Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben biliyorum fransizca nedir haber mi var?
    Hocam yukarıda paylaştığım linkte ne yazıyor, yarınki maçın 18 kadrosu mu o? Sana zahmet olacak.
    .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.fcnantes.com/articles/art....php?num=11535

Burada Nantes'ın yarınki maç kadrosu mu var? Bir de Papy yok idman fotolarında
      Evet mac kadrosu bu.

Yorum

• Cardozo tek forvet gözüküyor, N'Doye nerede?
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• şikebahçe 37.000 kombine satmış ve rekormuş.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ☆Trabzon☆ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet mac kadrosu bu.
            Sağol hocam.

18'e almamışlar o zaman, elleri ovuşturun
            .

Yorum

• En az 4 transfer lazım

Yorum

• 61 saatte cikan haberler genellikle dogru oluyor orda ndoye nin sag acik olarak dusunuldugu yaziyordu.
                Yarin Cift forvet cikmamiz kuvvetli ihtimak.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şikebahçe 37.000 kombine satmış ve rekormuş.
                  Ortalama 1000 liradan 37 milyon lira o da 12 milyon euro o da ozanin 5 senelik maliyeti bile degil. Kombinesi iyi satmis ama harcamalari ucmus oranlarsak.

Yorum

• Ndoye kanat forvet oynasın en güzeli bu olur bence..
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• 150 bine satsan çok şey kaybetcen sanki.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağol hocam.

18'e almamışlar o zaman, elleri ovuşturun
                        Aynen kadroda yok haberde adi bile geçmiyor zaten. Eksikleri yazmislar papyi eksikten bile gostermemisler bu Adam kesin ayrılıyor demekki bakalim bize mi yoksa baska biyere mi

Yorum

• seneye sözleşmesi bitecek oyunculardan benat eçeberia benim baya bayıldığım adam. bizim merkez orta sahada bir xavi performansı gösterir. Bu adamı şöyle yeni yönetim kafalasa bir şekilde alsa ne güzel olur.
                          edit: sözleşmesi bitmiyormuş ama yinede verilir böyle orta sahaya 7-8...
                          En son Antonio tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 20:09.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen kadroda yok haberde adi bile geçmiyor zaten. Eksikleri yazmislar papyi eksikten bile gostermemisler bu Adam kesin ayrılıyor demekki bakalim bize mi yoksa baska biyere mi
                            Bir Celta Vigo ile adı geçiyordu yakın zamanda, o da düşük bonservis vermişti olmadı o iş.
                            .

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              seneye sözleşmesi bitecek oyunculardan benat eçeberia benim baya bayıldığım adam. bizim merkez orta sahada bir xavi performansı gösterir. Bu adamı şöyle yeni yönetim kafalasa bir şekilde alsa ne güzel olur.
                              edit: sözleşmesi bitmiyormuş ama yinede verilir böyle orta sahaya 7-8...
                              Laporte'nin hala Bilbao'da olması ilginç. Ben bu sene gitmesini bekliyordum 30-40 gibi bir rakam karşılığında.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Süleyman Hurma N'Doye Transferinden sonra 3 transfer daha yapılabileceğini açıkladı.Bunların defansif ve ofansif olması düşünülüyor.Stoper Djilobodji en kesin olanı ancak maliyeti düşürülemedi.Teklif yapıldı.Trabzonspor Bu geceye kadar bekleyecek.Büyük ihtimal yarın bu transfer netliğe kavuşacak.Bunun dışında Vargas dış basında bir iddia durumunda resmi bir şey yok.Sızan bir diğer isimde Yine Hull City den Abel Hernandez.Yani Transferde her an her şey olabilir.Sürpriz isimler transfer edilebilir.
                                ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Yükleniyor...
                                X