almamız lazım.gelip efendi gibi çıkacak sahaya oynayacak. problemli olacaksa yattara gibi ucuza gelmiş, trabzon'da yıldız olmuş biri kabul edilir. hem çok paraya gelecek, hem de sorun yaşatma ihtimali olacak futbolcu bize olmaz. vazgeç o sevdadan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X