Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ozan tufan gelmis gecmis en abartilan futbolcudur.. 6 mil+3 oyuncu, 7 mil+2 oyuncu... o paralara daha iyi oynucu alirsin

Yorum

• Gs'nin Olcan'dan borcu var mı ?
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

• İl Spor Güvenlik Kurulu, bu sezon oynanacak derbi maçlarda deplasman seyircisi alınmaması yönünde karar aldı

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serhatla yazıştım ben lig başlayana kadar stoper alacağız dedi. Hiç ilgilenmiyorum o işletle küstüm de demedi.

Bu samba işinde bir pislik var. Adam sonra Moskova'ya döndü Spartakla da anlaşamadı. Şimdi de adamı takmış koluna menejeri pazarlamaya çalışıyor gibi.
          Serhat Samba olayından sonra izne çıktı yarın Trabzon a dönüyor...Transfer işinden elini çekti çektirildi ama başka bir alanda çalışıyor onu da ben yazmayayım...
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hahaha

Adamın bir ağırlığı vardı Twitter'da. Bu yayın işlerine hiç girmemesi gerekirdi. Liseli ergen havasıyla konuşuyor resmen.

Hurma ile mesajlaşıyor galiba. "Döndür haunu bagayım 1-2 yalanlama geldi Hurmadan onu söyleyeyim".

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir daha burada bu adamın dedikleri ile galeyanı görürsen yeminlen ağzının üstüne patlatırım tokatı
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Ozana bok atmayalımda gercekten ederi en çok 5 M € dur. 4 M idealdir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Napayim ben Ozani. Stoper alin sol bek alin

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Son Dakika:Birebir görüşme yaptım.Trabzonspor Ozan Tufan için 6.5M €+Uğur Demirok+Serdar Gürler ve Yatabare'yi önerdi.
                  **

Şu haber doğruysa yok Ali Sami

Yorum

• Ozan Trabzon şehrine gelmez gelse de 3 milyondan fazla etmez...Yakında şikeciler açıklar ozanı
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• şaka maka bu bursa dzsudzsak'ı aldı.. niye alan biz değiliz, bursa'nın aldığını biz mi alamıyoruz yoksa kanat transferi yapmıcaz mı...
                      #

Yorum

• Serdar Gürler'i istemezler.Parayı 3'e indirsinler Yusuf'u verelim

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hahaha

Adamın bir ağırlığı vardı Twitter'da. Bu yayın işlerine hiç girmemesi gerekirdi. Liseli ergen havasıyla konuşuyor resmen.

Hurma ile mesajlaşıyor galiba. "Döndür haunu bagayım 1-2 yalanlama geldi Hurmadan onu söyleyeyim".
                          Ben geçen gün burada yazılana cevap verdiğinde notunu vermiştim Bildiğin liseli ergen bu

Yorum

• sol bek, stoper, sag acik ve sol acik lazim

Yorum

• Ozan'a bizim ihtiyacımız yok.Ozan'a o kadar para vermek yerine Okay'ı oynat çocuk parlasın iyi paraya sen sat.Bazı futbolcular kendini ilk maçlarda gösterir bunun adı kalitedir.Okay'da kalite var,oynadıkça çok daha iyi olacaktır.İyi bir kanat almalıyız yıllarca bizde verimli olmalı...Piyasa da çok iyi futbolcular var ve bunları görmek bu kadar zor mu? Yani kaç tane daha futbolcu alacağız menajer önerdi diye...

Yorum

• Olcan güzel kazıktı, girdiği yerde kalsın
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X