İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Ayvaz'dan ses yok mu futbolu mu bıraktı...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Ayvaz'dan ses yok mu futbolu mu bıraktı...
Futbolcu muydu ki?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİç sahada bir Allah'ın kulu da demiyor ki çift forvet oynayalım
Yasak mi oynamak ??
Yorum
-
Dünkü maçta özellikle dikkatimi çeken bir şey oldu bilmem siz farkettiniz mi ilk yarıda bir ara top 1.5-2 dk Akhisarlı oyuncuların ayağında kaldı bunu neden söylüyorum bu seneki oyun anlayışımız bu rakipten bir hamle bekliyoruz ve çok da doğru yapıyoruz çünkü baskılı oynayabilecek ne uyum var takımda ne de o kadar kalite Şota'yı bu yönden takdir ettiğimi belirtmek isterim.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner'in kuzeni yakin arkadasim Soner buyuk ihtimalle devre arasinda gidicek demistim oglen saatlerinde...
Yorum
-
Benim duydugum chelsea papy i ts ye kiralik vericek
Dermisim sonra ortalik ayaga kalkar))
tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartial 80 milyon mu? Yuhhhhhhhhh
United ve mallığı
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleY.E.S. ASpor'da.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu inter ne yapiyor?
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi?...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum