Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu "zaral" söylemi nedir?
    onur meselesi patlak verdigi sabahi sota twitterdan

sotadan zaral gelmez

diyen mesaj atmisdi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir tahminim var ama Terry falan değil. Yine Chelsea'den. Eğer isim oysa(öğrenmeye teyid etmeye çalışıyorum) imkansız yahu. Yok mümkün değil...

Zaman kaybetmeye gerek yok, gidip alsınlar Papy'yi bu gece. Beklemeden getirsinler.
      Garyy Cahill , Branislav İvanovic , César Azpilicueta ?

bence bunlardan herhangi birini şu an ki şartlarda alabilicek güçteyiz ama sırf bu adamlardan biri geldiği için sporsor gelir mi ismini duyduğunda şota nasıl yani demiş midir bilemem stoperse şayet tabiki de bahsettiğiniz bölge

Yorum

• Ya şu bizim elde kalan yerlileri okutamaz mıyız arap kulüplerine

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir tahminim var ama Terry falan değil. Yine Chelsea'den. Eğer isim oysa(öğrenmeye teyid etmeye çalışıyorum) imkansız yahu. Yok mümkün değil...

Zaman kaybetmeye gerek yok, gidip alsınlar Papy'yi bu gece. Beklemeden getirsinler.
          Gary Cahill mi ?
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• terry gibi bir adamin amerika alternatifi varken turkiyeye gelecegini sanmiyorum..herifinn gayet hareketli bir ozel hayati var..trabzon'da tutmaz..
            kaldi ki papy ismi terry'den daha cok heyecan veriyor..gencecik adam..35 yasindaki terry'e ucuk rakamlar verecegine al pappyi bak keyfine..
            remy'e ihtimal vermiyorum.chelsea bugun birakiyorum dese kapisinda uzun kuyruklar olusur..ahhh keske olsa ama bana gore imkansiz..

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kurt Zouma
              bak bu isimde akan sular durur
              o gelsin
              5 forma alirim

her ay birtane
              birde ögrenciye benden bir kombine

bonservisinlen gelirse tabii
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sakin Dante'yi almak gibi bir hata yapmasinlar kazmanin teki Wolfsburg geri istiyor diye haberler var gitsin oraya fazla uzatmadan yarin gelsin Papy sonuna geldik hadi hayirlisi bakalim.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya şu bizim elde kalan yerlileri okutamaz mıyız arap kulüplerine
                  İshak 2-3 seans solaryum yapsa , iş bir kolombiya pasaportuna bakar aslında .

Yorum

• a spor da de bruyne transfer haberini verdi. 80 milyona transfer olmuş. Görüntülerde de bruyne bayern e karşı dante yi yatırıp kaldırıyor ve Neuer e golü atıyor. Dante olmasın, lazım değil. Papy daha hızlı ve daha genç..

Yorum

• Arkadaslar simdi geldim eve, bu saate kadar ne oldu özetleyebilirmisiniz?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Terry değilse İvanovic belli oldu

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onur meselesi patlak verdigi sabahi sota twitterdan

sotadan zaral gelmez

diyen mesaj atmisdi
                          tesekkürler selcuk
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu "zaral" söylemi nedir?
                            Şota Onur olaylarından sonra tweet atmıştı. Shotadan zaral olmaz <3<3<3 diye(kalpler emoji olarak)
                            MCMLXVII

Yorum

• chelsuda sanırım trabzonlu yöneticiler var. bir zaman öyle haberler vardı.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar simdi geldim eve, bu saate kadar ne oldu özetleyebilirmisiniz?
                                hayal edemessin .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X