Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet kuloğlu kim ya adanademirspora vermişiz. Tanıyan eden var mı? Ayrıca böyle bi futbolcumuz mu vardı?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    1461 çetesinden

Yorum

• Kap şov başlamış, özlemişiz[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak efsanem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya aklıma takıldı.Bu papy 12 kez senegal milli takımında oynamış.İngiltere için millilik kriterini tutturuyor mu acaba?Az değil mi 12 maç. o kural tam olarak neydi?
        Transferden önceki iki yıl içinde Milli takımının maçlarının %75'inde oynamış olmalı, ve Milli takımı FİFA sıralamasında son iki yılda 70.likten yukarıda olmalı.

Yorum

• La fiche de Papy Djilobodji. Ses buts, ses stats, son palmarès, ses blessures, les rumeurs de transfert du défenseur de Gaziantep FK.

Lequipe chelsea ye gondermis papy i.

Yorum

• Soner,İshak,Fatih,Serdar gitmeli Papy gelmeli.Devre arası Deniz gitmeli Remy tarzı biri gelmeli.Orta sahadan Bource (Medjani 4m€) gitmeli iyi bir yedek alınmalı.Sol bek alınmalı diyeceğim ama Constantı göndermezler oraya transfer olmaz )
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son durumda bu takım en az 2.olmalı
              Gs dağıldı gibi
              Bjk kadroları bizden kötü +olimpiyat

İnanıyorum olacaktır
              Ben fB nin şampiyon olacağına inanmıyorum öyle bir ışık yok keza bjkde şenol efendi faktörü var hiçbir büyük maçı kazanamaz herkesin kötü dediği gs yine şampiyon olacak biz bu psikolojik ezikliği yenmedigimiz surece ilk 3 zor bizim için oyunculara bire bir terapi lazım bir büyük takım 10 dakikada dağılmaz hemşerim akhisar kimdir ulan...
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                egemeni almadık bence egemen şu takıma liderlik hayli hayli yapardı. egemen diyince kızdık köpürdük. egemen gibi savunmacı şu ligde var mı?
                Bence yok bende çok dedim ersun yanalda istemiştir egemeni yumluyu seyredecegime her zaman egemeni tercih ederimmm.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Arkadaşlar son durum nedir işden yeni geldim bir bilgi verebilicek renkdaşımız varmı?

Yorum

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar son durum nedir işden yeni geldim bir bilgi verebilicek renkdaşımız varmı?
                    Son durum gadro yederli

Yorum

• Chelsea Papy'i alıp belki bize kiralar
                      Més Que Un Club

Yorum

• Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey üçe beşe bakmadan, gerekirse kısmen zarar ederek oynatmayacağımız oyuncuları satmak ya da kiralamak ve takımın maliyetini azaltmak. Eğer devre arasına iddialı girersek de paraya kıyarak gerekli yerlere nokta atışı transferler yapmak.

Yorum

• Douglas-Medjani-Yumlu-Aykut bu dörtlü çok rahat stoper mevkini idare eder. Bizim başımızı yakan kısım sol kanat olacak..
                          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• douglası alır ikinci stoper almassak şampiyon olamayız iki stoper şart hurma bey
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              egemeni almadık bence egemen şu takıma liderlik hayli hayli yapardı. egemen diyince kızdık köpürdük. egemen gibi savunmacı şu ligde var mı?
                              var
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence yok bende çok dedim ersun yanalda istemiştir egemeni yumluyu seyredecegime her zaman egemeni tercih ederimmm.
                                nakzo renkdaşım egemen bize dediğinii güveni şampiyonluk ruhunu aşılayabilirdi. sizin terapist fikrinize katılıyorum. akhisar kim yahu. hoşt desen gol atarsın şu takımlara. bunlardan gol yemek ne demek. bu ligin matematiğin şikeci bülent sivasla çözmüştü yine ertuğrul hocada aynı şekilde dediğiniz gibi o matematiğe göre şampiyon oldu. Bana göre bu ligin diğer türlü şifreside var. Bunu Daum çok önceden çözdü ilk 20 dakikada rakibi nakavt etmek. sonra oyunu soğutup 3 puanı almak. Biz kendi sahamızda oynuyorsak ilk yarıda karşı takımı nakavt etmeliyiz öyle başlamalıyız.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X