Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumun geneli beni listede kabul etmez, bu yüzden ben listeninin dışarısındayım. DEEP BLUE, coolank, Arif Berkay diye sıralanır benim listem.
    O listeyi siz degil bizim yapmamiz lazim aslinda daha mantikli olur cunku,

1 numara Coolank
    2 numara Umit abi, Arifberkay abi
    3 numara Jester, uzun zamandir yok kendisi
    4 numara Trapezunt
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezonun ortasında herkes kanatsızlıktan yakıncak
      +1461

Sefa hakkında yorum alacagız , şimdi kanat istemeyenlerden

Yorum

• Yeri mi bu kadar duyumun arasında bilmiyorum ama ; şu arada derede Justin Mengolo nun bonservisi alıp maaşı karşılığı bir süper lig kulübüne kiralamak akıllıca bir hamle olabilirdi.

Gelecek yılın transfer gündemlerinden biri santrafor olacaktır.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hastayım şu adamların formalarına,isim yazılarının bile bir adabı düzeni var.
          Dünyaca ünlü spor markalarının ürünlerini indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile keşfedin.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valencia'yı hangi ara yalanladı? coolank abi de hurma'ya döndü ha

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

Yorum

• ------------------------------ Dame Ndoye ------------------------------
              ------------------------------------------------------------------------------
              ------------------------------ Mehmet Ekici ------------------------------
              ------- Erkan -------------------------------------------- Valencia ------
              ---------------------- Okay --------------- Mbia --------------------------
              ------- Constant --------------------------------------- Cavanda ------
              ------------------------ Papy -------------- Douglas----------------------
              ------------------------------ Onur Kivrak --------------------------------

Yedekler = Yusuf Erdogan, Marko Marin, Özer Hurmaci, Cardozo, Aykut Demir, Esteban, Bosingwa

Gelde sampion olma. En az 10 puan fark ile Sampion oluruz.
              I'm a dreamer. I have to dream and reach for the stars, and if I miss a star then I grab a handful of clouds.

Yorum

• Joel Campbell (Adam Güney Amerikalı Joel Nathaniel Campbell Samuels )

Antonio da yalanlandığına göre Latin + EPL bağlantısından elde kalan Joel reyiz. Ama o da yıldız sayılmaz imaj olarak.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Usta bir şey kaçırmadın uyumaya devam.
                  Bian görünce burdaki kargaşayı böyle oldumm
                  İyi bişey kaçırmamışım
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Ronin bana yaşını söylersen sana +rep veririm :d
                    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet Valencia ve Lavezzi coolank tarafından yalanladığına göre Willian'ı gözümüze kestirdik
                      Juve Cuadrado yu bedava kiralamis yoksa o mu acaba diyecektim, bence kesinlikle EPL den birisi.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yiğit şota hoca ile bağlantın var mı merak ettim
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• 2 gun once Hurma TV kanalinda dediki 1-2 gune biter transfer... yani bekliyoruz...
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoperlerin ikisini de Şota çok istiyor.
                            Gönül rahatlatan bir açıklama
                            Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zaten forma konusunda en kötü tercihleri yapan klübüz sanirim. yanlis hatirlamiyorsam cubuklu firtina formasi bize özel taralandi diye bir muhabbet vardi 2010/11 den sonra Beyaz formali sezonumuzda. gecenlerde bir arkadasin kuzeninin maci vardi avusturya 2. liginde bir takimda oynuyor. baktim firtina formasinin aynisi
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman Pato'dur. Gelsin biz de kendisini bulsun tekrardan. Mükemmel olur. Golcü kanat forvet tanımına da uyuyor.

---------Cardozo--------
                                Marin---------------Pato

daha rahat maçlarda;

-----------Cardozo---------
                                N'Doye-----------------Pato
                                En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 14:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X