Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yalan söyleyim Valencia'yı fazla tanımam ama bildiğim kadarıyla golcü kimliği yok. Bize golcü kanat lazım. Campbeelllllll

Yorum

• Man U.'nun "7" numaralarından zaral gelmez. ❤❤

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stoperlerin ikisini de Şota çok istiyor.
        Hurma gecen kendi dedi tv de 2 stoperi beraber almakm cin hocaya soracagiz diye, daha neyi bekliyorlarsa.?
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valencia o kadar da imkansız değil. Sağ bek olarak oynatılıyor şuan. Yerini de Darmian'a kaptırdı. İmkansız olarak görülen isim o değildir.

Lavezzi olası ama o da kiralık olmaz sözleşmesi sene sonu bitiyor. 6-7 isterler en azından. O da değildir.
          İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ikisi de değil alakası yok

Arkadaşlar o iş hayal

2 stoper iyidir

Ben satılacak bir oyuncu sürprizi bekliyorum bakalım cmt si belli olur

Yarın kap gelir
          bahsedilen ismin valencia olmadığı söylendi sanırım.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            söylenenlere göre cepte olan Papy ve Doglas haricinde olasi bir Valencia transferi mi yoksa Soner, Ishak, Fatih Atik vs bunlari paket yapip 2-3 milyona göndermek mi.

ben ikinci sikki tercih ederim. kadro cok sisti gereksizleri yollayamazsak maddi külfeti agir olur.

Valencia gelse, zaten o saydığın futbolcular "bu futbol oynuyorsa ben ne oynuyorum" deyip utancından futbolu bırakırlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Bence yıldızları bir araya getirmektense dengeli bir kadro kurmak daha önemli.Fenerde mesela aynı mevkinin üç ,dört adamı var.Oynamayanlar mutlaka sorun çıkartacaktır.Bence iki iyi stoper alırsak hem dengeli hem de alternatifli bir kadro kurmuş oluruz.Defans hattında bence tek soru işareti Costant kalır.Orta sahamızda çok özellikli oyuncular var.Marin de tutarsa sorun yaşamayız.Forvette Ndoye ve Cardozo yeterli olur.Cardozo ilerleyen haftalarda mutlaka katkı verecektir.Sakatlık ve fahiş hakem hataları gibi sorunlar yaşamazsak bence şampiyon olamasak da sonuna kadar yarışın içinde kalırız.
              Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
              Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bjk li amma yan yatmış yaa sanki gece yatağa yatar gibi bi yastığı eksik

hee bide o şikebahçeliye bak sanki kendiside boksörmüş gibi gard alıyor gerçek bir boksörün karşında

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forumun geneli beni listede kabul etmez, bu yüzden ben listeninin dışarısındayım. DEEP BLUE, coolank, Arif Berkay diye sıralanır benim listem.
                  Ümit abi daha duyum paylaşmiyor bıraktı o

Yorum

• sizdede internet yavaşmı ????
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Marin aradığımız adam değil.Umarım yanılırim ama bence yanlış transfer.
                      Bize skorer kanat forvet lazimdi.Bkz:Remy,Sow.
                      Bu benim görüşüm sıkıntı yaşabiliriz.
                      Stoperlerin ikisi olursa papy-douglas ligin çok üstünde olur diye düşünüyorum.Medjani malasef hırslı,istekli azimli olsa da stoperde yetersiz ama tam bir joker.
                      Constant hala bana güven vermiyor.
                      Erkan ve Yusuf iyi performans göstermezlerse işimiz zor.
                      Diğer bir sorunda gidecekler.7-8 isime boşuna maaş ödüyoruz.
                      Havaya girmek önemli ama ayaklarımız yere sağlam basmalı,yarin bir akhisar yenilgisiyle buralar karışır.
                      Umarim şehir ve takım havaya girer 3te 3 yaparız.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vay beee ne kadar duyarlı bir renkdaşımız .yani demek istiyorki douglus-pappy
                        nin gelmesini o kadar istiyorum ki onlar için kendimi feda etmeye hazırım.

Kaptin + rep i ))
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Kanat falan istemiyorum ya douglas papy istiyorum sadece rüyalarima giriyor zenci gardaşlarim gelsinler artik bıktım komandodan yumludan uğurdan

Yorum

• Çok fazla bence ifadesi kullanmışım.Yeni fark ettim.
                            Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
                            Şenol Güneş

Yorum

Yiğit şota hoca ile bağlantın var mı merak ettim
                              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                              (Dozer) Cemil Usta
                              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Papy mutlaka gelmeli mutlaka ligin en iyisi olur net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X