Eğer Serhat Altıncı gerçekten Danteyle anlaştıysa İho hertürlü Hurmayı kandırır aldırır o adamı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDante ihtimalini bir kere unutalım hep beraber. Dante gerçek değil. Başkan büyük bir transfer için koşturuyor ama bence maceraya gerek yok.
Cepteki Papy'i alıp işi kapatalım.
Yorum
-
İlk olarak taita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA 16 24.09.2015 te piyasaya çıkacak diyor. Bundanyer alır mı bu kadrolar, geç kaldı sanırım, sonradan yama mama yapılabiliyor mu yenitransferler?İSTANBULU EZE EZE ,
EL ELE ZİRVEYE.
Yorum
-
İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten büyük transfer mi yoksa adı büyük kendisi bitmiş transfer mi?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa benim anlamadığım bu İHO olacak mangal küreği hem çıkıp futbol ve transfer işlerini tamamen Hurmaya bıraktık diyor sonrada çıkıp adamın işine karışıp posası çıkmış adamları aldırmaya çalışıyor. Şampiyon olacaksak şöhrete değil performansa ihtiyacımız var. Terry falan gelecekse bilmiyorum ama Dante için Papy bekletilmesin.
hala ders almadınmı halilodzic deneyiminden maludadırbilmem nedir .karışma iho sen başkanlık yöneticilik görevini yap transferi futbolu bilenlere bırak .
dante mante rolando saçmalığı bir çuval inciri berbat ediceksin.
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@stichus
Takviye edilmis kadroyla bourceanu ve marin'in katilimiyla da Gs'yi farkli yenerek psikolijik ustunlugu ele alacagimizi dusunuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@fatih bayraktar
Sayisalda bir sey cikmadi. Bu arada uzun sure sonra muhabbet guzeldiRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Papy zaten bastan beri zor bir transfer di. Devre arasinda ingiltere den cok talibi vardi Nantes baskaninin acgozlulugu yuzunden yaklasik 10 M euro dan oldular. Simdi en azindan zarari azaltma pesinde ne koparirsam diye bakiyor. Papy simdi olmasa devre arasinda gidecek. Bize gelmeye de sicak bakiyor. 2.3 M euroluk teklifimiz hala kabul gormedi. Ilgilenen tum ingiliz kuluplere haber gonderdi Nantes baskani ama hepsi transferlerini neredeyse tamamladi. Benim kaynaklarim burdan degil fransa dan. Sahsi dusuncem Papy gelirse hem cok basarili olur hem de buradan transfer yapip bize iyi paralar kazandirir. Bize gelmesi avrupa da surpriz olarak gorulecektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum