İlk olarak Poor tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle37 Dakika sonra Palamut transferi başlayacak beyler hazır mıyız ?Özledim kerataları
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. iho ile konuştuğumda bu konuyu telde bana da söylemişti ersun hoca mbia da çok ısrar etti bana kalsa almayacam dedi. Hatta bir tv programında mbiadan vazgeçtik demişti. Ersun hocamın sadece mbia değil okay ve marin de ikramı. Ndoye değil jelavic olsaydı oda ersun hocam 'dan olacaktı."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle37 Dakika sonra Palamut transferi başlayacak beyler hazır mıyız ?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Sırf transfer olsunda çöpden olsun diye boşa harcama yapılmamalı. Papy transferinin olmadığına sevindim şahsen. Nantes kulubünün sözleşmeli futbolcususun, ama top oynamak istemiyorum diyorsun,böyle bir şey olabilir mi? Yarın aynı şeyleri bizde de tekrarlayabilrdi...En son Bilal Karadeniz tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 23:28.
Yorum
-
İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS Campbell'i getiriyormus.
Melo sacmaliginj telafi ederler, podolski solda campell sagda ilerde burak cok etkili hucum hatti olur, fv arkasi snejder... Ama merkezleri an itibariyle bjk gibi yumusak sayilir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
On nümeroya yakın bir transfer Süreci geçirdik bir defans daha alınsa hemen hemen on nümero olurdu Hayırlısı olsun takım bu sene ümit veriyor inşallah daha iyi oluruz. Bunun dışında BJK ve gs kadrolarında ciddi zayıflamalar oldu hakemle filan ortak olurlarsa yarışa bilemem ama o iki takımdan cacık olmaz. Şu kırk dk transfer yapamazlarsa ilk iki garanti diyorum, aslında şampiyon olacağımız bir sezon ama dün gördük ki şikeciler bu ligde oldukça o iş zor.
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gelmiş 33 yaşına. Tam yatış senesiydi. Bence çok akıllıca hamle yaptılar. Zaten yerine gelen Jose Rodriguez kumaşı iyi bir topçu. Hatta en akıllıca hamleleri bu oldu. Asıl mallık Interde.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEspri yapmasan olmuyor mu?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetici baskısı da fazla oluyor artık, her dediğimize karışır oldular"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'doye yi de orda kullansak daha bi verimli olunur sanırım .Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperleri de kötü.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurma veto etseydi Marin, Douglas, Mbia transferi gerçekleşir miydi? gerçekleşmezdi.
O zaman tatava yapmayı bırakalım.
şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.
Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.
işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki hırsları ortaya dökmenin alemi yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum