Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bedava stoch baldan tatlidir
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Stoch Konya yolunda ( aspor )

Yorum

• Duras

Bursaspor da istiyor. Kiralik almaktan cok bonservisiyle

Yorum

• Stoch ve bedava...Hadi Hurma şaşırt beni. Nedense içimden bir his alacağımızı söylüyor

Yorum

• Stoch'u Volkan Şen takasında kullanacaklar deniliyordu

Yorum

• stoch eski formunda mı peki?
              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Bedava Stoch. Yıllık 1.5 milyon€ verin getirin şu adamı kanada lazım.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Fenerden topçu alırlar mı ? Fener topçu verir mi ?

İki sorunun da cevabı 'Tabiki Hayır'.
                  Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Stoch sol acik degil mi erkan yusuf stoch solda

Sefa sefa sefa sagda...

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dusmanimin dusmani dostumdur...tavri bu....

Yoksa karayemis yiyerek buyudu cocuklugum...
                      Abi asıl karaktersiz cinconda ondan dost olmaz abi

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ee. Sabah yazdik stoch'un ayrilacagini.

Bence bu bir transfer habercisi
                        stoch'un bursaya gideceğini bu sayede dzsudzsak'ın bize gelebileceğini söylemiştiniz.doğru mu hatırlıyorum?
                        There is no spoon...

Yorum

• stoch çöpünün ne iş var bizde. adam iyi olsa avrupadan alıcısı çıkardı.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• El Cordobes

Bursa da beklenti stoch'un kendilerine gelebilecegi. Kiralik olarak sorun olmadigi, bonservisi ile isteniyor,.

Stoch yunanistan'a gitmezse. Muhtemel Turkiye de

Dzsudzsak konusunda ise

Eger Ts ciddi alici olursa menajeri ile kontak kurmasi yeterli. Bize gelmemesi icin neden yok.

Bursa ayrica g,amerikadan cok iyi bir on libero ile anlasmak uzere

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              El Cordobes

Bursa da beklenti stoch'un kendilerine gelebilecegi. Kiralik olarak sorun olmadigi, bonservisi ile isteniyor,.

Stoch yunanistan'a gitmezse. Muhtemel Turkiye de

Dzsudzsak konusunda ise

Eger Ts ciddi alici olursa menajeri ile kontak kurmasi yeterli. Bize gelmemesi icin neden yok.

Bursa ayrica g,amerikadan cok iyi bir on libero ile anlasmak uzere
                              matias kranavitteri alıyorlarsa 7-8 verip 20 ye falan avrupaya okuturlar. onu zor alırlar. Fernando gagoyu ben olsam yoklardım. gago rahat gelir.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bayiliyorsunuz super lig takimlarinin artiklarina dilenmeye, dunyada adam kalmadi sanki

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X