bu "zaral" söylemi nedir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tahminim var ama Terry falan değil. Yine Chelsea'den. Eğer isim oysa(öğrenmeye teyid etmeye çalışıyorum) imkansız yahu. Yok mümkün değil...
Zaman kaybetmeye gerek yok, gidip alsınlar Papy'yi bu gece. Beklemeden getirsinler.
uymasin söhretcilere
takima en cok katkisi olacak ismi getirtsin kendisine göre
bir kriz daha atlatamaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Cardozo o fizik gucuyle bize katki saglamaz.
Gecen sene bile fizik gucunu begenmiyordum bu sene iyice yerlerde.
Eger 7 milyon ve ustunu veriyorlarsa 1 dakika dusunmem satarim yerine de Muhammet Demir'i alirim.
Remy zaman israfi olur bizim icin, o is olmaz.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendimi Manchester City forumunda hissediyorumhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gidiyim de kendime bol sutlu bi şota kahvesi yapiyim, ancak kendime gelirim :dDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Yiğit yok artık o değildir tabiki
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA SPOR hariç haber yapan olmadı
TRT SPOR
NTV SPOR
LİG TV
Yazıklar olsun
Haberi TV'de ilk veren Barış Yurduseven oldu TRT'ye de flaş geçirdi. Sonra Yunus Emre Sel yazdı. NTV'nin zaten Trabzonspor muhabiri yok onların menajerler haricinde bir bağlantısı olamaz. Misal Paulo Henrique transferini menajeri sayesinde ilk duyuran NTV Spor'du. Lig TV'de Can Karyağdı'dan sonra Erman Gönlüşen'i Trabzonspor muhabiri yaptı ama o da Can Karyağdı gibi kulübe çok yakın biri değil...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tahminim var ama Terry falan değil. Yine Chelsea'den. Eğer isim oysa(öğrenmeye teyid etmeye çalışıyorum) imkansız yahu. Yok mümkün değil...
Zaman kaybetmeye gerek yok, gidip alsınlar Papy'yi bu gece. Beklemeden getirsinler.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
Zaman kaybetmeye gerek yok, gidip alsınlar Papy'yi bu gece. Beklemeden getirsinler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum