Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mactan sonra olur hareketlilik....

Bursadan sonraki bjk maci...sonucu...

Bize bir solbek aldirsinda....

Stoper gelecek...solbekde gelsin...gerisi hallolur..

Vargasi alurkarsa zaten cokda eksigimiz kalmaz...

Gs zlatani almaya cok yaklasti...

Fb ondan azitti .sanirim...volkanlar ozanlar...

Tek devam eden kadro gs...

Sota ya vezir ya rezil olacak...

Kanarya bu gece cuvallayabilur...
    "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
    --------------------------Novalis--------------
    ------------

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şikebahçe 37.000 kombine satmış ve rekormuş.
      Az önce bir kanalda alt yazi olarak gördüm,Eskisehir 5,6 futbolcusunu kadroya almamis.Sikebahceye ilk mac hediye ediliyor gibime geldi.Umarim yanilirim.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ortalama 1000 liradan 37 milyon lira o da 12 milyon euro o da ozanin 5 senelik maliyeti bile degil. Kombinesi iyi satmis ama harcamalari ucmus oranlarsak.
        En ucuz kombinesi 1000 TL adamlarin. Maraton kombine fiyatlari ortalamalari 5000TL. Bizim sezon boyu kazandigimiz tribun hasilatini 1-2 macta cikariyorlar. Sattiklari formalar ve urunler de cabasi...

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mactan sonra olur hareketlilik....

Nedir bu gs sempatiniz ??? Beni çok rahatsız ediyor artik sizin bu gs sempatiniz.
          En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 20:19.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Mactan sonra olur hareketlilik....

İbrahimoviç takımda kalacağını açıkladı. Nasıl bir yaklaşma merak ettim??

Yorum

• Vargasin yanina forvette alinirsa...

Cardozonun belini idareli kullanacaklar sanki...

Ekici tamda ihtiyac aninda su koyverdi...yeni sozlesme yapilmali adama...
              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
              ------------

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nedir bu gs sempatiniz ??? Beni çok rahatsız ediyorbartik sizin bu gs sempatiniz.
                Dusmanimin dusmani dostumdur...tavri bu....

Yoksa karayemis yiyerek buyudu cocuklugum...
                ------------

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Laporte'nin hala Bilbao'da olması ilginç. Ben bu sene gitmesini bekliyordum 30-40 gibi bir rakam karşılığında.
                  çok genç laporte bence daha kalır...
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cezalımı,sakatmı..
                    Gidici 😃

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://twitter.com/hasantuncel61/st...36025054560256

150 bine satsan çok şey kaybetcen sanki.
                      Kiralama için değildir çünkü geçen sene 75 bin liraya kiralanmıştı. 75 bin liraya kiralanan bir oyuncunun 200 bin liraya bonservisinin verilmesi çok da eleştirilecek bir durum değil. Asıl sıkıntı Mustafa ve Zeki'nin bedavaya verilmesi. İshak'ı veya Soner'i bedava kiralasalar normal eleştirilecek bir şey yok çünkü adamların maaşları çok yüksek. GS'de Sercan'ı bedavaya kiraladı. Ama Mustafa ve Zeki'den hiç değilse 150'şer bin TL alınmalıydı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Dusmanimin dusmani dostumdur...tavri bu....

Yoksa karayemis yiyerek buyudu cocuklugum...
                        Çok saçma ve gereksiz ayricada rahatsız edici bir tavır, cocuklugunuz sizinle kalsın, surda gs ile ilgili destek msjlari atmayın yeter.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Futbol orta saha ile oynanır. geçen sene bibras kritik eşikti alamadık. bu sene ekdalı alamadık. biz kritik eşiği aşamıyoruz szmek varken ona zurawski lazımdı alamadık. Bence bu sene bize çok sağlam bir orta saha lazımdı. ekici ile yan yana oynayacak. Mesela zenithli dany gibi. Hayırlısı...
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kiralama için değildir çünkü geçen sene 75 bin liraya kiralanmıştı. 75 bin liraya kiralanan bir oyuncunun 200 bin liraya bonservisinin verilmesi çok da eleştirilecek bir durum değil. Asıl sıkıntı Mustafa ve Zeki'nin bedavaya verilmesi. İshak'ı veya Soner'i bedava kiralasalar normal eleştirilecek bir şey yok çünkü adamların maaşları çok yüksek. GS'de Sercan'ı bedavaya kiraladı. Ama Mustafa ve Zeki'den hiç değilse 150'şer bin TL alınmalıydı...
                            Zeki'nin talibi olması bile büyük bir şey bence. Ama Mustafa hakkında ben de aynı düşünüyorum. Bence Hurma, Kayseri'ye kıyak geçiyor. Kayseri'ye verilecek diğer oyuncularla daha büyük vurgun yapacak hatta.

Yorum

• İlk defa Trabzon'a ve Avni Akere gitme fırsatım oldu. Birkaç sorum olacak bilgisi olan birileri cevaplarsa sevinirim;

Göreleden Trabzona araç var mı? Varsa ne kadar zamanda gider bunun ile birlikte belirli bir saattemi var?

Yine Trabzondan maçtan çıktıktan (en erken saat 23:00) sonra Göreleye nasıl dönebilirim?

(Burası transfer başlığı kardeşim demesin kimse yoğunluk burada )
                              2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                              Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                              https://twitter.com/U_TS1967
                              https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk defa Trabzon'a ve Avni Akere gitme fırsatım oldu. Birkaç sorum olacak bilgisi olan birileri cevaplarsa sevinirim;

Göreleden Trabzona araç var mı? Varsa ne kadar zamanda gider bunun ile birlikte belirli bir saattemi var?

Yine Trabzondan maçtan çıktıktan (en erken saat 23:00) sonra Göreleye nasıl dönebilirim?

(Burası transfer başlığı kardeşim demesin kimse yoğunluk burada )
                                Göreleden trabzona mini metro ulusoy gibi araçlarla gidebilirsin ya da minibüsler var ama onlar çok bekletir yolculuk uzun sürer. Ticari araçlar 1 buçuk saatte falan gidiyo Saat 21:00 'a kadar araç bulabilirsin ondan sonrası biraz zor ya da büyük otobüslere otostop yap çoğunlukla alıyorlar. Geri dönüş kolay maçtan sonra stad etrafında minibüsler falan bekliyor. Giresun tarafına gidenlere bin görelede inersin.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 20:56.
                                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

Yükleniyor...
                                X