Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şayet hurma olmasaydi bu haciosmanoglu sakat olan sambaya daha önce saçtığı gibi verirdi istediği parayi
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• marin vargas ndoye hepsini almamiz lazim

gerci alsak da 4. 5. oluyoruz almasak da

Yorum

• ishak doğan: doğan görünümlü şahin. 2018'e kadar muayanesi var. lastikler iki yıl daha idare eder. çok yakar az kaçar. muhayyerdir.
        sefa yılmaz : kemik kasa. motor güçlü çekiş düşük. yük bindirmezsen fazla yakmaz. tam bi aile topçusu. pazarlık stad başında olur.
        zeki yavru: genç dinamik motor. sınıfının en az yakan topçusu. her yola gider. asfalt köy farketmez. ara sıra stop eder ama suyunu koy tekrar çalışır. dosta gider. uygun fiyat.
        fatih öztürk: orta sınıf bi topçu. tavan hariç boyalı. modelinin en boşu. 4 vites. arka tampon vuruk. ön çizik. bakımları yapıldı.hurda fiyatına satılık
        fatih atik: fransız araba. yolda görenler bir daha bakıyor. motor üfürüklü ama giderinde sorun yok. boya takıntısı olan aramasın.
        musa nizam: en çok tutulan modelden. tam bi görev adamı. şase sağlam.motor basmaz ama ayağını yerden keser. konfor yok ama akslar güzel...çok ucuz ne olur alın . nakit ihtiyacım var
        soner aydoğdu: kız gibi araba. hızlı ama narin. pek koşası yok sanki. depoyu fulle biraz da ittir acayip çalışır. asfaltı ağlatır. muhayyer değildir ama ucuza kapatırız.
        En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 19:39.
        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Ndoye geliyor.

@david burns

Gecen verdigim twitter hesabi girin bakin. Transfer meraklilarina mujdem olsun
          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 19:39.
          .

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ishak doğan: doğan görünümlü şahin. 2018'e kadar muayanesi var. lastikler iki yıl daha idare eder. çok yakar az kaçar. muhayyerdir.
            sefa yılmaz : kemik kasa. motor güçlü çekiş düşük. yük bindirmezsen fazla yakmaz. tam bi aile topçusu. pazarlık stad başında olur.
            zeki yavru: genç dinamik motor. sınıfının en az yakan topçusu. her yola gider. asfalt köy farketmez. ara sıra stop eder ama suyunu koy tekrar çalışır. dosta gider. uygun fiyat.
            fatih öztürk: orta sınıf bi topçu. tavan hariç boyalı. modelinin en boşu. 4 vites. arka tampon vuruk. ön çizik. bakımları yapıldı.hurda fiyatına satılık
            fatih atik: fransız araba. yolda görenler bir dah bakıyor. motor üfürüklü ama giderinden sorun yok. boya takıntısı olan aramasın.
            musa nizam: en çok tutulan modelden. tam bi görev adamı. motor basmaz ama ayağını yerden keser. konfor yok ama akslar güzel...çok ucuz ne olur alın . nakit ihtiyacım var
            soner aydoğdu: kız gibi araba. hızlı ama narin. pek koşası yok sanki. depoyu fulle biraz da ittir acayip çalışır. asfaltı ağlatır. muhayyer değildir ama ucuzua kapatırız.
            Bu cok iyiydi

Biran kendimi sahibinden.com okuyorum zannettim.

Beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• yatabare nerededur bizimle midur değil midur????
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hull teknik direktoru kim ?
                .

Yorum

• Yatabare gittimi? Gitmediyse nerede? Burası dingonun ahırımı arkadaş adam kulüp bulamazsa ne olacak
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hull teknik direktoru kim ?
                    Steve Bruce. Pek sevmem kendisini
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• ndoye ingilterede idman yemiştir hazırdır. Daha erken alsaydık şota onu cardozoya benzetirdi.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• http://www.haberturk.com/spor/futbol...atesle-oynuyor batmıs bu klup ölmusde uzerıne toprak atanı yok..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Steve Bruce. Pek sevmem kendisini
                          Hull muhabiri 7/24 takip ediyor takimi. Ucakla Turkiye ye gidiyor demis Steve
                          .

Yorum

• Samba'nın sakat olduğu kesin miymiş?

Hurma istmedi ben kralım muhabbetlerini girdi filan deniliyordu
                            Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• N'doye aksam geliyor dedim ama inandiramadik herhalde.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.haberturk.com/spor/futbol...atesle-oynuyor batmıs bu klup ölmusde uzerıne toprak atanı yok..
                                Sonumuz gerçekten çok kötü olacak. Bunu sokaktaki çocuk bile anlıyor.Bu kulüp bjk den daha fazla para harcıyor her sene ve daha çok maaş veriyor.Ancak onlardan daha az kazanıyoruz. Bu noktada dahi onların durumları belliyken bizim gidişimiz onların yaşadağından kat ve kat fazla olur. Umarım Ankaragücünün durumuna düşmeyiz
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Yükleniyor...
                                X