zaten şikecilerin galibiyeti,cinconun 10 kişi ile tuhaf galibiyeti,bizim kesinlikle puan kaybımızın olacağının görülmesi bu tiyatronun bir ispatı.benim fenerli biraderlerime maçtan önce barca ile maçımız var demiştim.kesin puan kaybı var demiştim.öyle de oldu.onların maçta ise dakika 97 biraderler birden üstüme doğru naniiiiiiiiiii deyince tiyatro iyice belirginleşti.ama ne olursa olsun papy ile bu düzene karşı çıkabilecektik.ama olmadı.üzgünüm.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede 2 yıl kıralamak cok sacma bır ıstı dunku macta olsa karambolden bı gol atma sansı bıle vardı en kotu bı gole parasını cıkartırdıBunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenantes bıze vermedı bızde chelseaye aldırdık ordanda bızemı gececek dıye dusunuyosun. adam gıttı bunu kabullenemıyoruz hayal kurmayalım sonra uzuluyoruz
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMontpellierin verdiği 950bin euro hava Parası mı?
Kiralığın ikinci yılında maaşı full onlar Ödeyecek.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
yanlismi biliyorum
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralama bedeli aldık. O yüzden pek bir şey ödemiş olmayacağız.
yatabare icinde vergi ödeyecegiz
yine 335bin avro iceri giriyoruz
660 bin avro tasaruf icinmi gönderdik
yatabare 3. forvet olarak katkisi bence daha büyük olurdu
birde as adam sakatlanirsa ne olacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMontpellierin verdiği 950bin euro hava Parası mı?
Kiralığın ikinci yılında maaşı full onlar Ödeyecek.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
iki yıl kullanıp gönderecekler sen bu oyuncudan hiç bonservis parası almamış olacaksın farkındaysan biz 2.5 milyon verdik bilmm anlatabildim mi
ayrıca 4 milyon verirlermi sence mantıklı olun biraz hep zarar hep zarar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum