Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ooooooo doktor getirmişiz takıma.. helal be helal olsun.. tebrik ediyorum canı gönülden...
    Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Aklıma uygun kolay transfer gelmiyor , neden ? Satistaki tum oyuncular gitti , Bosta futbolcu kalmadı.
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• arkadaşlar ben biraz araştırdım da samba yı son gelen doktor muayene etmiş 3 ay düzenli oynayamaz demiş o nedenle alınmamış, ne kadar doğru bilmiyorum ama durum bu,

bende olsam eğer durum buysa almam
        TS

Yorum

• machengin61

Haftasonu da yapabilirsiniz. Kısıtlama yok.

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hafta sonu Kap bildirimi oluyor muydu?
            7 gün 24 saat her zaman oluyor. Kap olmasa bile transfer gerçekleşebiliyor zaten. Sadece transferi yapıp borsaya bildirmezsen para cezası yerdin. Gerçi bazı oyuncularımızın borsa bildirimleri eksik olmasına rağmen ceza yememiştik. Belki de burda da her yer de olduğu gibi spor kulüplerine torpil geçilmiştir.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              okey oynayabilir, rakibi küçümseyemez.
              Sen ben yapıyoruz. Köy takımı diyoruz. Topçunun yapması doğru olmaz ama basın karşısında doğru olmaz. Yusuf o videoda sen ben pozisyonundaydı. Kameralara karşı o takımı tabiki küçümsemezdi.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                N'Doye iyi güzelde 2.5 tarifesi uygulanacaksa hiç gelmesin
                2.5 tarifesine girmez

Her ne kadar çok kızsam da ketum davranıyor Hurma

Yorum

• İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ndoye ile anlasildi denildigin de herkez onun isi bitti artik ne yapacagiz onu diyordu. Yanlis anlama genel olarak diyorum simdi araya pürüz girmisken cogu kisi umarim gelir forvet lazim hemen alinsin ihtiyacimiz var ona diyor. Bazi taraftarlarimizi mutlu etmek imkansiz hepsi birer mourinho!!!
                  Valla totem bozulur diye konuşmuyorum. Gelmesin ya N Doye dünya da başka forvet yokmuş gibi bu adamın peşinde koşmak bana tuhaf geliyor hocam.
                  "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                  Andrea Pirlo

Yorum

• Santana iyidir iyi

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      okey oynayabilir, rakibi küçümseyemez.
                      Tonla eksiği varken okey de oynayamaz, rakibi de küçümseyemez. Dünyanın en gözde mesleklerinden birini yapıyorsun, çoğu insanın hayal edemeyeceği paraları kazanıyorsun, yaşın genç, kendini geliştirip şöhretine şöhret katmak, parasını üç beş katına çıkarmak varken aylak aylak okey masalarında zaman geçirmesi Türk futbolcusunun ne kadar büyük mental problemleri olduğuna işarettir.

Yetenek varsa çalışacaksın. Yoksa daha çok çalışacaksın. Ama yok bizim yerli futbolcular bir basamak yukarı çıktı mı salıyorlar kendilerini. Bu kafayla devam ederse Yusuf, Barış Memiş, Ali Şen Kandil gibi isimlerle benzer bir son yaşayabilir.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2.5 tarifesine girmez

Her ne kadar çok kızsam da ketum davranıyor Hurma

İngiliz haberlerinde öyle geçiyor da umarım 1.4-1.8 arası biter.
                        Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tonla eksiği varken okey de oynayamaz, rakibi de küçümseyemez. Dünyanın en gözde mesleklerinden birini yapıyorsun, çoğu insanın hayal edemeyeceği paraları kazanıyorsun, yaşın genç, kendini geliştirip şöhretine şöhret katmak, parasını üç beş katına çıkarmak varken aylak aylak okey masalarında zaman geçirmesi Türk futbolcusunun ne kadar büyük mental problemleri olduğuna işarettir.

Yetenek varsa çalışacaksın. Yoksa daha çok çalışacaksın. Ama yok bizim yerli futbolcular bir basamak yukarı çıktı mı salıyorlar kendilerini. Bu kafayla devam ederse Yusuf, Barış Memiş, Ali Şen Kandil gibi isimlerle benzer bir son yaşayabilir.
                          Yayın açmıştı Musayla,Ekiciyi soran taraftara Ekici çalışıyor demişti
                          210dk köy takımı oyuncularından birine çalım atama ama çalışmak aklına gelmesin,yazık,takımda her daim yeri var ama ilk 18'de

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İngiliz haberlerinde öyle geçiyor da umarım 1.4-1.8 arası biter.
                            Valla şu kaleci için 1.6 alacak diyorlardı adam 550.000 ye geldi,iho olsa kesin 2.5 tan açardı kapıyı o ayrı

Yorum

• Öldükçe türeyen ayti 30küsür ile burada söylerken Cardozo'nun yetersiz olduğunu bizi yerden yere vuranlar şimdi forvet istiyor hemde Cardozo'yu kesecek forvet.

Zor deplasmanlara

---- Medjani
                              --Mbia
                              ------------Ekici

ile çıkarız. Medjani'yi kolay maçlarda defansa çeker, Mbia Ekici Forvet arkası oynarız. Scarione mi ne vardı. Aradığımız adam o olur işte.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Jeffren bostaymis
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

Yükleniyor...
                                X