Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    papy ile chealsenin ilgilenmesinde bir iş var gibi sanki.chealsea ile aramız iyiydi çünkü.ve papy chealseade oynayacak bir adam değil.forumda bile herkes tarafından kabul görmeyen bir papyi ne yapsın koca chealsea.bnm en merak ettiğim konu şuan için papy chealsea ye gidecek mi.çünkü biz transferi kapattık zaten.devre arası bir veya iki oyuncu.seneye de iki oyuncu alır bol bol göndeririz artık.
    Forumda kabul görmemesinin sebebi kimsenin oyuncuyu izlememiş olması ve herkesin isime itibar etmesi. ''Adını duyduysam iyi oyuncudur.'' düşüncesi. Papy'nin bu sene Chelsea'de en az 15 maça çıkacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu stoperin alternatifi vardır...

dimi ?
      Sanmıyorum Papy alternatifti,Dante ve Terry olmadığı için Papy'e dönmüşlerdi.
      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Özer'in gitmesi güzel bir transfer olur emeği geçenlere tebrikler.

Papy schaub =(

Yorum

• Forumda kaynaksız transfer haberi vermek yasaktır diyen Yöneticiler neden görevini yapmadı. ? O yasak,bu yasak , şöyle yazma böyle yazma. Ona öyle deme buna böyle deme. Onur kargaşasında burda Hurmaya 500 kişi aynı anda hakarek küfür etti. Hangisi cezalandı.(Ben yedim ) Burda ne kadar adam akıllı yorum yapan varsa ceza yedi sonradan. Trapezunt sözüm sana FORUM YÖNETİCİLERİNİN DEDİĞİ GİBİ KAYNAĞINI YAZ. 2 SAAT SONRA ÜNLÜ BİRİSİ DEME. Eğer yazmazsanda Raporluycam. Ceza yemezsen forum yöneticilerinin ayıbıdır.
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• ya arkadaşlar en kötü st 12 00 de biter olay

okuyun keyfini çıkartın duyumcu duysun

dinleyenci hayal kursun

çok inanmadan keyfini çıkartsın

ne küfür etmeye değer ne başka bir şeye

artık oyuncuya oyuna renkdaşına falan her sinirlendiğinde küfretmekten saldırmaktan vazgeçsek iyi olmaz mı

daha çok çalışalım daha değişik deşarj yolları bulalım olmaz mı
            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
            RİLKE

Yorum

• özeri göndereceksek neden 1.5 milyon euro verdik. Osmanlıya 1.5 dan aşşağı satarsak yazık walla

Yorum

• Trabzonsporun bi stoper ihtiyaci var ise, ve Papy gibi adami almak istiyorsa 5, 10 kurus hesabi yapmaz. Lig baslamis ve sen hala yok 2,3, yok 2,5 Milyon hesabi yapiyorsun. Yakismadi Hurmaya... Trabzonsporun sportif direktörü olarak kimin 3 kurus hesabi yapilir, kimin icin yapilmaz diye bilmeli...

Yorum

• ishak dogan bence takimda kalmali veya kiralik

Yorum

• Benim anlamadığım nokta şu; Papy bizim için ihtiyaç dışı bir transfermiydi ki son ana kadar olabilecek bir aksiliğe karşı alternatifi değerlendirilmedi?

Yorum

• Neden böyle yapiyorsunuz anlamadım ? Adamlara kesin bitti deniliyorsa buraya aynen öyle yaziyorlar. Bizi kandırmakla ellerine ne geçecek ki ? Iyi niyetlerine güveniyorum ve onlara ne deniliyorsa öyle bizi akatariyorlar allah razı olsun.

Ona bakalirsa demekki onlara bu duyumu veren herkese verdi ve onlar bizimle paylaştı. Başka işlerimi yok da burada transfer haberleri paylaşsinlar ? Bu şekilde sadece kaçırıyorsunuz milleti ...

Allah sizden razı olsun duyumcular birdahaki transfer sezonunda görüşmek üzere.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Yorum

• Serdar Atasoy neden ceza aldı? Kime hakaret etti arifberkay'a mı?
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• özer ve gidecek yorumları uydurma tamamen.daha yeni aldık bonservisini neden gitsin.özer yedek olarak iş ypar takımda ayrıca türkiye kupasında kullanırız.neden satalım ki.satılacak o kadar çok adam varken neden özeri vereli.daha soner,ishak,fatih atik,musa var.

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forumda kaynaksız transfer haberi vermek yasaktır diyen Yöneticiler neden görevini yapmadı. ? O yasak,bu yasak , şöyle yazma böyle yazma. Ona öyle deme buna böyle deme. Onur kargaşasında burda Hurmaya 500 kişi aynı anda hakarek küfür etti. Hangisi cezalandı.(Ben yedim ) Burda ne kadar adam akıllı yorum yapan varsa ceza yedi sonradan. Trapezunt sözüm sana FORUM YÖNETİCİLERİNİN DEDİĞİ GİBİ KAYNAĞINI YAZ. 2 SAAT SONRA ÜNLÜ BİRİSİ DEME. Eğer yazmazsanda Raporluycam. Ceza yemezsen forum yöneticilerinin ayıbıdır.
                            Kaynağımı yazmayacağımdan emin olabilirsin.

Yorum

• şu bando takımını da bedelsiz olarak eskişehir'e yollasak iyi olacak. durum 2-2 acil gol atmamız lazım bunlar arkadan ninni gibi hamsi koydum tavaya çalıyolar.

taraftar da "lalalalaylay lalalaylay" şeklindeki tezahüratlarla enerji harcayıp uyku getirmek yerine gerekli pozisyonlarda gerekli yoğun tepkiyi gösterseler iyi olacak.
                              #

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi
                                "Erkan nasıl geçirdi" cümlesine ceza veriliyor ama hakarete ceza yok, ilgincmis.
                                banada nasıl koyduk diyince ceza verdiler ..
                                Yöneticiler sıkntılı biraz ...
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X