İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stoperin alternatifi vardır...
dimi ?...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
Forumda kaynaksız transfer haberi vermek yasaktır diyen Yöneticiler neden görevini yapmadı. ? O yasak,bu yasak , şöyle yazma böyle yazma. Ona öyle deme buna böyle deme. Onur kargaşasında burda Hurmaya 500 kişi aynı anda hakarek küfür etti. Hangisi cezalandı.(Ben yedim ) Burda ne kadar adam akıllı yorum yapan varsa ceza yedi sonradan. Trapezunt sözüm sana FORUM YÖNETİCİLERİNİN DEDİĞİ GİBİ KAYNAĞINI YAZ. 2 SAAT SONRA ÜNLÜ BİRİSİ DEME. Eğer yazmazsanda Raporluycam. Ceza yemezsen forum yöneticilerinin ayıbıdır.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
ya arkadaşlar en kötü st 12 00 de biter olay
okuyun keyfini çıkartın duyumcu duysun
dinleyenci hayal kursun
çok inanmadan keyfini çıkartsın
ne küfür etmeye değer ne başka bir şeye
artık oyuncuya oyuna renkdaşına falan her sinirlendiğinde küfretmekten saldırmaktan vazgeçsek iyi olmaz mı
daha çok çalışalım daha değişik deşarj yolları bulalım olmaz mıçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Trabzonsporun bi stoper ihtiyaci var ise, ve Papy gibi adami almak istiyorsa 5, 10 kurus hesabi yapmaz. Lig baslamis ve sen hala yok 2,3, yok 2,5 Milyon hesabi yapiyorsun. Yakismadi Hurmaya... Trabzonsporun sportif direktörü olarak kimin 3 kurus hesabi yapilir, kimin icin yapilmaz diye bilmeli...
Yorum
-
Neden böyle yapiyorsunuz anlamadım ? Adamlara kesin bitti deniliyorsa buraya aynen öyle yaziyorlar. Bizi kandırmakla ellerine ne geçecek ki ? Iyi niyetlerine güveniyorum ve onlara ne deniliyorsa öyle bizi akatariyorlar allah razı olsun.
Ona bakalirsa demekki onlara bu duyumu veren herkese verdi ve onlar bizimle paylaştı. Başka işlerimi yok da burada transfer haberleri paylaşsinlar ? Bu şekilde sadece kaçırıyorsunuz milleti ...
Allah sizden razı olsun duyumcular birdahaki transfer sezonunda görüşmek üzere.
Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
Yorum
-
özer ve gidecek yorumları uydurma tamamen.daha yeni aldık bonservisini neden gitsin.özer yedek olarak iş ypar takımda ayrıca türkiye kupasında kullanırız.neden satalım ki.satılacak o kadar çok adam varken neden özeri vereli.daha soner,ishak,fatih atik,musa var.
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda kaynaksız transfer haberi vermek yasaktır diyen Yöneticiler neden görevini yapmadı. ? O yasak,bu yasak , şöyle yazma böyle yazma. Ona öyle deme buna böyle deme. Onur kargaşasında burda Hurmaya 500 kişi aynı anda hakarek küfür etti. Hangisi cezalandı.(Ben yedim ) Burda ne kadar adam akıllı yorum yapan varsa ceza yedi sonradan. Trapezunt sözüm sana FORUM YÖNETİCİLERİNİN DEDİĞİ GİBİ KAYNAĞINI YAZ. 2 SAAT SONRA ÜNLÜ BİRİSİ DEME. Eğer yazmazsanda Raporluycam. Ceza yemezsen forum yöneticilerinin ayıbıdır.
Yorum
-
şu bando takımını da bedelsiz olarak eskişehir'e yollasak iyi olacak. durum 2-2 acil gol atmamız lazım bunlar arkadan ninni gibi hamsi koydum tavaya çalıyolar.
taraftar da "lalalalaylay lalalaylay" şeklindeki tezahüratlarla enerji harcayıp uyku getirmek yerine gerekli pozisyonlarda gerekli yoğun tepkiyi gösterseler iyi olacak.#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum