wikipedia çok güzel yazmış 2015-2016 uefa deyince çıkıyor.kim nerden katıliyor.hangi aşamadayız.trabzonspor katılanlar arasında hangi seviyede.hepsini sıra ile koymuşlar takımların.mesela biz ikinci ön elemeden katılmışız ve 2.en yyüksek puana sahip takımmışız.sonraki turlarda da seri başı oluruz muhtemelen.ama play off maç tarihleri çok kötü.20-27 ağustos.bursa ile bjk maçları arası.bn o iki maçı alıp uefadan elenmeye fitim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünkü macin özetini youtube dan izleyebilirsiniz...
stadionfest sv eintracht trier trabzonspor yazdiginda cikiyor..
bu adamlarin bile youtube kanali var bizim yok..sosyal medya da aktif olmamiz lazim 8jk buna iyi örnek
Bu Sonerde basimiza Pirlo kesildi
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------onur--------------
cavanda--medjani--ugur--alper
--------mbia-------okay---------
yusuf-----------ekici--------constant
-------------cardozo---------------------
sefa,erkan,aytac,waris,alex
bana kalsa eldeki ideal 11 bu.
Eksikler varmı?Evet var.
Bu kadro sadece stoper ve yedek kaleci transferi ile ilk 3 e oynar mı?
Evet oynar.
Ama oyuncu performansı önemli.
Benimde bu oyuncularla aklimdan gecen 11 bu.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 takım geliyormuş play off elemesi için.inşallah o 15den biri gelmez malum kura şansımız süper bizim.
Play-off turu muhtemel seri başı takımlar (yeşil)
Gelebilecek en sıkıntılı takım West Ham ama o da büyük ihtimal seri başı olur.
Bu arada yukarıda yine Yazılmış ama 3. tur Playoff değil. 4. tur playoff oluyor.
Yorum
-
İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle diyon da renkdaşım mesela pektemek iyi golcüydü iyi santrafordu ben mesela diyorum iyi ki almamışız adam yaklaşık 1-1,5 sene sakatlık yaşadı belki daha fazla da ben yuvarlama yaptım aklımda kalan kadarını yazdım tamam sakatlık şans işi de bazı futbolcular hani belli ediyor kendini ben sakatlanırım arkadaş diyor resmen onu düşünerekten yazdım ben bunu
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet daha genç ve kendini geliştirecek birisi. Eğer gelirse ve cardozodan biseler öğrenebilirse hem onun hem de Trabzonspor un faydasına olur. Burada olay muhammet te biter. İyice arastirmak lazim kişiliğini. Bence cardozonun yaninda çalışkan ve genç bir forvet çok şey öğrenebilir.
Kendisi ama aslen Trabzonlu bildim kadariyla
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesekürler Renkdas benim bildim Trier 5 Lig Takimi demeki bizim kaleye bukadar rahat geliorsalar gerisini sen düsun defans SOS
Bu Sonerde basimiza Pirlo kesildi
bi yusuf ve cavanda hizli...bize adam gecebilen kanat lazim...
stoper>kanat>forvetSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
ozan tufan ergen ergen atarlamain cezasini yedi.50 bin tl ceza yemis.Iyi ki gelmedi bize.Oldum havalarinda kisileri sevmem sen yarim sezondan fazla performans göstersen zaten ilerde daha fazla alirsin.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu hak ettiği kaptanlık bandını takara sahaya çıkmış. Bazıları hazmetmede sorun yaşayabilir. Yumlu'nun bu takımın bir oyuncusu olduğunu kabullenmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bu Muhammed Demir sevdasi nedir acaba sayet gelse Cardozoyumu kesecek yada cift forvete dönduk mu yaninda mi oynicak benim bildim Muhammet topu iyi saklayan ve gol vurusu iyi olan bi Adam bunuda ztn Cardozo yapio Cardozonun yanina seri dribbling yapa bilen bi adam lazim bence
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu hak ettiği kaptanlık bandını takara sahaya çıkmış. Bazıları hazmetmede sorun yaşayabilir. Yumlu'nun bu takımın bir oyuncusu olduğunu kabullenmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlınacak 2 stoperden sonra olsa olsa good bye Yumlu olur.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlınacak 2 stoperden sonra olsa olsa good bye Yumlu olur.
Yorum
-
Teşekkürler.
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünkü macin özetini youtube dan izleyebilirsiniz...
stadionfest sv eintracht trier trabzonspor yazdiginda cikiyor..
bu adamlarin bile youtube kanali var bizim yok..sosyal medya da aktif olmamiz lazim 8jk buna iyi örnekHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum