Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün başkanı Aziz olsaydı vallahi bu kadar zarar vermezdi yahu.
    MCMLXVII

Yorum

• Futbolcular bi ders verse şu şahsiyetsizlerle yenilip Trabzonda Turu geçseler. Hepsi gitse hırsızların.
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• trabzonda yıne hıc bı halt olmayacagı ortada yalakalıkdan baska tabı..onun ıcın agırlıgı ıstanbula vermelıyız..ımkanı olan herkes gıtmelı..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu taraftar gruplarından öğreniyorum ey gidi çocukluğumuzda ki taraftar sen olsan bu yönetim 1 yıl zor dayırdı Trabzonspor içten içe çürümüş kokuşmuş çakalların yuvası olmuş yazıklar olsun sizin kalıbınıza
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Akşam havaalanına gidiyo muyuz?

Yorum

• Şaka gibi Onur için fotoğraf atanlar kadroda yok kulüp babasının Çiftliği nası olsa İbrahimin
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu taraftar gruplarından öğreniyorum ey gidi çocukluğumuzda ki taraftar sen olsan bu yönetim 1 yıl zor dayırdı Trabzonspor içten içe çürümüş kokuşmuş çakalların yuvası olmuş yazıklar olsun sizin kalıbınıza
                o taraftar grupları ıcınde oyle aınsanlar bılıyorumkı azız yıldırım karsılarına cıkıp hepınıze 1000 ner lıradan baslamak uzere 100bıne kadaar para vercem adamınıza gore dıye hepsıne tek tek elını opturur kımı 1000e oper kımı 100bıne ama sonucda oper alayı pıslık menfaatcı cıkarcı hayattan hıcbı beklentısı ulkusu ıdealı olmayan yıyıcı tayfa serserı..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya arkadaş Şotaya sarmayı bi kesin ya.ulan adama etmedik hakaret bırakmadınız,ne günahı var adamın.
                  Ne mi yaptı nursuz uğursuzun biri kaptanını kadro dışı bırakıyor adam sesini çıkarmıyor kaptanı destekleyen kim varsa bugün 11 de yok daha ne yapsın eğer delikanlıysa şota çıkıp demeliydi ki onuru satmak istiyolar o da itiraz etti o yüzden kadro dışı bırakıldı desin o zamn canımızı yesin öyle çizgi aştı demekle anca yönetimin uşağı olur

Yorum

• İçerden yeni çıktım af sayesinde. En çok yazmak istediğim dönemde yazamadım. Cok doluyum.
                    8. Kuşatma

Yorum

• Mustufa yumlu kaptan cikmis vay arkadas ya

Yorum

• Başakşehir 1-0 yeniliyor.. Volkan Babacan direk kırmızı görmüş..
                        Not Important..

Yorum

• İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne mi yaptı nursuz uğursuzun biri kaptanını kadro dışı bırakıyor adam sesini çıkarmıyor kaptanı destekleyen kim varsa bugün 11 de yok daha ne yapsın eğer delikanlıysa şota çıkıp demeliydi ki onuru satmak istiyolar o da itiraz etti o yüzden kadro dışı bırakıldı desin o zamn canımızı yesin öyle çizgi aştı demekle anca yönetimin uşağı olur
                          Daha Onur'un doğru dürüst açıklaması yokken hocayı hedef tahtasına ne alaka koyuyoruz.çocuk ilerleyen günlerde konuşurum demişti durun bi bakalım neler anlatacak.

Yorum

• mustafa kaptanlık için kadro dışı kalmamışmıydı. ahada oldu kaptan

Yorum

• Hala Sota nin ne günahı var diyorlar...

Hala ceza almadim...

Yorum

• Lanet olsun bu bendeki mustafa yumlu nun kaptan olarak ciktigi bir maci izlemek zorunda birakan Bordo Mavi sevgisine!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X