1 stoper 1 forvet gerek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam totemin gözüne vurdunDouglas geri döner mi sence ?
Gesendet von iPad mit Tapatalk"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bjk - ts macının özetini nerden izleyebilirim renktaşalrım ?
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoolank
Bir forvet transferi sart degil mi ( yatabare gitti)
Ben yine de son anda muhammed transferinin zorlanilacagini dusunuyorum.
sınırsız yabancı hakkın var tüm dünya önünde antep çakallık yapmıştı önceden almaya çalışırken biz 5-6milyon eurolardan bahsediyorlardı şimdi tepe tepe kullansınlar muhammetlerini.
bu kadro muhammetide türkiye liginde oynayanlarıda aştı artık.türkiye liginden yapılıcak hele bide yerli olup bonservis parası verilip alınıcak futbolcuyu saçmalıkların en büyüğü olarak görüyor bunu hedef küçültme olarak nitelendiriyorum.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım dönmez ben Rusya'ya gidip evini taşımaya razıyım
)) dönerse zaten daha rusyadan adam alamayız
Gesendet von iPad mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy olmadı beyler o işi unutun.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@cerasus
Ben de sordum yanit gelmedi
Ayni mesele Medjani icin de gecerli.
Zorla bolluktan yokluga itiliyor takim. Rahat birakin Medjani ile Yatabare'yi.
Kadromuz bir sefer de "tam takim" olsun, ne olur?
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan gittiğinden beri sağ kanat yok takımda !!!
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
türkiye kupası hedef olmamalı.
ligde 32 maç
kadroda kalite 1 stoper ve 1 golcü yeterli@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Cardozo iç saha maçlarında çok işimize yarayacak ceza sahasına koy bi demlik yolla sonra topu Cardozo'ya salla..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Şöyle de haber yapılmış
Trabzonspor, Douglas ve Papy transferlerinde netlik kazandı. Douglas'ı transfer eden Karadeniz Fırtınası, Papy'den vazgeçti.. Böylelikle Trabzonspor stoper mevkine daha transfer yapmayacak. Transfer döneminin bitmesine ise 4 gün kaldı.. ÖZEL HABER-EMRE VURALTrabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)) dönerse zaten daha rusyadan adam alamayız
Gesendet von iPad mit Tapatalk"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın Papy'i falan gidin Chelsea'den Zouma-Terry'i paket yaptırın üstünede bonus olarak Willian'ı alın gelin arkadaşlar.
yazdıklarınız paraya şana şöhrete başarıya doymuş spor olsun diye maç oynayan adamlar şehri beyenmez sorun çıkarırlar bişey bulurlar takım karışır .
bu mesajımı not alın kopyalayın pappy aldıkmı mutlu son bizimdir.kefilim pappy e.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum