Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgurdan da bisey anlamadik.
Bari 1461 e satsalarmis o parayi 1461 bile verirdi
Yorum
-
İshakı en fazla 1m€ ya satarız,ki o fiyata da satsak bence başarıdır.Ama taraftarımız 2.5'a aldık şu kadar zarar var diyecek..Bu zihniyete göre ishakı aldıgımız fiyata satamayacağımızdan dolayı kadroda tutmalıyız.Eee ne olacak,fazladan yıllık ücret.İshak,Sefa,Yatabare,Fatih,Musa gibi oyuncuları zararımızı kabul ederek göndermemiz lazım.Bu yıl akıllı hamleler yapıyoruz,aldıgımız oyuncuların neredeyse tamamı ilk11 oyuncusu.Şimdidi Nantesli stoper konuşuluyor,ben. bilmiyorum ama videolarda oldukça iyi gözüküyor..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu nerdeBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 tanesini Barcelona'ya koy ligi 16. sırada bitirir Barcelona .) iyi güldürdünüz renkdaşlar. birini koysan 16 diyeceksin sandım ama sen insaflı çıktın gene
"Annuit cœptis"
Yorum
-
Orhan Aydın
2014-15 futbol sezonu için 1.300.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
2015-16 futbol sezonu için 2.580.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
2016-17 futbol sezonu için 2.680.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
2017-18 futbol sezonu için 2.730.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı ödenecektir.
Uğur'un satılması kesinlikle doğru ama Yumlu ve Aykut'un as olmaması kaydıyla
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia nın yedeği olarak bourceanu yu görüyormuş hoca.
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemirören zamanında bjklilerde aynı böyle söylüyorlardı işte
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca yumluyu tutuyor sanırım.
argoda bir laf vardır.
"çeki(!) tuttu" derler..
o hesap sanırım...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsim olarak bilmem ama iyi bir stoper alınacağından adım kadar eminim"Annuit cœptis"
Yorum
-
Bence artık Türk oyuncu transfer etmeyelim. Çok yetenekli olur ayrı konu. Adamlar gitmiyor bir yere. Kafaları sadece yurt içi transfere odaklı. Türk takımları da 4,5 tanesi hariç transfere para vermiyor. Haliyle zararına elden çıkarmak zorunda kalıyoruz.
Yabancıları en azından Çin'e bile satabiliyoruz. Brezilyalı alalım en kötüsünü bile yollarken sıkıntı yaşamayız. Adamlar rızkının peşinde dünyanın her yerine giderler.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum