Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts'ye gercekten fayda olmak istiyorsaniz. Kulup uyesi olun diyorum ama ondan daha onemlisi su

Gidip en az 10 lot Ts hissesi alin ve satmayin. Gerektiginde kulube bagislarsiniz, ama gidin en az 10 lot hisse alin. 15 TL kimseyi zengin de etmez fakirde etmez.

Yazdigim husus gercekten onemli. Ayriyetten 1'er Lot diger spor kulubu hsse alin (cok onemli husus, ve yarari vardir )

( yatirim tavsiyesi degildir )

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her sene forma alıyordum. Durumu olan var olmayan var. Sen formanı taraftarın beğeneceği şekilde yapmaz, pazarlamasını bilmezsen o suç senindir. Taraftarın değil. Pazarlamayı geçtim formalar gerçekten kötü
      sonuna kadar katılıyorum söylediklerine ama kötü bile olsa durumu olanların alması gerekiyo aramızda daglar kadar bütçe farkı var biz arayı kapatmak için hiç çaba sarfetmiyoruz

Yorum

• Stoperleri ve kanatları olmayan,ekici olmadığında dağılan bir takımın şampiyonluğa oynayacağını söyleyenler hayal kurmaya devam etsin biz gerçekleri söylemeye devam etmek durumundayız...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aatıf'a bile razıyım ben at kanata kendini beğenmişlik yapmadan görevini yapar 90 dakika sürati şut yeteneği adam eksiltme her şeyi var.
          Takasla Aatıfın alınmasını çok isterdim,Sefa+Soner/Aykut+1m€..Hem yıllık ücreti de fazla olmaz,ligi bilen,golcü kanat forvet..
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Aatif icin 3 milyona serbest kalir maddesi var )

Yorum

• Shaktar'lı İlsinho şuan boşta.Sakatlık yada form durumu hakkında bilgim yok ama sağlam İlsinho bizim sağ kanada ilaç olur
              Dallas Mavericks
              .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Muhammet de profesyonel oldu.
                Hayirli olsun..

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aatif icin 3 milyona serbest kalir maddesi var )
                  Ben 3.5 diye okumuştum hocam.Acaba bir girişimimiz olur mu?
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ts'ye gercekten fayda olmak istiyorsaniz. Kulup uyesi olun diyorum ama ondan daha onemlisi su

Gidip en az 10 lot Ts hissesi alin ve satmayin. Gerektiginde kulube bagislarsiniz, ama gidin en az 10 lot hisse alin. 15 TL kimseyi zengin de etmez fakirde etmez.

Yazdigim husus gercekten onemli. Ayriyetten 1'er Lot diger spor kulubu hsse alin (cok onemli husus, ve yarari vardir )

( yatirim tavsiyesi degildir )

Bu hisse satın alma işlemi yurt dışından oluyor mu hocam ?

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Siz onu bunu bırakın da Cumartesi günkü maçta kalede Onur'u değil de yeni adam döver panterimiz 11 başlarsa hiç şaşırmayın...

Tasma Tasma Tasma İho Hurma Shota

Yorum

• Aatif Chahechouhe güçlü ve zayıf yanları

Strengths : Passing,Finishing

Weakness : Ariel Duels,Crossing

Aatif Chahechouhe's Style of Play

Likes to cut inside
                        Likes to play short passes

CUT İNSİDE : Teknik kapasitesi yüksek kanat futbolcularının topla oynama stillerinden birisidir. sol ayaklı futbolcunun sağ kanatta, sağ ayaklıların sol kanatta oynama nedenidir. bu stilde oynayan futbolcu, topla kanatta buluştuğunda çizgiye inip orta kesmek yerine topla içeri kateder sonrasında ya arapası atar ya kaleye şut atar yada orta sahaya döner işte. türkçeye ters ayaklı kanat oyuncusunun, topla içeriye doğru hareketlenmesi olarak çevrilebilir. son zamanlarda bu stilde başarıyla oynayan futbolcuların, dünya futboluna damga vurduklarını gördük, en popüler olanları c.ronaldo, messi, ronaldinho, robben ve del bosque'nin son dünya kupasında sol kanatta bu görevi verdiği david villa.

Yorum

• Ozan çok iyi oyuncu
                          7milyon...ozanin 26 yasindaki versiyonu icin fazla olabilir ama bu heruf daha 20..verilebilirdi..bir sefa+yatabare fiyatina neredeyse

Herneyse...bana göre alper ozandan bir adim önde...umarim 1-2yil sonra gönderir şikeciler..bir sonraki adresi Trabzonsporum olur
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Neymiş bu Ozan yahu
                            Her Bursa maçını milletin görüp benim göremediğim ne var bu adamda diye dikkatle izledim ama yine bir şey göremedim bu adamda. Ünal ile filan kıyaslanıyor Ünal Malatyaspor gibi bir takımı tek başına 3. yapabilen bir adamdı, o zaman ki Ünalı dün Süper kupayı alan Barça nın 11ine koy sırıtmazdı. 41 maçta toplam 4 gol gol kralı çıkarmış ve ligin en çok gol atan takımlarından birinde 8 asist yapmış bir adamdan bahsediyoruz. Ozan 7 m ise Mehmet Ekici paha biçilmez.
                            İSTANBULU EZE EZE ,
                            EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              üşenmedim sayfalardır tek tek yazılanları okudum.bursanın bütün transfer sürecini öğrendim.kim yakın kim uzak,kime ne kadar ödenecek artık hakimim.büyük bir aydınlanma yaşadığımı hissettim.

Yorum

• Ozan'ı biz alsaydık çok değil en fazla 2 ay sonra Aykut Akgün'e evrilecekti zaten otomatikman. Yaptığımız her transfer bana boşa çabaymış gibi geliyor.

Bu kulübün kimyası bozuk birşeylerin kökünden değişmesi lazım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X