Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir tahminim var ama Terry falan değil. Yine Chelsea'den. Eğer isim oysa(öğrenmeye teyid etmeye çalışıyorum) imkansız yahu. Yok mümkün değil...

Zaman kaybetmeye gerek yok, gidip alsınlar Papy'yi bu gece. Beklemeden getirsinler.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• john tery safkan ingiliz belki zenci olsa ihtimal vardı ama bu adamlar ada dışına los angelesa falan gidiyorlar. doğuya hiç geldiklerini görmedim. en doğuya beckham geldi oda manchesterla şampiyonlar ligi maçları için
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Profil şeysi var ya sol tarafta. Onun ortasında terazi var. Basıyorsun, beğendiğin mesaja "Katılıyorum", beğenmediğine "Katılmıyorum" şeediyosun.
        Eyvallah hocam ilk repi sana verdim
        "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
        Andrea Pirlo

Yorum

• Papy'den zaral olmaz. İyidir Papy iyi..
          Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvallah hocam ilk repi sana verdim
            Rica ederim, gerek yoktu.
            MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Remy falan bos hayaller kurmayin.

Remy gelsin Avcilar'dan Zincirlikuyu'ya ciplak kosarim hemde metrobus yolundan.
              ne güldüm ya...
              Terry gelirse bende yanında koşarım ama ne derler bilmem
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Papy'ye çok alıştım ben. Başka sidober istemem

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ozman Papy + Teryy alsinlar tam Combo yapalim , Cardozo giderse de bir forvet
                  [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
                  Tam Combo diyor ya gerçekten iyi güldüm

Yorum

• Kendimi Manchester City forumunda hissediyorum

Yorum

• Medjani,Cardozo gitmeli ki bunlar gelsin.

Papy gelsin hayatımıza devam edelim.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir tahminim var ama Terry falan değil. Yine Chelsea'den. Eğer isim oysa(öğrenmeye teyid etmeye çalışıyorum) imkansız yahu. Yok mümkün değil...

Zaman kaybetmeye gerek yok, gidip alsınlar Papy'yi bu gece. Beklemeden getirsinler.
                        Yok Yiğit yok artık o değildir tabiki
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• John terry gelse sponsorlar yığılır kapımıza ...
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Remy falan bos hayaller kurmayin.

Remy gelsin Avcilar'dan Zincirlikuyu'ya ciplak kosarim hemde metrobus yolundan.
                            Hahahahaha, çocuğu keserimden sonra duyduğum en iyi laf

Yorum

• Ya Danteye filan para vermeyelim Papyi bitirelim Dantenin parasına kanat alalım

Yorum

• Terry uygun gözüküyor neden derseniz arif bey anlaşma teklifinin 2 yıllık oldugunu söyledi yıllık 3 imza parasıda 2 milyon yani yıllıgı 4 milyona geliyordu. Yaşınıda hesaba katarsak Terry çok olası chelsea eminim düşünmek için 24 saat istemiştir. Çünkü para ile satmak istiyorlar Terry i

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X