bence bunlardan herhangi birini şu an ki şartlarda alabilicek güçteyiz ama sırf bu adamlardan biri geldiği için sporsor gelir mi ismini duyduğunda şota nasıl yani demiş midir bilemem stoperse şayet tabiki de bahsettiğiniz bölge
terry gibi bir adamin amerika alternatifi varken turkiyeye gelecegini sanmiyorum..herifinn gayet hareketli bir ozel hayati var..trabzon'da tutmaz..
kaldi ki papy ismi terry'den daha cok heyecan veriyor..gencecik adam..35 yasindaki terry'e ucuk rakamlar verecegine al pappyi bak keyfine..
remy'e ihtimal vermiyorum.chelsea bugun birakiyorum dese kapisinda uzun kuyruklar olusur..ahhh keske olsa ama bana gore imkansiz..
Sakin Dante'yi almak gibi bir hata yapmasinlar kazmanin teki Wolfsburg geri istiyor diye haberler var gitsin oraya fazla uzatmadan yarin gelsin Papy sonuna geldik hadi hayirlisi bakalim.
a spor da de bruyne transfer haberini verdi. 80 milyona transfer olmuş. Görüntülerde de bruyne bayern e karşı dante yi yatırıp kaldırıyor ve Neuer e golü atıyor. Dante olmasın, lazım değil. Papy daha hızlı ve daha genç..
Yorum