Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Enjoy life için de Trabzon biçilmiş kaftan zaten

Ganso çok pahalı değil mi Selçuk abi. Bir de sana Didavi'yi soracağım o fiyatlarda olan.
    gansoyu cardozo ve ndoye dan gelecek paraylan rahat alirsin
    6-8milyona verirler, eskisi gibi göz önünde degil

didavi bu noktadan sonra Türkiyeye gelmez bence

ingilterenin piyasayi alt üst edecegi yaz önümüzde, didavide ispanya veya almanyada bosalacak ortasahalara ilk aday
    büyük takimlara gidecektir, kontratinida uzatmadi henüz
    yani büyük ihtimallen serbest transfer olacak
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.03.2016, 22:48.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• o degilde neden twenteli scout ekibi işi yattı

şu konuyla ilgili tek bir açıklama gelmedi. en büyük umudum bunlardı benim. gittik türkleri doldurduk yine.
      lucescu konusunda yapmıstı acıklaması bana iyice faruk özagın parmagı var gibi geliyor bu işte
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zivkovic olmasa bile Sezon başında isteseydik Ziyech ve Sistoyu rahatlıkla alırdık.Sezon başında isteseydik ikisi toplamda 12 milyon Euro civarına biterdi ama tabiki şimdi istesen ikisi için toplamda en az 20 milyon isterler.Scoutlarımızın bu oyuncuları bonservisleri uçmadan bulup sözleşme imzalaması lazım.Trabzonsporun şampiyonluğa oynaması için 3-4 tane saha içinde üst düzey performans gösterebilecek oyunu aniden değiştirebilecek oyuncuya ihtiyacı var bu eksikliği nasıl gidereceğimizi merak ediyorum.
        Scoutun becerisi iste buna baskın yetenekleri genç yasında bulmasıdır.uzun vadede basarili olurlar umarım.her tarafı taramalilar.altyapı için tesisler yetersiz bizde uretmeliyiz yeni gök deniz tekkeler çıkarmalıyız.

Yorum

• bilen biri twenteli scout işinin neden yattıgını acıklayabilir mi ?
          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o degilde neden twenteli scout ekibi işi yattı

şu konuyla ilgili tek bir açıklama gelmedi. en büyük umudum bunlardı benim. gittik türkleri doldurduk yine.
            lucescu konusunda yapmıstı acıklaması bana iyice faruk özagın parmagı var gibi geliyor bu işte
            bence direk bir ilgi yoktu van staa lan

türk menajeri hep kizistirdi dedikodu kazanini

1 aydan fazla oldu simdiki scout ekibinin sefinin may tesislerinde toplantida denildigi

Ünal Karaman

Yorum

• Ganso gelmez beyler gerçekçi hedefler yazalım.attamah çağlar soyuncu cengiz under Vedat mürig gibi.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ganso gelmez beyler gerçekçi hedefler yazalım.attamah çağlar soyuncu cengiz under Vedat mürig gibi.
                bunlarlami sampiyonluga oynayacan

bol sans

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunlarlami sampiyonluga oynayacan

bol sans
                  Çağları leverkusen wolfsburg Lazio bjk FB istiyor.cengizi gene fener ve birçok super lig takimi attamah Beşiktaş osmanlispor.gerçekçi hedefleri peşinde kosulmali zivkovic ganso sisto ziyech gibiler hayaldende ötedir.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çağları leverkusen wolfsburg Lazio bjk FB istiyor.cengizi gene fener ve birçok super lig takimi attamah Beşiktaş osmanlispor.gerçekçi hedefleri peşinde kosulmali zivkovic ganso sisto ziyech gibiler hayaldende ötedir.
                    saydin takimlara göre ganso en gercekci hedef
                    su an hic bir transfer dedikodusu yok

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saydin takimlara göre ganso en gercekci hedef
                      su an hic bir transfer dedikodusu yok
                      Ganso giderse İtalyaya gider.10 milyon euro verecek gücümüz yok o bizim bu sezonki tüm butcrmiz belki de.

Yorum

• Kadroya giremeyen bir oyuncuya sanırım 2 milyon Euro ödemeyiz bu kadar salak bir kulüp değilizdir sanıyorum

"Sarı kırmızılılar, Burak Yılmaz’ın Çin’e transferi nedeniyle bordo mavililere ödemesi gereken para yerine, Trabzonspor'da kiralık oynayan Salih Dursun'un bonservisini önerecek

Burak Yılmaz’ın, Çin’in Beeijing Gouan Kulübü’ne 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transferi nedeniyle Trabzonspor’a 2 milyon Euro ödemesi gereken Galatasaray, sürpriz bir öneri yapma kararı aldı. Sarı kırmızılılar ezeli rakibine bu parayı ödemek yerine kiralık olarak bordo mavililerde oynayan Salih Dursun’un bonservisini teklif edecek.

Hürriyet'in haberine göre; İki sezon önce kiralık olarak Trabzonspor’a giden tecrübeli oyuncunun kontratından yazan satın alma opsiyonu ise 1 milyon 750 bin Euro.

G.Saray-Trabzon maçında tartışmalı kararlara imza atan hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart sonrasında Karadeniz ekibi ve taraftarının büyük sevgisini kazanan Salih Dursun’un şehre heykeli de dikilecek.

Eğer Trabzonspor, G.Saray’ın sunacağı teklifi kabul ederse Burak Yılmaz için sarı kırmızılılar sadece 250 bin Euro ödeme yapacak."
                        @ okşoholu

Yorum

• Attamah, Eren Albayrak'la direkt ön protokol imzalanmalı

Yorum

• yazın yapılması gereken ilk iş

okay ve aytaça

hız ve kondisyon ağırlıklı antrenman

alt yapıdan cıkarttıklarımıza ise muhammet abdulkadir vs..

kondisyon ve dayanıklılık antrenmanı bunun yanında fiziklerini güclendirme calısması yapılmalıdır.. 60 ı zor görüyor bu isimler

Yorum

• 50. yılda şampiyonluk içi boş bir slogan bence. 50. yılda dirilişimiz başlayacak inşallah.

Yorum

• bende kendime göre bir kadro yapayım yeni stad için gerçi beni scout ekibine almadılar ama yinede ucuz yollu bir takım kurabilirim

-------------------------------ONUR----------------------------------

CAVANDA---------MUSTAFA------AYKUT---------------Juan Vargas

-------------------Rômulo -----------Wellington ---------------------

---Prejuce Nakoulma------MARİN----Aatif Chahechouhe------------

-------------------------M DEMİR---------------------------------------

Çok para harcamadım 17 milyon Euro satılacaklar var onlardan iyi para gelebilir nerde ise kafa kafaya çıkabiliriz
                                En son oksoholu tarafından düzenlendi; 08.03.2016, 12:14.
                                @ okşoholu

Yorum

Yükleniyor...
                                X