Ya aklıma takıldı.Bu papy 12 kez senegal milli takımında oynamış.İngiltere için millilik kriterini tutturuyor mu acaba?Az değil mi 12 maç. o kural tam olarak neydi?
Transferden önceki iki yıl içinde Milli takımının maçlarının %75'inde oynamış olmalı, ve Milli takımı FİFA sıralamasında son iki yılda 70.likten yukarıda olmalı.
Soner,İshak,Fatih,Serdar gitmeli Papy gelmeli.Devre arası Deniz gitmeli Remy tarzı biri gelmeli.Orta sahadan Bource (Medjani 4m€) gitmeli iyi bir yedek alınmalı.Sol bek alınmalı diyeceğim ama Constantı göndermezler oraya transfer olmaz )
Son durumda bu takım en az 2.olmalı
Gs dağıldı gibi
Bjk kadroları bizden kötü +olimpiyat
İnanıyorum olacaktır
Ben fB nin şampiyon olacağına inanmıyorum öyle bir ışık yok keza bjkde şenol efendi faktörü var hiçbir büyük maçı kazanamaz herkesin kötü dediği gs yine şampiyon olacak biz bu psikolojik ezikliği yenmedigimiz surece ilk 3 zor bizim için oyunculara bire bir terapi lazım bir büyük takım 10 dakikada dağılmaz hemşerim akhisar kimdir ulan...
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey üçe beşe bakmadan, gerekirse kısmen zarar ederek oynatmayacağımız oyuncuları satmak ya da kiralamak ve takımın maliyetini azaltmak. Eğer devre arasına iddialı girersek de paraya kıyarak gerekli yerlere nokta atışı transferler yapmak.
Bence yok bende çok dedim ersun yanalda istemiştir egemeni yumluyu seyredecegime her zaman egemeni tercih ederimmm.
nakzo renkdaşım egemen bize dediğinii güveni şampiyonluk ruhunu aşılayabilirdi. sizin terapist fikrinize katılıyorum. akhisar kim yahu. hoşt desen gol atarsın şu takımlara. bunlardan gol yemek ne demek. bu ligin matematiğin şikeci bülent sivasla çözmüştü yine ertuğrul hocada aynı şekilde dediğiniz gibi o matematiğe göre şampiyon oldu. Bana göre bu ligin diğer türlü şifreside var. Bunu Daum çok önceden çözdü ilk 20 dakikada rakibi nakavt etmek. sonra oyunu soğutup 3 puanı almak. Biz kendi sahamızda oynuyorsak ilk yarıda karşı takımı nakavt etmeliyiz öyle başlamalıyız.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum