Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 stoper, sol bek, sag acik, Forvet, sportif direktör ve Baskan eksik hala.
    En büyük eksik ne biliyor musun abi? Camiada huzur, birlik ve beraberlik. İho ya bütün muhalifler -ben dahil- gelip bu adamı istifa ettiremiyorsa bizde sıkıntı var.

Yorum

• Sonuçta şu halen daha stoper gelmemiş olması çok enteresan.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ferrari,Mercedes,Audi,Volkswagen,Opel....

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözlere bakacaksak altında kalırsınız yalnız uyandırayım
          İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi niyet ve temennilerimi yolluyorum. Anladın sen.
          2 gundür yazdığım mesajlardakı tüm cümleleri tek tek inceleyin bir tanesine bile veremeyeceğim cevap yoktur .

benden şu süreçte bağırmamı isyan etmemi küfür etmemi beklyıorsunuz .ben ise ortada hiçbir sey yokmus gibi yorum yapıyorum . sıkıntı burda .

yeni başkan geldiğinde bu seferde o başkanın düşmanları bana aynı sekılde davranacak...
          olur boyle seyler
          61

Yorum

• Ne bu sevinç beyler Barcelona'yı mı eledik? Bildiğim kadarıyla Makedonya'nın çingene mahallesi takımın ezilerek mağlup olduk hayırdır?

Yorum

• Midem bulandi yemin ederim. Boyle taraftara da, boyle kulube de yaziklar olsun, igreniyorum artik.

Yorum

• Onur satıldı arkadaşlar. Onur'un direndiği falanda yok artık. Onur'un transferi ile konuşacağınız konu Beşiktaş'ın teklifinin üzerine çıkmayı başarabilen(!) Galatasaray'a mı yoksa Beşiktaş'a mı olacağı olsun. Muslera ikna olursa, Onur gider. Muslera ikna olmazsa Beşiktaş'a gider.

Yorum

• Su dokuya felan yönelelim en iyisi..

Yorum

• Dusundukce guluyorum.adam takim kaptanina nispet yapmak icin havaalanina taraftar topluyor.
                    Gram akil yok.stada gelmeyen taraftar yenilmis takimi karsilamaya gidecek.biz de yiycez bunu.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onur satıldı arkadaşlar. Onur'un direndiği falanda yok artık. Onur'un transferi ile konuşacağınız konu Beşiktaş'ın teklifinin üzerine çıkmayı başarabilen(!) Galatasaray'a mı yoksa Beşiktaş'a mı olacağı olsun. Muslera ikna olursa, Onur gider. Muslera ikna olmazsa Beşiktaş'a gider.
                      Ok

Yorum

• Kurdugun yonetim seni istemedi hepsi terk etti taraftar istemedi istifa diye bagirdi kaptanin sana senin yapamadiklarini yapti dediklerinin hicbirini yapamadigin gibi hayalini bile rafa kaldirdin bu takim icin canini vermis insanlara uzuluyorum baska bir seye deil lutfen istifa et futbol paydasi olarak da kal !!!

Yorum

• Onur gitmedi, gidemez aşkımız kalmasın yarım...

Yorum

• Doktor bulamayan adamlardan transfer bekliyoruz..Cavanda yi falan iyi aldilar yine..

Yorum

• Onur gitmez. Üstüne çuvalla para verseler gitmez. Siz kimi nerden gönderiyorsunuz.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Onur u sizden daha cok sevicez herzaman ... İlerde 10 yil sonra Onur konusulucak ama sizler asla tarihte yer almicaksiniz hatta kara bir leke olarak kalicaksiniz

Yorum

Çalışıyor...
                                X