Şayet hurma olmasaydi bu haciosmanoglu sakat olan sambaya daha önce saçtığı gibi verirdi istediği parayi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ishak doğan: doğan görünümlü şahin. 2018'e kadar muayanesi var. lastikler iki yıl daha idare eder. çok yakar az kaçar. muhayyerdir.
sefa yılmaz : kemik kasa. motor güçlü çekiş düşük. yük bindirmezsen fazla yakmaz. tam bi aile topçusu. pazarlık stad başında olur.
zeki yavru: genç dinamik motor. sınıfının en az yakan topçusu. her yola gider. asfalt köy farketmez. ara sıra stop eder ama suyunu koy tekrar çalışır. dosta gider. uygun fiyat.
fatih öztürk: orta sınıf bi topçu. tavan hariç boyalı. modelinin en boşu. 4 vites. arka tampon vuruk. ön çizik. bakımları yapıldı.hurda fiyatına satılık
fatih atik: fransız araba. yolda görenler bir daha bakıyor. motor üfürüklü ama giderinde sorun yok. boya takıntısı olan aramasın.
musa nizam: en çok tutulan modelden. tam bi görev adamı. şase sağlam.motor basmaz ama ayağını yerden keser. konfor yok ama akslar güzel...çok ucuz ne olur alın . nakit ihtiyacım var
soner aydoğdu: kız gibi araba. hızlı ama narin. pek koşası yok sanki. depoyu fulle biraz da ittir acayip çalışır. asfaltı ağlatır. muhayyer değildir ama ucuza kapatırız.En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 19:39.KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleishak doğan: doğan görünümlü şahin. 2018'e kadar muayanesi var. lastikler iki yıl daha idare eder. çok yakar az kaçar. muhayyerdir.
sefa yılmaz : kemik kasa. motor güçlü çekiş düşük. yük bindirmezsen fazla yakmaz. tam bi aile topçusu. pazarlık stad başında olur.
zeki yavru: genç dinamik motor. sınıfının en az yakan topçusu. her yola gider. asfalt köy farketmez. ara sıra stop eder ama suyunu koy tekrar çalışır. dosta gider. uygun fiyat.
fatih öztürk: orta sınıf bi topçu. tavan hariç boyalı. modelinin en boşu. 4 vites. arka tampon vuruk. ön çizik. bakımları yapıldı.hurda fiyatına satılık
fatih atik: fransız araba. yolda görenler bir dah bakıyor. motor üfürüklü ama giderinden sorun yok. boya takıntısı olan aramasın.
musa nizam: en çok tutulan modelden. tam bi görev adamı. motor basmaz ama ayağını yerden keser. konfor yok ama akslar güzel...çok ucuz ne olur alın . nakit ihtiyacım var
soner aydoğdu: kız gibi araba. hızlı ama narin. pek koşası yok sanki. depoyu fulle biraz da ittir acayip çalışır. asfaltı ağlatır. muhayyer değildir ama ucuzua kapatırız.
Biran kendimi sahibinden.com okuyorum zannettim.
Beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHull teknik direktoru kim ?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
http://www.haberturk.com/spor/futbol...atesle-oynuyor batmıs bu klup ölmusde uzerıne toprak atanı yok..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteve Bruce. Pek sevmem kendisini.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.haberturk.com/spor/futbol...atesle-oynuyor batmıs bu klup ölmusde uzerıne toprak atanı yok..Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
Yorum