Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YES hangi tweeti kaldırmış Twitter'dan saydıracam kendisine eğer doğruysa.

Yorum

• *****Atıf Cheicho*****

Yorum

• Şu Schaub ve Papy bitti diyenler şimdi ikisinin de neden yattığını söylesin bir zahmet. Oyuncular mı yamuk yaptı bizimkiler mi ne oldu?

Yorum

• Douglas-Yumlu ikilisi birlikte olmaz, olursa çok sıkıntı çıkar bu kesin. Mbia'nın da hücum yönünü kesebileceklerini düşünüyorum. Constant'ın o taraftan da çok sıkıntı çekeriz, Papy gelse oranın kontrolü sağlanırdı. Arkaya kaçan oyuncuları söylemeye bile gerek yok.

Yorum

• berbatov boşta hala.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Schaub ve Papy bitti diyenler şimdi ikisinin de neden yattığını söylesin bir zahmet. Oyuncular mı yamuk yaptı bizimkiler mi ne oldu?
              Schaub neden yattı bilmiyorum ama Papy konusunda kulübü Nantes tam bir çirkef,yüksek bir fiyat alabilmek için ellerinden geleni yaptılar.
              ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Breaking: Papy Djilobodji is currently undergoing a medical at Chelsea, according to 20 Minutes. More to follow.

Yorum

• Transferden çok taraftara ihtiyacımız var..
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence beklemeyin.
                    Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa’nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji ile Rapid Wien’in orta alan oyuncusu Louis Schaub’ın transferlerinin gündemden kalktığını, çok özel bir oyuncu olmaması halinde transferi kapadıklarını söyledi.
                    Papy gelmeliydi geçmiş olsun

Yorum

• Get French Football ‏@GFN_France 4 dk.4 dakika önce Çeviriyi görüntüle
                      Breaking: Papy Djilobodji is currently undergoing a medical at Chelsea, according to 20 Minutes. More to follow.

üzücü ama gerçek

sağlık kontrolünden geçiyor
                      allahsız chelsea
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• SON DAKİKA: Papy Djilobodji, Chelsea için sağlık kontrollerinden geçiyor.
                        ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu Schaub ve Papy bitti diyenler şimdi ikisinin de neden yattığını söylesin bir zahmet. Oyuncular mı yamuk yaptı bizimkiler mi ne oldu?
                          Papy'yi Chelsea kaptı. Sağlık kontrollerinden geçiyormuş şuan.

Yorum

• Papy Chelsea yolundaymış...
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar burada herkese samimi bir soru sormak istiyorum lig başlamadan 1 hafta önce 'Bursa-BJK ve Akhisar' maçlarına kaç puan yazıyordunuz?
                              Kardeşim ben ilk 5 hafta 13 puan aliriz demiştim....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X