İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
özer bu saatte nereye gidiyor. gitmemeli şuan eksiğiz. ekicinin durumu belli değil. özer geçen sene çok maç kazandırdı. Dünde çok çabaladı. takım oyuncusu.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilemiyorum, ceza detaylarında üyeye hakaret yazıyor. Burada da aynı sürelerde arifberkay adam bana hakaret etti, ceza vermeyecek misiniz falan diye mesajlar yazmış. Ben de şaşırdım açıkçası.
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada kimse duyuma bir şey demiyor ama yok transfer bitti, yok uçakta yok tribünde olacak yarın dersen tepki alırsın,
Biz de heyecanlanıyoruz bu yazılanlara tabi ama şüpheyle yaklaşmak lazım.. Bazen kendimizi kontrol edemiyoruz kabul
Yorum
-
İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olursa olsun kiralık gidecek olan (veya gidenler) bize karşı oynamamalı.
Drago Gabrić 'in attığı gol olmasa şampiyonluk bizdeydi örneğin. Haa golün olacağı varsa da varsın olsun. Ama en azından tapusu bizde olan oyuncu atmasın...
Yorum
-
dante için 2 milyon imza parası muhabbeti yapılan Trabzonsporun 0,7 milyon için papyi almaması süper bir başarı örneğidirÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamsi koydum tavaya yine iyi,Abim damat oluyor sıra da bana geliyor bile çaldılar
millet futbolcunun ayağındaki krampona kadar saydırırken arkada esen bandolu festival havası garip bir ortam oluşturuyor#
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi herkes bildiği ne varsa yazsın bu saatten sonra saklamaya gerek yok bizde ona göre bekleyelim ya da beklemeyelim.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDante gelecek heralde... Öyle bir hisse kapıldım.
Yorum
-
Pappy ile chelsea alakali foto var mi ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilemiyorum, ceza detaylarında üyeye hakaret yazıyor. Burada da aynı sularda arifberkay bir üye bana hakaret etti, ceza vermeyecek misiniz falan diye mesajlar yazmış. Ben de şaşırdım açıkçası.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda Arif abi Schaub bitti yazmasına rağmen olmadığını yazacak kadar cesaretlidir. Diğer arkadaşların da samimiyetlerini görebilsek bu kadar eleştiri almazlardı. Ama şimdiki eleştiriler kısmen haklıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum