İlk olarak serdar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözlere bakacaksak altında kalırsınız yalnız uyandırayımİlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi niyet ve temennilerimi yolluyorum. Anladın sen.
benden şu süreçte bağırmamı isyan etmemi küfür etmemi beklyıorsunuz .ben ise ortada hiçbir sey yokmus gibi yorum yapıyorum . sıkıntı burda .
yeni başkan geldiğinde bu seferde o başkanın düşmanları bana aynı sekılde davranacak...
olur boyle seyler61
Yorum
-
Onur satıldı arkadaşlar. Onur'un direndiği falanda yok artık. Onur'un transferi ile konuşacağınız konu Beşiktaş'ın teklifinin üzerine çıkmayı başarabilen(!) Galatasaray'a mı yoksa Beşiktaş'a mı olacağı olsun. Muslera ikna olursa, Onur gider. Muslera ikna olmazsa Beşiktaş'a gider.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur satıldı arkadaşlar. Onur'un direndiği falanda yok artık. Onur'un transferi ile konuşacağınız konu Beşiktaş'ın teklifinin üzerine çıkmayı başarabilen(!) Galatasaray'a mı yoksa Beşiktaş'a mı olacağı olsun. Muslera ikna olursa, Onur gider. Muslera ikna olmazsa Beşiktaş'a gider.
Yorum
-
Kurdugun yonetim seni istemedi hepsi terk etti taraftar istemedi istifa diye bagirdi kaptanin sana senin yapamadiklarini yapti dediklerinin hicbirini yapamadigin gibi hayalini bile rafa kaldirdin bu takim icin canini vermis insanlara uzuluyorum baska bir seye deil lutfen istifa et futbol paydasi olarak da kal !!!
Yorum
Yorum