Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilemiyorum, ceza detaylarında üyeye hakaret yazıyor. Burada da aynı sürelerde arifberkay adam bana hakaret etti, ceza vermeyecek misiniz falan diye mesajlar yazmış. Ben de şaşırdım açıkçası.
    Başkasıdır.

Yorum

• özer bu saatte nereye gidiyor. gitmemeli şuan eksiğiz. ekicinin durumu belli değil. özer geçen sene çok maç kazandırdı. Dünde çok çabaladı. takım oyuncusu.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Burda Arif abi Schaub bitti yazmasına rağmen olmadığını yazacak kadar cesaretlidir. Diğer arkadaşların da samimiyetlerini görebilsek bu kadar eleştiri almazlardı. Ama şimdiki eleştiriler kısmen haklıdır.

Yorum

Bilemiyorum, ceza detaylarında üyeye hakaret yazıyor. Burada da aynı sürelerde arifberkay adam bana hakaret etti, ceza vermeyecek misiniz falan diye mesajlar yazmış. Ben de şaşırdım açıkçası.
          arif abi başka bir arkadaşa dedi o cümleyi kastettigi kişi serdar abi degil

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada kimse duyuma bir şey demiyor ama yok transfer bitti, yok uçakta yok tribünde olacak yarın dersen tepki alırsın,

Biz de heyecanlanıyoruz bu yazılanlara tabi ama şüpheyle yaklaşmak lazım.. Bazen kendimizi kontrol edemiyoruz kabul

Yorum

• Yahu duyumculara neden sallanıyor? Adamlar mı yapıyor transferi? Her defasında belirtiyorlar transferde kesin diye bir şey yoktur diye. İnanmıyorsanız engelleyin bu kadar basit.
              8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne olursa olsun kiralık gidecek olan (veya gidenler) bize karşı oynamamalı.

Drago Gabrić 'in attığı gol olmasa şampiyonluk bizdeydi örneğin. Haa golün olacağı varsa da varsın olsun. Ama en azından tapusu bizde olan oyuncu atmasın...
                aynen katılıyorum,kiralık oyuncu gönderirken neden biz böyle yapmıyoruz.o adamlar daha da hırslı oynuyor kendini göstermek için.diğer maçlarda al gülüm ver gülüm yapıyorlar.kesinlikle kiralık verdiğimiz oyuncular kim olursa olsun bize karşı oynamamalılar.en güzel örnek söylediğin gibi gabric.herhalde o sezon tek golünü bize atmıştır.

Yorum

• dante için 2 milyon imza parası muhabbeti yapılan Trabzonsporun 0,7 milyon için papyi almaması süper bir başarı örneğidir
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hamsi koydum tavaya yine iyi,Abim damat oluyor sıra da bana geliyor bile çaldılar
                    yok harbiden amaç güzel ama olmuyor yani bizde bizim yapımıza ters.

millet futbolcunun ayağındaki krampona kadar saydırırken arkada esen bandolu festival havası garip bir ortam oluşturuyor
                    #

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi herkes bildiği ne varsa yazsın bu saatten sonra saklamaya gerek yok bizde ona göre bekleyelim ya da beklemeyelim.
                      ?
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Abi ciddi ciddi 7 saat kaldı acaba boş yere mi bekliyoruz diyorum.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dante gelecek heralde... Öyle bir hisse kapıldım.
                          Dante Wolfsburg a gitti bile

Yorum

• Pappy ile chelsea alakali foto var mi ?
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Bilemiyorum, ceza detaylarında üyeye hakaret yazıyor. Burada da aynı sularda arifberkay bir üye bana hakaret etti, ceza vermeyecek misiniz falan diye mesajlar yazmış. Ben de şaşırdım açıkçası.
                              Ben 61cem61 i şikayet ettim , Serdar ın bana hakareti olmaz ben görmedim...
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burda Arif abi Schaub bitti yazmasına rağmen olmadığını yazacak kadar cesaretlidir. Diğer arkadaşların da samimiyetlerini görebilsek bu kadar eleştiri almazlardı. Ama şimdiki eleştiriler kısmen haklıdır.
                                Sorun hiç bir dediği tutmayan kişilerde zaten Arif abiyle alakası yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X