Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu adama bir türlü ısınamadım.
    Tam fanatik azizbahçe , fenerbahçeli. Fener için her türlü yorumunu değişir.
    Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• ozan ozan ozan ve varmış arkadaş bu adamda milletin gördüğünü ben mi göremiyorum aceba..bir zamanlar ibrahim ege vardı o da bizde ilk başladığında fırtına gibiydi sonra cupppp

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        doğru mu teklif yaptığımız
        Teklif var(dı). Ama o bahsedilen rakamlara falan değil.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İl Spor Güvenlik Kurulu, bu sezon oynanacak derbi maçlarda deplasman seyircisi alınmaması yönünde karar aldı
          bence doğru olanı yaptılar .avni akerde fener taraftarı görmek istemiyorum

Yorum

• ozan avrupa'da oynamak istiyormuş. sonra valencia'ya gidecekmiş.valencia 6, 7 milyon euro vermek istemiyormuş avrupa çapında test edilmeyen oyuncuya.demirkol öyle dedi. biz de avrupada olmadığımıza göre bize gelmez. gs'ye gitmesi daha olası ama onlar da ucuzcu olunca karıştı olay. ihtiyacın varsa 6, 7 milyon çok önemli değil.çünkü iyi oynarsa en az o paralara yurtdışına gider. ama daha acil ihtiyaclar var.zaten alacağımızı zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben satardim cardozoyu, bizim oyun sisteme uygun degil
              bizim bir oyun sistemimiz mi var..sisteme uymuyo 21 gol atmış uysa demek sen sistemi boş verde cardozo sakın bizim taraftarlara uyma uyup da gitme

Yorum

• gervinho sağ kanat tam bizlik.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ozan ben oldum havasına çoktan girmiş.

Yaşı 20 ama şimdiden boyundan büyük konuşmaya başladı.

Bu ropörtaj yapılalı 1 ay oldu.

Bu yaşta aç gözlülük yapan adamdan korkulur.

Bu veledi burada tartışmamız bile zaman kaybı.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Rus ligi 3. Haftayi devirdi Samba antalyada ne yapiyormus?

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Oyun sistemimiz nedir ?
                      Ben sahada bir sistem göremedim
                      Ha kanat oynuyoruz diyeceksiniz bize lazım cardozo zaten
                      Göbekten vurup ara pas atıyoruz diyeceksiniz öyle bir organize de yok
                      Nedir sistemimiz tam olarak
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

Bizim sisteme uygun forvet dünyada yok. Çünkü sistem yok.
                        8. Kuşatma

Yorum

• Dzsudzsak gidiyo be gözümüzün önünde...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir daha burada bu adamın dedikleri ile galeyana geleni görürsem yeminlen ağzının üstüne patlatırım tokatı
                            İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi onaylamışlar Hurma bunlardan izinsiz bir şey yapmıyor demek 200 milyara ucuzmu dedi bu artist
                            İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "sor bagayım takımda görmek istedikleri kanat var mi"

"ver süleyman hurma'dan 1-2 yalanlama haberi vereyim"

İlk olarak apencene tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozan Tufan için 6.5M €+Uğur Demirok+Serdar Gürler ve Yatabare'yi duyan ben

arkadaslar toplanın periscope açıyorum transfer haberi vereceğim üstüne saç sakal önerilerim olacak birde sigaraları yakın
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• şaka maka Bursa iyi takım kuruyor, hepsi toplama ama 14 yabancısı olacak, para eden herkesi iyi paralara satıyor.
                              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• ibrahim ege futbolu 28 yaşında bırakmış neden acaba.

Yorum

Çalışıyor...
                                X