İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu gelişim değerlendirmeniz oynadığı maç sayısı ise konu ile ilgili yorum yapmam ama ki derseniz ki 17 yaşından itibaren geldiği şu noktadaki yeteneklerinin gelişimi ve oyun görüşü vb. gibi parametreler benim kıstasımdır her açıdan oyuncunun melekelerini tartışırım. Muhammet topla çok fazla haşır neşir olan bir isim ve sadece topu bekleyen değil, topu isteyen bir oyuncu olması nedeniyle sık sakatlanıyor. Geçmiş sakatlıkları da cabası. Oynamamasının sebebi tercih edilmemesinden değil, sakat olmasındandır.
Yorum
-
Kardes keriz olmaya razıyım ben3 milyon + 2 oyuncu veririm ben...3 e Yatabare 6 ya Waris i aldik..Bunlar yanlis diye diğerleri de yanlis olacak diye bir sey yok ama bu riske hic girmem..Güzel bir sağlık kontrolüne sokar carpraz baglarla alakalı bir durumu yoksa alırım. ..
Benim icin en yetenekli topcu Fatih Tekke dir ve Muhammet de Tekke nik veliahtidir..Tekke yi bu forma altinda bir daha izleyemedim Muhammeti izlemek istiyorum..
Yorum
-
Aslında geçmişte yerli 11'lerle efsane olmuş Trabzonspor yabancı sınırlamasının kalktığı bir dönemde Milli Takımlar için gerçek bir platform olması iyi bir planlamayla mümkün. Milli Takım patronlarının biraz aklı olsa Trabzonspor'un bir 'wonderkid' yuvası olmasını teşvik edebilirler.
Okay- Ekici- Muhammet-Ozan Tufan gibi isimlerin Trabzon'da oynaması için maddi manevi destek verebilirler. Ama vermezler.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam sabah stoper açıklanır darısı forvetin başına
Bence Zambrano
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam sabah stoper açıklanır darısı forvetin başına
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam sabah stoper açıklanır darısı forvetin başınaÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam sabah stoper açıklanır darısı forvetin başına) neyse olsun da..
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi 1 mi 2 mi açıklanır.birde sence kim olur bu?Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yeni haber mi aldın ?%100 net değil ama biliyorsunuz baze %1 daha büyük oluyor
En son arifberkay tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 18:11.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
Yorum