Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kara uşak doldu takım , bizim lig fizik güce dayalı bir lig bu yönden çok iyi oldu nokta atışı yapıyoruz maaşallah heyecan duymamak mümkün değil inşallah bu sene yüzümüz gülecek.
    DOZER CEMİL

Yorum

• ah şu cudcakı alacaktılar ki ahhh ahhhhhhhhhh
      Arif Abi eyvallah her şey için
      En son Murathan tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 18:54.

Yorum

• Onur - Cavanda,Douglas,Medjani(transfer),Constant - Mbia,Okay,Ekici, - Marin,N'doye,Erkan..... Ne kadro kurmusuz arkadas yaa

Yorum

• Ugur zaten iyi ve efendi bir insan ...Bize gelis surecinde de gs den teklif olmasina ragmen bizi secmisti keske Ugur un yerine baska gereksizleri yollasaydik...

Sanirim uzun sure sonra Forum bir oyuncuda hemfikir olmus durumda hatta hic izlememize ragmen

Papy ...

Ben de cok istiyorum gelmesini, insallah gercekten denildigi gibi onun transferi de gerceklesir.

Yorum

• Lütfen alıntılamadan cevaplayalım.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en başından beri açık açık yazıyorum diyorsun ama o bahsedilen yıldız isim için ipuçları falan veriyorsun. açık yazmak öyle mi oluyor?
              Bence haksizlik ediyorsun. Ben pek yazmasam da forumu anlik olarak uzun yillardir takip ediyorum. Simdiye.kadar yanilma paylariyla beraber kukup icindeki transferleri forum vasitasi ile taraftara aktarmada bir cesit kopru gorevi goruyor bu arkadaslar. Tabi bunu sadece transfer ile de sinirlamiyorum ben. Kulupte olan biten olaylar hakkinda da bilgi sizdiriyorlar. Kendileri isleri veya ailelerine ayirmalari gereken zamani burada sizlere bilgi paylasma amacli kullaniyorlar. Hepimizin gayesinin ortak oldugu bir platformda bu tip elestiriler gormek uzucu. Bence yazmadan once biraz dusunmek ve kelimeleri itina ile secmek gerekiyor. Kendimiz icin yapmiyorsak bile trabzonsporumuz icin buna dikkat edelim diye dusunuyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arif abi varol.
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kalas da sivrildi sipsivri oldu gerisi malum
                  Kazık çaktı adam bize gidecek gibi değil gitmedikçe de giriyor zaten

Hayır ben o zaman pek oyuncu ücretleriyle ilgilenmiyordum
                  Gençlerbirliğinde 500bin tl den az alan adama 1.2milyon dolar vermek nedir o zamanki dolar kuruyla 2milyon tl ye yakın oluyor sanırım 1milyon verdik gelmedi demek ki
                  Hayır sever kulübüz biz para dağıtmayı seviyorduk o yıllarda

Yorum

• Yeniden takim kurduk resmen.

Mbia - Cavanda - Douglas - Ndoye - Okay - Marko - ( papy) 7 oyuncu.

Yorum

• Bunlar önerdiğimiz oyunculatın sadece birkaçı
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Arkadaşlar duyum da iyidir, kimisine heyecan verir ama ondan ziyade önemli olan bilgidir bana kalırsa.

İşbu Douglas top dağıtır mı? Rakip pres yaparken top onun ayağına geldiğinde; "tamam kaptırmaz, şimdi en doğru adama atar" diye rahatça yaslanabilir miyiz?
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Douglas'ı Arif Bey iletmiş. Net. Tebrikler, teşekkürler.

Yorum

• TDMás ‏@TDMasCR
                            Keyner Brown confesó tener opción de llegar al Trabzonspor de Turquía, donde también milita Esteban Alvarado.
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Keyner Brown confesó tener opción de llegar al Trabzonspor de Turquía, donde también milita Esteban Alvarado. Çeviriyi görüntüle İspanyolca dilinden Bing ile çevrildi Hatalı mı çevrilmiş?
                              Kéyner Brown nerede Ayrıca Türkiye Trabzonspor ulaşmak için seçeneği için Esteban Alvarado militates itiraf etti.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şans değil bu yalnız. Azize' nin kara para aklama operasyonu.
                                Doğru diyorsun bunların pisliklerini bir an unutmuşum.

İlk olarak AnAKiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence haksizlik ediyorsun. Ben pek yazmasam da forumu anlik olarak uzun yillardir takip ediyorum. Simdiye.kadar yanilma paylariyla beraber kukup icindeki transferleri forum vasitasi ile taraftara aktarmada bir cesit kopru gorevi goruyor bu arkadaslar. Tabi bunu sadece transfer ile de sinirlamiyorum ben. Kulupte olan biten olaylar hakkinda da bilgi sizdiriyorlar. Kendileri isleri veya ailelerine ayirmalari gereken zamani burada sizlere bilgi paylasma amacli kullaniyorlar. Hepimizin gayesinin ortak oldugu bir platformda bu tip elestiriler gormek uzucu. Bence yazmadan once biraz dusunmek ve kelimeleri itina ile secmek gerekiyor. Kendimiz icin yapmiyorsak bile trabzonsporumuz icin buna dikkat edelim diye dusunuyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Ben şimdiye kadar hiç bir duyumcuya bir şey demedim. Ama bu arkadaş sürekli her şeyi açık açık yazdığını falan söylüyor, diğer duyumculara laf atıyor. Ama aynı işi kendi yapıp açık açık kendisi yazmıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X