İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yahu herşeyi geçtim BEYYYYLERRRR ŞU sahaya çıkan kadroya bakın 100 milyon TL harcadıkları kadroya bak tam BANK ASYA kadrosu sinirleri az hassaas adamı bu Trabzonspor DELİRTİR VALAHİ BİLLAHİ DELİRTİR KADROYA BAK YAHU ŞU KADROYLA BİZ KİME HERİFLİK YAPACAZ.fB ile gs ile bjki ile nasıl oynsyacaz şaşdım kaldım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak haas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Onur a destek veren oyunculari 11 e almamis Sota. Hurmanin adami Sota
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim,Uğur,Erkan,Aytaç kaptanla foto paylaşmışlardı bugün kadroda yoklar.
Yorum
-
Sota kendini bitiriyor ulan kakalak sahaya çıkardığın 11 2.lig kadrosu bu kadroyu ligde oynatta göre şamandıra direğini...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Herifler tam truva.. Kendi kendilerine kriz yaratıp her şeyi bitirmeye ant içmişler.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
40 yıllık Trabzonsporluyum büyük bir aşkla bağlı olduğum Trabzonsporun ilk defa içimde değersizleştiğini hissettim. Bunun nedeni için aslında çok uzağa gitmeyede gerek yok daha kısa zamanda Ersun Yenal'ın gönderilip yerine iyi bir futbolcu olan başarıyı yakaladığında arkasına bile bakmadan kaçıp giden, hocalığı başarıdan çok başarısızlıkla dolu olan shota'nın getirilmesi, TFF seçimlerini dört gözle bekleyip tüpçünün gidişini görmek isterken aksine kol kola girilip tüpçüye destek verilmesi, Onur'a yaplan haksızlara rağmen bazı kesimlerin karşı atağa geçip Onur'u itibarsızlaştırma çabaları mı desem say say bitmez çok içim acıyor çok.
Yorum
-
Yorum