Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 stoper 1 forvet gerek
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam totemin gözüne vurdun Douglas geri döner mi sence ?

Gesendet von iPad mit Tapatalk
      Umarım dönmez ben Rusya'ya gidip evini taşımaya razıyım
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu bjk - ts macının özetini nerden izleyebilirim renktaşalrım ?
        ligtv.com.tr de lig özetleri bölümünden izleyebilirsin

Yorum

• papy de tolgay olayı gibi mi oldu. sözleşmeyi yırtmış başkan öyle haberler var.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Coolank

Bir forvet transferi sart degil mi ( yatabare gitti)

Ben yine de son anda muhammed transferinin zorlanilacagini dusunuyorum.
            muhammet saçmalaık olur bu kadroya o devirler geçti artık eskiden di o işler.

sınırsız yabancı hakkın var tüm dünya önünde antep çakallık yapmıştı önceden almaya çalışırken biz 5-6milyon eurolardan bahsediyorlardı şimdi tepe tepe kullansınlar muhammetlerini.

bu kadro muhammetide türkiye liginde oynayanlarıda aştı artık.türkiye liginden yapılıcak hele bide yerli olup bonservis parası verilip alınıcak futbolcuyu saçmalıkların en büyüğü olarak görüyor bunu hedef küçültme olarak nitelendiriyorum.

Yorum

• Ohooo ne demek olmuyor yaa..

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umarım dönmez ben Rusya'ya gidip evini taşımaya razıyım

)) dönerse zaten daha rusyadan adam alamayız

Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Papy olmadı beyler o işi unutun.
                  douglas ile ilgili yazdığın laf nedeniyle içimde bi şüphe var ve sürekli kemiriyor hocam.şimdide papye sardın yapma etma daaa
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @cerasus

Ben de sordum yanit gelmedi
                    Cerez parasina ihtiyicimiz mi var anlamiyorum ki. Kac para gelecek ki Yatabare'nin gönderilmesinden? Kücük cikarlar icin bu yapilir mi? Sezon uzun, bir de TR kupasi var. Nerden baksan 40 mac.

Ayni mesele Medjani icin de gecerli.

Zorla bolluktan yokluga itiliyor takim. Rahat birakin Medjani ile Yatabare'yi.

Kadromuz bir sefer de "tam takim" olsun, ne olur?

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olcan gittiğinden beri sağ kanat yok takımda !!!

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Olcan sağ kanat oyuncusu diyemeyiz. Mustafa ve Hami Hoca onu orada kullandı. Ha kötü mü oynadı tabii ki hayır. Ama Yusuf gibi onun da sağ ayağı olmadığı için topu sürekli soluna almaya çalıştı. Tabii bunun yanında içeri kat edip attığı gollere haksızlık yapmamak lazım. Sağ ayaklı bir sağ kanat oyuncumuz yok desek daha doğru. Marin sağ ayaklı ama kanat olarak ağırlıklı olarak solda oynayan bir oyuncu. Onun nasıl bir performans vereceği de soru işareti...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• türkiye kupası hedef olmamalı.

ligde 32 maç

kadroda kalite 1 stoper ve 1 golcü yeterli
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Cardozo iç saha maçlarında çok işimize yarayacak ceza sahasına koy bi demlik yolla sonra topu Cardozo'ya salla...
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Şöyle de haber yapılmış

Trabzonspor, Douglas ve Papy transferlerinde netlik kazandı. Douglas'ı transfer eden Karadeniz Fırtınası, Papy'den vazgeçti.. Böylelikle Trabzonspor stoper mevkine daha transfer yapmayacak. Transfer döneminin bitmesine ise 4 gün kaldı.. ÖZEL HABER-EMRE VURAL
                            Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              )) dönerse zaten daha rusyadan adam alamayız

3 gün kaldı artık minimum 1 maksimum 3 transfer gerçekleşir diye düşünüyorum... (şahsi fikrim)

Yorum

Bırakın Papy'i falan gidin Chelsea'den Zouma-Terry'i paket yaptırın üstünede bonus olarak Willian'ı alın gelin arkadaşlar.
                                yapma be sevgili adminim papy yaşı genç ve bonservisiyle alınıcak.

yazdıklarınız paraya şana şöhrete başarıya doymuş spor olsun diye maç oynayan adamlar şehri beyenmez sorun çıkarırlar bişey bulurlar takım karışır .

bu mesajımı not alın kopyalayın pappy aldıkmı mutlu son bizimdir.kefilim pappy e.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X