Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yetenek kaybolmaz yeterki sakat olmasın marin
    Ekici ile iyi anlaşırlar fakat son 3 yıl çok az oynaması sıkıntı

Yorum

• Mbia ayni Yaya toure çok benzetiyorum
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Marin düşüşte değil bitmiş.

Son 4 sezonda ortalama her sezon 10 maç oynamış adamdan bahsediyoruz ve Marin'in Chelsea'ye transferi büyük fiyaskodur ki Werder aldığı fiyattan az da olsa zarar ederek satmıştır Chelsea'ye.

Yani Chelsea'ye gitmesi felan övülmesi gereken birşey değil sadece Chelsea'nin balon transferi. Kısaca düşüşteyken Marin'i alan Chelsea kısa sürede hatasının farkına vardı ki hiç şans vermedi.

Not: Chelsea'de ilk sezonunda hiç sakatlık yaşamamaştır.

Yorum

• Dzsudzsak ilk 11 bakalim nasi oyniyacak.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• korktugum bir konuda bizde kim iyi oynuyorsa o sakatlaniyor bakiniz bosigwa ekici dunde okay

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marin eski formunda olsa zaten Chelsea bırakmazdı. Bıraksa bile bizden önce 20 kulüp alırdı. Biz alsak bile en az 8 Milyon verip alabilirdik. Tam Ekici transferinin benzeri konumda Marin.

Konuşulan transfer şekli de kiralık. Eee daha ne istiyorsunuzki ? Yok güçsüzmüş ikili mücadeleye giremezmiş. Avrupada en çok faul çalan hakemler bizde. Avrupada oynayabilen oyuncu bu ligde rahat oynar. Güçsüzsede faul aldırır Ekici tamamlar.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              aradığımız kanat oyuncusu degil..eb iyi oynadıgi yer forvet arkasi..sonra sol kanat..bize sag kanat güçlü biri lazim...Marin ekicinin alternatifi olur... extra bir transfer olur..
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Niye ki?
                Constant in top teknigini herkes biliyor ve defansif olarak gercekten harika defans yapiyor, birebirde adam gecirmiyor. Tek zaafi topu aldiginda calim atmak istemesi ve top kaptirmasi

Yorum

• WARIS kesigi yedi bile yalnis gormuyorsam

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aradığımız kanat oyuncusu degil..eb iyi oynadıgi yer forvet arkasi..sonra sol kanat..bize sag kanat güçlü biri lazim...Marin ekicinin alternatifi olur... extra bir transfer olur..
                    katiliyorum.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Stopere Evertondan John Stones alınsın.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        WARIS kesigi yedi bile yalnis gormuyorsam

Kolu kırıldı hocam..
                        Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

Sakatlandi 3 hafta yok.

Yorum

adamin eli kirildi
                            sakat
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ilkeryasinz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Constant in top teknigini herkes biliyor ve defansif olarak gercekten harika defans yapiyor, birebirde adam gecirmiyor. Tek zaafi topu aldiginda calim atmak istemesi ve top kaptirmasi

Ben zaten pas tercihlerini eleştirmiştim. 2 pasındam 1'ini kaptırıyor garanti oynamıyor yanındakini de önündekini de zor durumda bırakıyor böyle olması. Tekniğini, top sürme yeteneğini de pek göremiyoruz mevki itibariyle ama adam geçirmediği kesin. Cavanda'yla ikisi o konuda baya iyiler

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sol bekte constant çok yeterli. Türkiyede constanttan daha yetenekli sol bek var mı?
                                Costant bir gün bizi yakacak.bu adama fazla guvenmeyin

Yorum

Yükleniyor...
                                X