Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• papy transferiyle biz bir uğraşıyorsak n'doye ve papy on uğraşıyor.
    onu da bilgi olarak vermiş olayım.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birşeyler yazmak için girdim, ama yine o manzara... Bu Yumlu ve Bourceanu isimlerinin tam da girdiğim anlara denk gelmesi ilahi bir mesaj mı acaba :-)) Neyse, kaçtım.

Yazacağını yaz da öyle kaç bari mübarek

Gesendet von iPad mit Tapatalk
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• özet deil full macını istiyorum

Yorum

• Ben Papy olur diyorum olacak oldu diyorum

20 yaşında olan oyuncu konusunda bilgim yok

Türkiye'den yerli olarak sadece Muhammed'i alırım

Son 4 gün epey hareketli olacak

Öğlen bir arkadas yazmıştı risk alıyorsun Papy ve Douglas da

Şimdi şunu da yazayım bence medjani yüzde 90 gitti

Yorum

• Yatabare gitti diyelim, ki insallah gitmez.

Cardozo yasindan dolayi sakatlik her an gecirebilir. Bu durumda, N'Doye'nin yedegi kim olacak?
            Takim 1:0 geriye düstü, dakika 64, kim ile cift forvete dönecegiz?

Bir takimin forvet bölgesine sadece 2 oyuncusu olur mu (ki öyle oluyor Yatabare giderse)?
            En son cerasus tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 22:57.

Yorum

• Olcan gittiğinden beri sağ kanat yok takımda !!!

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                peki bu medjaniyi verip bir miktar paraya neden bitirmiyorlar bu işi medjaninin bu kadroda yeri yok stoper oynayamıyor önliberoda oynayamıyor .tek artısı hırsı cesareti .

bizim takım medjaniyi çoktan aştı ver gitsin işte yaa.
                Medjani li sureci cok bilmiyorum ama o zamanlarda bizim teklifimiz 1.5 M euroydu. belki bir bucuk arti medjani demissek kabul gormemis olabilir. tahmin sadece

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  papy transferiyle biz bir uğraşıyorsak n'doye ve papy on uğraşıyor.
                  Stichus güzel bir yazı olmuş

Yorum

• pappy almazlarsa bu denizi geçip derede boğulmak -sonuna kadar gelip sonra geri dönmek-bir çuval inciri berbat etmek-vb terimlerle ifade edilebilir.

bende bir fıkra yazıcam pappy alınmassa tam bir karadeniz fıkrası olucak sonu kötü biten.

Yorum

• ligde şampiyonluk yarışında bazen ne oynadığınızın önemi yok. Bazen kan gövdeyi götürüyor. paralar şikeler. oyuncu teşviki kusmuk doğa vs satılmış sezer vs...
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2.3 e yok dediler de kac istiyorlar acaba? Parasi neyse verelim, hatta ustune bi paket yapalim sonerli atikli
                        4 versek biter is talep edilen para 4 M euro

Yorum

papy transferiyle biz bir uğraşıyorsak n'doye ve papy on uğraşıyor.
                          ne başkan varmış bu Nantesda

Yorum

kadro işi tamamdır. douglas'a ilaveten belki papy veya daha maruf bir oyuncu bir de Schaub olabilir, uğraşıyorlar.

bu işin kadro kısmı, sanıyorum en iyi kadromuz.

işin taraftar ve şehir kısmı da sadece destek vermek bilet kombine saha içi tezahürat rakibi baskı altına alma filan sanılıyor, katılmıyorum.

taraftarımızın ve şehrimizin sakin olması lazım. bunun bir oyun olduğunu unutmaması lazım. güzel oyunu teşvik etmesi, fair play çerçevesinde doğru işlere yönlendirmesi gerekir takımı.

şota, takımımızın en büyük transferidir.

altı dil bilir, bu o kadar önemli sayılmayabilir diyelim. flemenkçe filan dil değil bazılarına göre çünkü.
                            anası babası profesör, bu da önemli değil diyelim, bazıları tahsile değer vermiyor olabilir.

kendisi de yuksek tahsillidir.
                            ulkemizde, iskoçyada ve hollandada gol kralı olmuştur, ajaxta 55 gol atmış bu adam.
                            bugun o şotayı almak isteseniz 40 milyon euro eder, bana sorarsanız.

adamın futbol bilgisi senin benim değerlendirebileceğimiz düzeyin çok çok üstünde yani.
                            hocalığı da van gaalden öğrenmiş, ama hala acemi diyebiliriz, orası ayrı.

bu adam haksız bulduğu gol sonrası kaleyi açtırmış bir adamdır.

bu adam bu oyunu yeniden sevdirebilir şehre, hepimize savaş atmosferinden kurtulup mutlu mesut bir iklim yaşama fırsatı yakalatabilir.

bu gözle bakmak lazım, sülalesinin harcayamayacağı parayı bu işten kazanmıs bir adamdan şehrimizin ögreneceği çok sey var.

sabırla ögrenmeye çalışmalı, futbolun gereklerini sahaya yansıtan ve o şehre ait anıları içerisinde zikrettiği fıkraları şimdi mbianın cavandanın yaşamasına izin veren bir ortam oluşturmalıyız.

trabzon gergin bir yer değildi, bizi hatırlayan hep gülümserdi. çünkü biz hep tebessüm eden bir şehrin çocuklarıydık.

yeniden o havayı yakalamamız lazım.

yenildiğimizde de topçularımızı hesap ödemedikleri yemeğin üzerine zorla havuç baklava dayayıp hafiften uyararak uğurladığımız, rakip liverpoolu usta otelde sabaha kadar davulla uyutmadığımız, hristiyan adamı zorla cumaya götürdüğümüz şehri bekliyorum ben.

her şey unutulur, babaannelerimizin beş saniye izlemediği maçlar için namazlarında dua ettiği takım olmayı başardığımız unutulmaz.
                            Helal olsun on numara yazi olmus masaAllah ellerine yuregine saglik
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• @cerasus

Ben de sordum yanit gelmedi

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Papy olur diyorum olacak oldu diyorum

20 yaşında olan oyuncu konusunda bilgim yok

Türkiye'den yerli olarak sadece Muhammed'i alırım

Son 4 gün epey hareketli olacak

Öğlen bir arkadas yazmıştı risk alıyorsun Papy ve Douglas da

Şimdi şunu da yazayım bence medjani yüzde 90 gitti
                                Abi Cardozoyla görüşme yapıldı mı ? Ondan yeni haber var mı ?
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X