Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tunay ile eren için scouta gerek yok bilinen isimler.güney Afrika Brezilya belcikadan yetenekli 250 bin euroya adam getirebiliyordu eyvallah derim.

Yorum

• Kaybettigimiz kupadaki Akhisar maci sonrasi su asamada avrupa liginden cok daha onemli islerimizin olduğunu zaten Avrupa liginin aman aman bir getirisi de olmadigini belirterek cok fazla üzülecek bir sey olmadigini soylemistim..Bazi arkadaslar o gün israrla Avrupa Avrupa diye beni elestirdiler..O arkadaslara selam olsun bugün 14.siradayiz Allahtan puan farki var da biraz rahatiz ...

Velhasil kelam sonuclara anlik performanslara bakilmaksizin kökten temizlik sart...

Onur Ekici Muhammet 11 için. .

Aytac Yusuf Güray Aykut Mustafa yedek icin tutulmali..Sefa da enteresan bir adam hamle oyuncusu olarak kalabilir ama 2 3.hamle olacak sekilde..

Bunlarin dışında herkes gönderilmeli Okay da dahil....

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tunay ile eren için scouta gerek yok bilinen isimler.güney Afrika Brezilya belcikadan yetenekli 250 bin euroya adam getirebiliyordu eyvallah derim.
        malouda, constant, marcelinho, augustine, ndoye, jun, janko,...

bunlar icinde scout gerekmez degilmi, size kalsa

scout dedigin sadece yetenek avcisi degildir
        alacagin oyucunun sisteme, ortama ve yerel sartlara uygunlugunuda sorgular ve karar verilebilecek olgulari toplar

van staa kendi demisti douglas hanimindan ayrildigindan transferini onaylamazdim

bir baska soru van staa mi Trabzondaki sartlari daha dogru siniflandiracak, karakas pardo ikilisimi

evet yukardaki menajer hakli, kölne herkes yazilabilir, ama herkes mezun olamaz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaybettigimiz kupadaki Akhisar maci sonrasi su asamada avrupa liginden cok daha onemli islerimizin olduğunu zaten Avrupa liginin aman aman bir getirisi de olmadigini belirterek cok fazla üzülecek bir sey olmadigini soylemistim..Bazi arkadaslar o gün israrla Avrupa Avrupa diye beni elestirdiler..O arkadaslara selam olsun bugün 14.siradayiz Allahtan puan farki var da biraz rahatiz ...

Velhasil kelam sonuclara anlik performanslara bakilmaksizin kökten temizlik sart...

Onur Ekici Muhammet 11 için. .

Aytac Yusuf Güray Aykut Mustafa yedek icin tutulmali..Sefa da enteresan bir adam hamle oyuncusu olarak kalabilir ama 2 3.hamle olacak sekilde..

Bunlarin dışında herkes gönderilmeli Okay da dahil....

Kupadan elenip Avrupa biletinden olmamızla ligde 14. olmamız arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu merak ettim. Seneye Avrupa ya gidemeyeceğiz, bu ne demek sadece ekonomik anlamda açıklamaya kalkarsam ayıp olur diye düşünüyorum çünkü bunları artık aşmış olmamız gerekir. 10 yaşında çocuğa sorsak Avrupa ya gidememenin dezavantajlarını sıralar, İho da sezon başı Avrupa gereksiz diyordu, bu ne kadar basit bir düşünce ???

Avrupa demek para + reklam + prestij + transfer vs.. vs.. demek, bizim her sene Avrupa arenasında olmamız için bir ton sebep var. Avrupa da o kadar lig var, her takımın Avrupa hedefi var. Bütün dünya futbolu bunun için oynuyor, ne demek Avrupa kupaları önemsiz ? Peki Avrupa önemsiz olsun, bu anlayış yüzünden artık seri başı değiliz. Bu sezon seri başı olduğumuz son sezondu, artık seri başı olamayacağız. Bitti artık dandik ülkelerin dandik takımlarıyla eşleşme devri, yine güçlü ülkelerin güçlü takımlarıyla eşleşeceğiz ve ilk turdan elendiğimiz yıllara geri döneceğiz. O zaman belki anlaşılır Avrupa nın değeri.
          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 04.03.2016, 22:53.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kupadan elenip Avrupa biletinden olmamızla ligde 14. olmamız arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu merak ettim. Seneye Avrupa ya gidemeyeceğiz, bu ne demek sadece ekonomik anlamda açıklamaya kalkarsam ayıp olur diye düşünüyorum çünkü bunları artık aşmış olmamız gerekir. 10 yaşında çocuğa sorsak Avrupa ya gidememenin dezavantajlarını sıralar, İho da sezon başı Avrupa gereksiz diyordu, bu ne kadar basit bir düşünce ???

Avrupa demek para + reklam + prestij + transfer vs.. vs.. demek, bizim her sene Avrupa arenasında olmamız için bir ton sebep var. Avrupa da o kadar lig var, her takımın Avrupa hedefi var. Bütün dünya futbolu bunun için oynuyor, ne demek Avrupa kupaları önemsiz ? Peki Avrupa önemsiz olsun, bu anlayış yüzünden artık seri başı değiliz. Bu sezon seri başı olduğumuz son sezondu, artık seri başı olamayacağız. Bitti artık dandik ülkelerin dandik takımlarıyla eşleşme devri, yine güçlü ülkelerin güçlü takımlarıyla eşleşeceğiz ve ilk turdan elendiğimiz yıllara geri döneceğiz. O zaman belki anlaşılır Avrupa nın değeri.
            Güzel kardesim benim vurgum orda takim kotu,takim rezalet, takim bitmis iken Avrupa yi düşünecek zaman degil ayni zamanda Avrupa Liginin getirisi yok diye bunu da eklemistim...Amac Avrupaya gitmemek degil daha köklü sorunlarin çözümüne en kisa sürede odaklanmak lazim diye düşünmüştüm ....Yoksa Avrupa ya hic gitmeyelim demedim demiyorum..Sen burda Osmanlispor kalesine şut atamiyorsun Avrupa hayali kuruyosun..14.sira ile baglantiyi o zaman kurmadiysan simdi zaten kuramazsin...Takim bağıra bağıra dibe giderken ben Avrupayi düşünemem demeye getirmistim dedigime de geldik....Eeee mutlu musun degilim tabi keske 6 da 6 yapip 4.5.olsaydik da ben de Akhisar macina yansaydim ama gel gör ki zaman o maca yanacak zaman değil. ..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              malouda, constant, marcelinho, augustine, ndoye, jun, janko,...

bunlar icinde scout gerekmez degilmi, size kalsa

scout dedigin sadece yetenek avcisi degildir
              alacagin oyucunun sisteme, ortama ve yerel sartlara uygunlugunuda sorgular ve karar verilebilecek olgulari toplar

van staa kendi demisti douglas hanimindan ayrildigindan transferini onaylamazdim

bir baska soru van staa mi Trabzondaki sartlari daha dogru siniflandiracak, karakas pardo ikilisimi

evet yukardaki menajer hakli, kölne herkes yazilabilir, ama herkes mezun olamaz
              Okul olayını geç okulla is ayrıdır öyle olsa mehmet birinci milli takimi çalıştırıldı yılmaz Vural daha iyi yerlerde olurdu.avrupa da scout bir ise yaramaz önemli olan afrika ve Amerika kıtası.herkes avrupa da 30 adam sayar.genelde olsun inşallah basarili olurlar.

Yorum

Okul olayını geç okulla is ayrıdır öyle olsa mehmet birinci milli takimi çalıştırıldı yılmaz Vural daha iyi yerlerde olurdu.avrupa da scout bir ise yaramaz önemli olan afrika ve Amerika kıtası.herkes avrupa da 30 adam sayar.genelde olsun inşallah basarili olurlar.
                bu iste bir görüs
                24 yasindaki leicester dan arsenale transfer olan scout neyse afrikaya adim atmamis bir insan
                26 yasindaki athletico baleares sportiv direktörünün tek futbolda gecmisi yine bu kulüpte yaptigi scoutluk. afrikadan 0 oyuncu buldu ama 2 milyona adim adim la ligaya gidiyor
                oda köln mezunu

evet yetenek olmayinca istersen mesechusettes institute of technology mezunu ol bisey basaramazsin

sizin scoutlukdan tek beklentiniz yetenek avciligi oldugundan sig bir beklentiniz var

benim scout biriminden beklentilerim:

takim ici:
                oyuncularimizin mac ve antrenman performanslarinin sayilarla ölcülür sistem yaratmasi.
                oyunculara aliskanliklarini ve psikolojik profilini raporlamasi.
                altyapi oyuncularinin performans seviyesi.
                kapasite analizi
                özel hayat etkenleri....

takim disi:
                yetenek avciligi
                kisa, orta ve uznun vadede direk katki verecek pozisyon basi 6 alternativ secenek.
                yeteneklerin ve alternatiflerin performans, psikoljik, saglik ve fizyolojik profilleri
                fiyat, katki ve kapasite analizleri
                özel hayat...

Ünal Karaman

Yorum

bu iste bir görüs
                  24 yasindaki leicester dan arsenale transfer olan scout neyse afrikaya adim atmamis bir insan
                  26 yasindaki athletico baleares sportiv direktörünün tek futbolda gecmisi yine bu kulüpte yaptigi scoutluk. afrikadan 0 oyuncu buldu ama 2 milyona adim adim la ligaya gidiyor
                  oda köln mezunu

evet yetenek olmayinca istersen mesechusettes institute of technology mezunu ol bisey basaramazsin

sizin scoutlukdan tek beklentiniz yetenek avciligi oldugundan sig bir beklentiniz var

benim scout biriminden beklentilerim:

takim ici:
                  oyuncularimizin mac ve antrenman performanslarinin sayilarla ölcülür sistem yaratmasi.
                  oyunculara aliskanliklarini ve psikolojik profilini raporlamasi.
                  altyapi oyuncularinin performans seviyesi.
                  kapasite analizi
                  özel hayat etkenleri....

takim disi:
                  yetenek avciligi
                  kisa, orta ve uznun vadede direk katki verecek pozisyon basi 6 alternativ secenek.
                  yeteneklerin ve alternatiflerin performans, psikoljik, saglik ve fizyolojik profilleri
                  fiyat, katki ve kapasite analizleri
                  özel hayat...
                  Sportif direktör görevleri gibi Leicester örneği iyice adamların bütçesi var ekonomik olarak rahatlar.biz leicesterin 10 da bir bütçesine sahibiz.artı bizde çok bilmislervasr yerel basın gibi yoksa dediklerini çok doğru.bakalım başkan bir girişimde bulundu umarım tutar.futbolda diploma ise yaramaz mehmet birinci Giray bulak yılmaz Vural öyle olsa çok iyi yere gelirlerdi.
                  En son tonya55 tarafından düzenlendi; 05.03.2016, 00:14.

Yorum

Sportif direktör görevleri gibi.
                    sportif direktör bu veriler sonucu karar verir

Ünal Karaman

Yorum

sportif direktör bu veriler sonucu karar verir
                      Mevcut kadroda sizce sportif direktör olucakmi yada olmalimi.

Yorum

Mevcut kadroda sizce sportif direktör olucakmi yada olmalimi.
                        kurumsallik hedefse kacinilmaz
                        ama sportif direktörün bir anlami olmasi icin önünde büyük yetkilerlen donatilmis bir ceo olmalidir
                        kocaman bir güc vakuumun önüne sportiv direktör monte edersen orada ezilir o adam

önce yetkisi sadece imzadan ibaret olmayan CEO
                        sonra sportif ve maddi direktör

yk sadece bütce, tanitim ve kulübün alt yapisini ayarlamayla mesgul olmali

Ünal Karaman

Yorum

kurumsallik hedefse kacinilmaz
                          ama sportif direktörün bir anlami olmasi icin önünde büyük yetkilerlen donatilmis bir ceo olmalidir
                          kocaman bir güc vakuumun önüne sportiv direktör monte edersen orada ezilir o adam

önce yetkisi sadece imzadan ibaret olmayan CEO
                          sonra sportif ve maddi direktör

yk sadece bütce, tanitim ve kulübün alt yapisini ayarlamayla mesgul olmali
                          Çok TSK ederim çok iyi aydınlattın.bence usta senide transfer etmeli bence inşallah dediğin gibi olur profesyonel bir yapıya kavusuruz.altyapı akademisi kurulur tesisler elden geçer üreten bir yapıya kavusuruz.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel kardesim benim vurgum orda takim kotu,takim rezalet, takim bitmis iken Avrupa yi düşünecek zaman degil ayni zamanda Avrupa Liginin getirisi yok diye bunu da eklemistim...Amac Avrupaya gitmemek degil daha köklü sorunlarin çözümüne en kisa sürede odaklanmak lazim diye düşünmüştüm ....Yoksa Avrupa ya hic gitmeyelim demedim demiyorum..Sen burda Osmanlispor kalesine şut atamiyorsun Avrupa hayali kuruyosun..14.sira ile baglantiyi o zaman kurmadiysan simdi zaten kuramazsin...Takim bağıra bağıra dibe giderken ben Avrupayi düşünemem demeye getirmistim dedigime de geldik....Eeee mutlu musun degilim tabi keske 6 da 6 yapip 4.5.olsaydik da ben de Akhisar macina yansaydim ama gel gör ki zaman o maca yanacak zaman değil. ..

Ben hala kupadan elenmemizle ligdeki konumumuz arasındaki bağlantıyı anlayamadım, eminim forumdakiler de anlamamıştır. Kupadan elendik, Avrupa biletini yaktık. Bakın tekrarlıyorum seneye Avrupa yok, bu ne kadar ağır faturadır farkında mıyız acaba ? Artık seri başı değiliz, Avrupa ya gitsek bile 2 maç yapıp dönme ihtimalimiz oldukça yüksek. Avrupa da oynayamamak bizim için ne kadar ağır bir sonuç, neden üzülmeyeyim üzüleceğim tabii, sevinmem mi lazımdı ? Elalem gidip oynayacak, biz Avrupa ya gidemezsek nasıl güçlü kalacağız, nasıl adımızı duyuracağız para kazanacağız değer & sponsor vs.. kazanacağız ? Ligde durumumuz kötü ve dolayısıyla tek hedef kupa kalmışken oradan da elendiğimize neden sevindin, bu bağlantıyı nasıl kurdun ben hala bu kısmı anlayamadım.

Elimize yıllar sonra büyük avantaj geçti, onuda İho trolünün dönemine denk getirdik erkenden bitirdik. Artık seri başı da değiliz. Ben burada gerçekten sevinilecek durum göremiyorum. Sen sanırım ''ligde berbatız Avrupa bizim neyimize?'' demek istiyorsun, ben bunu anladım. O zaman şöyle söyleyeyim, biz Avrupa biletini almış olsak sezon sonu transferde çok daha rahat hareket edecektik, en basit örnek. Yani Osmanlı ya şut çekemeyen takımla Avrupa ya gitmeyecektik, transfer yapacaktık ve Avrupa nın değerini bilen yönetimle + antrenörle + oyuncu kadrosuyla seneye uefa da mücadele edecektik. Çok önemli fırsatı kaçırdık ama yapacak bir şey yok, 2008 kadrosu kurulmadan önce de Avrupa biletini yakmıştık. Yazın tamamen enkazı kaldırıp, yeni kadroyu oluşturmaya konsantre olacağız.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çok TSK ederim çok iyi aydınlattın.bence usta senide transfer etmeli bence inşallah dediğin gibi olur profesyonel bir yapıya kavusuruz.altyapı akademisi kurulur tesisler elden geçer üreten bir yapıya kavusuruz.
                              rica ederim
                              o seviye icin yeterince donanima sahip degilim
                              pratkde olan malesef teorideki yazilanla bir olmuyor

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne saçma bir sorudur bu, ne alaka anlamadım ?

Avrupalı Türk kimi aldık ? Fatih Atik, Zafer Yelen, Ceyhun Gülselam, Fehat Yazgan vs. topçu mu bunlar ki başarılı olsunlar ? Ne bekliyorduk bunlardan ?

Batıl inanç gibi takıntı oldu bu saçma istatistikler. Bi ara da; "Ankara takımlarından ne kadar oyuncu aldıysak tutmadı" muhabbeti vardı. Sebze mi bu kardeşim ? Havasından suyundan mı etkileniyorlar ?

Benim umut beslediğim bir Ekici vardı, o da beni tatmin etti.
                                Yok kardeş Trabzonspor'a çok uzaksın sen diyim fazla zorlama. Batı Avrupa'da doğup büyümüş birinin Trabzonda başarılı olma ihtimali sıfır. Hatta sen meseleyi şöyle düşün, Trabzonda başarılı olmuş hiç yabancı var mı? Başarılıdan kasıt ilk 4'e girmek falan değil şampiyonluk veya şampiyonlar ligi. Varsa o başarılı futbolcu Avrupalı mı?

Yorum

Çalışıyor...
                                X