İlk olarak baki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru mu teklif yaptığımız
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİl Spor Güvenlik Kurulu, bu sezon oynanacak derbi maçlarda deplasman seyircisi alınmaması yönünde karar aldı
Yorum
-
ozan avrupa'da oynamak istiyormuş. sonra valencia'ya gidecekmiş.valencia 6, 7 milyon euro vermek istemiyormuş avrupa çapında test edilmeyen oyuncuya.demirkol öyle dedi. biz de avrupada olmadığımıza göre bize gelmez. gs'ye gitmesi daha olası ama onlar da ucuzcu olunca karıştı olay. ihtiyacın varsa 6, 7 milyon çok önemli değil.çünkü iyi oynarsa en az o paralara yurtdışına gider. ama daha acil ihtiyaclar var.zaten alacağımızı zannetmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben satardim cardozoyu, bizim oyun sisteme uygun degilsen sistemi boş verde cardozo sakın bizim taraftarlara uyma uyup da gitme
Yorum
-
Ozan ben oldum havasına çoktan girmiş.
Yaşı 20 ama şimdiden boyundan büyük konuşmaya başladı.
Bu ropörtaj yapılalı 1 ay oldu.
Bu yaşta aç gözlülük yapan adamdan korkulur.
Bu veledi burada tartışmamız bile zaman kaybı.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben satardim cardozoyu, bizim oyun sisteme uygun degil
Ben sahada bir sistem göremedim
Ha kanat oynuyoruz diyeceksiniz bize lazım cardozo zaten
Göbekten vurup ara pas atıyoruz diyeceksiniz öyle bir organize de yok
Nedir sistemimiz tam olarak
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben satardim cardozoyu, bizim oyun sisteme uygun degil8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir daha burada bu adamın dedikleri ile galeyana geleni görürsem yeminlen ağzının üstüne patlatırım tokatıİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi onaylamışlar Hurma bunlardan izinsiz bir şey yapmıyor demek200 milyara ucuzmu dedi bu artist
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"sor bagayım takımda görmek istedikleri kanat var mi"
"ver süleyman hurma'dan 1-2 yalanlama haberi vereyim"
İlk olarak apencene tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
şaka maka Bursa iyi takım kuruyor, hepsi toplama ama 14 yabancısı olacak, para eden herkesi iyi paralara satıyor.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
Yorum