Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Arif abinin bahsettiği 3 M maaş, 2 imza parası verilecek oyuncu ofans oyuncusu. Gervinho yada Lavezzi olabilir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Şu cl kura çekme programı vardı. Onu bana atacak biri var mı?

Yorum

• Şu anki kadroyla şöyle kadro kursak... Onur ---Cavanda-Medjani-Douglas-Constant ---Mbia-Okay-Ekici---Marin-Cardozo-Ndoye..avni akerde paramparça ederiz..
        #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca Arif abiye laf sokmaya Çalışanlar görsün Kazım bey ile irtibatı var

bundan sonra boş ithamlarda bulunmasınlar
          Tam 2 ay önce bu isimler ve daha neler neler önerildi olsun buna da şükür
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Abi Cavanda için ayrıca teşekkürler o zaman. Bravo. Taraftarın klubü olabilsek yönetimler hep bizden olsa ne işler başarabileceğiz demekki.

Teşekkürleri fazlasıyla hakediyorsun.

Birazdan buradaki arkadaşlara lütfen insanları incitmeyin. Ortak noktamız Trabzonspor.

Hepimiz heyecanlandık.

Saygılar.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kara uşak doldu takım , bizim lig fizik güce dayalı bir lig bu yönden çok iyi oldu nokta atışı yapıyoruz maaşallah heyecan duymamak mümkün değil inşallah bu sene yüzümüz gülecek.
              Oliviera, Jen Jacques Misse-Misse, Emmanuel Tetteh, Victor Shaka gibi adamlardan sonra kara uşakta makus talihimizi Yattara değiştirdi. Şimdi bi M'bia almışız ki, masaya koydu mu herkes kaçıyor. İnşallah paraları tıkır tıkır ödenir (Bkz. Taksitleri gecikince değişen Song ve Zokora performansları), iş sıkıya geldi mi kimse kayış atmaz ve iyi oynamaya devam ederler. Hem bu sene de Afrika Kupası yok.
              En son oflubektas tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 19:11.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Arif abinin bahsettiği 3 M maaş, 2 imza parası verilecek oyuncu ofans oyuncusu. Gervinho yada Lavezzi olabilir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                İkisinin de o paralara imza atacağını düşünmüyorum. Pato olabilir ama. Gervinho ve Lavezzi 5 milyondan aşşağı imza atmaz.

Yorum

• Taraftarın transferde katkısı olması çok iyi netice verdi. Hem de bmn izleme komitesi tam kapasite çalışmamış olmasına rağmen. Bu sistemin yonetimcede kabul gormesi seneye komitemizi çok daha arzulu ve etkili kılacaktır. Arif bey sizi de tebrik ederim.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    twitterda yatabarenin fransız takımına kiralanması serhatın başarısıymış yazıyor. tamam 4 milyon euro satış opsiyonuna kiraladık ama yıl sonunda biz almaktan vazgeçtik derlerse sadece yıllık ücretinden karımız olacak. keşke birazda kiralama bedeli alsaymışız. gerçi yine kardayız.

birde bu hurma ile serhat inşallah ego yarışına girmez uyumlu çalışırlar.
                    Serhat uğraşıyor hatta hurma bile serhatcığım satış işleri nasıl gidiyor diye soruyor serhata
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Douglas denen insanın topla ilişkisini her izlediğimde Lucio'ya benzetiyorum. Şahsi görüşüm tabi. Oradan pay biç...
                      İnşallahu teala Yiğit kardeşim, sağolasın.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğru diyorsun bunların pisliklerini bir an unutmuşum.

Ben şimdiye kadar hiç bir duyumcuya bir şey demedim. Ama bu arkadaş sürekli her şeyi açık açık yazdığını falan söylüyor, diğer duyumculara laf atıyor. Ama aynı işi kendi yapıp açık açık kendisi yazmıyor.
                        Herkesin tepkisi farkli oluyor.elbette. seninkisi oyle. Bu yuzden anlayisli olmak gerekiyor. Itibar etmeyle ilgili bir yorum yapmis atkadas. Kendi tepkisi ve yorumuyla. Ancak bazi durumlarda herseyi bilseniz dahi isim veremiyorsunuz. Yerel hatta ulusal basinin forumdan sayfalarca haber cikarttigini.dusunecek olursak bazen sadece kucuk ipucu.ile yetinmek de gerekebilir. Takimin selameti acisindan en azindan. Bir de isim hemen piyasaya duserse kaynaginizdan birdaha kolay kolay beslenemezsiniz. Bunu da dusunmek gerekiyor. Tesekkur ederim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi Douglas denen insanın topla ilişkisini her izlediğimde Lucio'ya benzetiyorum. Şahsi görüşüm tabi. Oradan pay biç...
                          Oyuncu Dante mi değil mi,ünlü olan
                          Arifberkay abi de teklifi paylaştı
                          Cevap verdiyseniz görmedim..
                          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftarın transferde katkısı olması çok iyi netice verdi. Hem de bmn izleme komitesi tam kapasite çalışmamış olmasına rağmen. Bu sistemin yonetimcede kabul gormesi seneye komitemizi çok daha arzulu ve etkili kılacaktır. Arif bey sizi de tebrik ederim.
                            Ben köprü görevi gördüm sadece knyalcın special one ve tüm önerilerini ileten renktaslara tesekkürler

Yorum

• Douglas şuan Bafra semalarında
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün hareketlilik olur.
                                İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam geçen haftada yazmıştım Douglas hala net değil diye ama sen bitti diyorsan hayırlı olsun diyelim o zaman
                                ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X