İlk olarak Poor tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fcnantes.com/articles/art....php?num=11535
Burada Nantes'ın yarınki maç kadrosu mu var? Bir de Papy yok idman fotolarında
Yorum
-
İlk olarak ☆Trabzon☆ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet mac kadrosu bu.
18'e almamışlar o zaman, elleri ovuşturun.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikebahçe 37.000 kombine satmış ve rekormuş.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol hocam.
18'e almamışlar o zaman, elleri ovuşturun
Yorum
-
seneye sözleşmesi bitecek oyunculardan benat eçeberia benim baya bayıldığım adam. bizim merkez orta sahada bir xavi performansı gösterir. Bu adamı şöyle yeni yönetim kafalasa bir şekilde alsa ne güzel olur.
edit: sözleşmesi bitmiyormuş ama yinede verilir böyle orta sahaya 7-8...En son Antonio tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 20:09.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen kadroda yok haberde adi bile geçmiyor zaten. Eksikleri yazmislar papyi eksikten bile gostermemisler bu Adam kesin ayrılıyor demekki bakalim bize mi yoksa baska biyere mi.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye sözleşmesi bitecek oyunculardan benat eçeberia benim baya bayıldığım adam. bizim merkez orta sahada bir xavi performansı gösterir. Bu adamı şöyle yeni yönetim kafalasa bir şekilde alsa ne güzel olur.
edit: sözleşmesi bitmiyormuş ama yinede verilir böyle orta sahaya 7-8...DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Süleyman Hurma N'Doye Transferinden sonra 3 transfer daha yapılabileceğini açıkladı.Bunların defansif ve ofansif olması düşünülüyor.Stoper Djilobodji en kesin olanı ancak maliyeti düşürülemedi.Teklif yapıldı.Trabzonspor Bu geceye kadar bekleyecek.Büyük ihtimal yarın bu transfer netliğe kavuşacak.Bunun dışında Vargas dış basında bir iddia durumunda resmi bir şey yok.Sızan bir diğer isimde Yine Hull City den Abel Hernandez.Yani Transferde her an her şey olabilir.Sürpriz isimler transfer edilebilir.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
Yorum