Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız duyumcu kontenjanından olmayan bir gurbetçi arkadaş Özer olayından sabah bahsetmişti, belki Özer ile alakalı bir yerdir bağlantısı ama bir şeyler biliyor yani sıkıştırmak lazım

Yorum

• A spor'daki takım oyunu programının tekrarında Trabzonspor çok güzel makaslanmış. İyiki dün kaçırdım bir daha da izlemem.
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• papy 200 bin euro için mi gelmedi

takımda soner,ishak,musa gibi bir çok milyonluk boş adam varken
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu bando takımını da bedelsiz olarak eskişehir'e yollasak iyi olacak. durum 2-2 acil gol atmamız lazım bunlar arkadan ninni gibi hamsi koydum tavaya çalıyolar.

taraftar da "lalalalaylay lalalaylay" şeklindeki tezahüratlarla enerji harcayıp uyku getirmek yerine gerekli pozisyonlarda gerekli yoğun tepkiyi gösterseler iyi olacak.
          Hamsi koydum tavaya yine iyi,Abim damat oluyor sıra da bana geliyor bile çaldılar
          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Atasoy neden ceza aldı? Kime hakaret etti arifberkay'a mı?
            Yok daha neler Bugün hiç girip okyamadım yazılanları, gözümle görsem inanmam, başka birşey vardır.

Yorum

• Özer Osmanlıspor'a gidebilir zırvalığını ortaya çıkaran gazetecinin kazandığı para haramdır.Net...

Yorum

• Adamlar duyum paylaşabilir inanıp inanmamak sana kalmış bu adamların çoğu senin benim gibi Trabzonsporun iyiliği isteyen adamlar. Madem beğenmiyorsunuz atlamayın o zaman hemen bitmiş transfer diye adam söylüyor zaten "duyum". Sen Trabzonspor'sun her an her şey olabiliyor biliyorsun

Yorum

• Bende koyduk be dedim diye ceza aldım arada oluyor ne yapalım keşke akhisarı da yenseydik biz yine koyduk deseydik :d
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ne olursa olsun kiralık gidecek olan (veya gidenler) bize karşı oynamamalı.

Drago Gabrić 'in attığı gol olmasa şampiyonluk bizdeydi örneğin. Haa golün olacağı varsa da varsın olsun. Ama en azından tapusu bizde olan oyuncu atmasın...
                    FxY

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden böyle yapiyorsunuz anlamadım ? Adamlara kesin bitti deniliyorsa buraya aynen öyle yaziyorlar. Bizi kandırmakla ellerine ne geçecek ki ? Iyi niyetlerine güveniyorum ve onlara ne deniliyorsa öyle bizi akatariyorlar allah razı olsun.

Ona bakalirsa demekki onlara bu duyumu veren herkese verdi ve onlar bizimle paylaştı. Başka işlerimi yok da burada transfer haberleri paylaşsinlar ? Bu şekilde sadece kaçırıyorsunuz milleti ...

Allah sizden razı olsun duyumcular birdahaki transfer sezonunda görüşmek üzere.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
                      Hatta duyumculari birakin fransiz medyası bile "Papy Trabzonspor'da" diye yazdı. Hemde kaç defa

Olsa çok iyi olurdu, olmadiysa da sağlık olsun diyip geçelim. İnşallah pişman olmayız...

Yorum

• Abi herkes bildiği ne varsa yazsın bu saatten sonra saklamaya gerek yok bizde ona göre bekleyelim ya da beklemeyelim.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Dante gelecek heralde... Öyle bir hisse kapıldım.
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adamlar duyum paylaşabilir inanıp inanmamak sana kalmış bu adamların çoğu senin benim gibi Trabzonsporun iyiliği isteyen adamlar. Madem beğenmiyorsunuz atlamayın o zaman hemen bitmiş transfer diye adam söylüyor zaten "duyum". Sen Trabzonspor'sun her an her şey olabiliyor biliyorsun
                            Burada kimse duyuma bir şey demiyor ama yok transfer bitti, yok uçakta yok tribünde olacak yarın dersen tepki alırsın,

Yorum

• şu transfer dönemi bitse de rahatlasak.birileri de keşke çıkıp şu samba,papy olaylarının gerçeğini anlatsa.tabi douglasın yanında medjanide aykut da,yumlu da sırıtacak.bosingva dönebilirse o oynar douglasın yanında.tabi dönebilirse.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok daha neler Bugün hiç girip okyamadım yazılanları, gözümle görsem inanmam, başka birşey vardır.
                                Bilemiyorum, ceza detaylarında üyeye hakaret yazıyor. Burada da aynı sularda arifberkay bir üye bana hakaret etti, ceza vermeyecek misiniz falan diye mesajlar yazmış. Ben de şaşırdım açıkçası.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X