Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni sözleşme imzaladı klübe para kazandırmak için
    o çocuğu kim yönlendiriyorsa ona fenalık ediyor; haziran 2015 itibariyle boşa çıkacaktı madem dendiği gibi Trabzonspor taraftarı gelir imzasını da atardı... ist takımları para veriyor da biz çakıl taşı mı veriyoruz...

Yorum

• arif berkay,

Her arz kendi talebını yaratır. Tok satıcılar ( kendilerince )

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyuncu gelişim değerlendirmeniz oynadığı maç sayısı ise konu ile ilgili yorum yapmam ama ki derseniz ki 17 yaşından itibaren geldiği şu noktadaki yeteneklerinin gelişimi ve oyun görüşü vb. gibi parametreler benim kıstasımdır her açıdan oyuncunun melekelerini tartışırım. Muhammet topla çok fazla haşır neşir olan bir isim ve sadece topu bekleyen değil, topu isteyen bir oyuncu olması nedeniyle sık sakatlanıyor. Geçmiş sakatlıkları da cabası. Oynamamasının sebebi tercih edilmemesinden değil, sakat olmasındandır.
        muhammet 21 yaşında ki halinin üstüne 1 tık koydu 23 yaşına kadar. bu başarılı bir gelişim değildir . Antep te tercih edilmese zaten bizde işi olmaz.

Yorum

• Akşam sabah stoper açıklanır darısı forvetin başına
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Yumlu'yla ilgili son şakamdan hemen sonra telefonun camını çatlattım daha da laf etmem

Yorum

• Kardes keriz olmaya razıyım ben 3 milyon + 2 oyuncu veririm ben...3 e Yatabare 6 ya Waris i aldik..Bunlar yanlis diye diğerleri de yanlis olacak diye bir sey yok ama bu riske hic girmem..Güzel bir sağlık kontrolüne sokar carpraz baglarla alakalı bir durumu yoksa alırım. ..

Benim icin en yetenekli topcu Fatih Tekke dir ve Muhammet de Tekke nik veliahtidir..Tekke yi bu forma altinda bir daha izleyemedim Muhammeti izlemek istiyorum..

Yorum

• Aslında geçmişte yerli 11'lerle efsane olmuş Trabzonspor yabancı sınırlamasının kalktığı bir dönemde Milli Takımlar için gerçek bir platform olması iyi bir planlamayla mümkün. Milli Takım patronlarının biraz aklı olsa Trabzonspor'un bir 'wonderkid' yuvası olmasını teşvik edebilirler.
                Okay- Ekici- Muhammet-Ozan Tufan gibi isimlerin Trabzon'da oynaması için maddi manevi destek verebilirler. Ama vermezler.
                burdayim,
                sorunun cevabi içtigi yerde
                http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

Akşam sabah stoper açıklanır darısı forvetin başına
                  KAP geldi (Arif abi yazdı sonuçta)

Bence Zambrano

Yorum

• Bonservissiz Gomez iyi iş. Yıllık 4 milyon €, "takım içi dengeler" diyen Socrates Şenol'a selamlar...
                    .

Yorum

abi yeni haber mi aldın ?

Yorum

abi 1 mi 2 mi açıklanır.birde sence kim olur bu?
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Polat mu

Gecen sene yaptığı hata kendi hatası. Kendi acısından bakıldığında normal karşılıyorum. TS'lılık acısından baktığımda serh dusuyorum. iki arada kalmak. Böyle bir sey

Yorum

zambrano sanırım fiyat arttırdığımıza göre hurmanın strateji pek işe yaramadı) neyse olsun da..

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi 1 mi 2 mi açıklanır.birde sence kim olur bu?
                              1 olsun da 2 ya bakarız
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi yeni haber mi aldın ?
                                Aldığım haber doğruysa akşam sabah dillenir zaten%100 net değil ama biliyorsunuz baze %1 daha büyük oluyor
                                En son arifberkay tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 18:11.

Yorum

Yükleniyor...
                                X