Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    7 mılyon avroya adam okutuyor bursa ıspanyaya bızde eldekılerı bedavaya kıralıyoruz alan yok
    bursa gözde oyuncularını satıyor ...
    yedek bekleyen ,kadro dışı kalan , kendinize kulup bulun dediği oyuncuları satmıyor ki
    61

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu bursa da taraftar nasıl ayaklanmıyor hayret ediyorum
      bunların başkanı 3 ay önce dememişmiydi istanbula oyuncu satmayacağım diye
      şimdi ise satmnadığı adam kalmadı,,
      gs bize yaptığının neredeyse 10 katını fb bursaya yaptı..
      Bursa'nın oyuncuları gitmek için yırtındı resmen. Bursa taraftarı görüyordur bu durumu. Yine kızacaklardır tabiki başkanlarına lafını yediği için ama ayaklanma filan beklememek lazım.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• fb nın aldıgı defans ıle orta saha !!!

azız ısı bılıyor...

.....

cavcavla o kaldı...

bırı satarak bırı alarak malı goturuyor...

-------

cavcav amca yaslandı gercı...

yoksa hepsını havada karada goturur...

----------

soner le aykutla jımy ıle vs ıdare edıyor ...

ufak oynuyor...

potu artırmıyor...

"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon derken?
          Bize karsi oynayacak ve pazartesi günü imza atacak öyle anladim.

Yorum

Trabzon derken?
            Bakambu Trabzonspor maçında oynayacak ondan sonra imza atmaya gidecek demek istemiş galiba.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• bu sene şampiyon TRABZONSPOR,,yazın bir kenara.....
              bizim takımı küçümsemeyin
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Trabzon derken?
                Bizim maçta bize karşı oynayıp öyle gidecekmiş.........

Yorum

• bakambu 7 ediyorsa bizim waris 17 etmeliydi.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forza Trabzonspor ﺦ @trabzonforza61
                    PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon, göğüs reklamı için Trabzon İmperial Hastanesiyle anlaştı.

En solda ki bildiğin biglia

Yorum

• gilles grimandi reise gitsek bize sağ kanat lazım desek adam afrika listesini sunar. çok cüzi fiyata arsenal seviyesinde olmayan ama stoke cityde oynayacak adamları alırız.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bursa iyi futbolcu satıyor diyorsunuz da , Yusufu çıkarsak 3 -4 , Cardozo 6,7
                        Onur 10
                        Medjani 3-4
                        Mbia 5
                        Ekici 10 Milyon eder..
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bakambu 7 ediyorsa bizim waris 17 etmeliydi.
                          Neye göre? Waris ne yaptı geçen sene? Adamın patlamasını bekledik durduk bütün sene boyunca. Bakambu lig ve kupa maçlarında bir kamyon gol attı. Aralarında 1 yaş bile yok üstelik. Şu yorumuna katılmak mümkün değil.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En solda ki bildiğin biglia
                            ya ben kafayı yedim ya da 1461 trabzon cudcakla anlaştı.
                            adam bildiğin cudcak

Yorum

• Bursaspor'dan bize ne , Kendi takımımızı konuşalım.. İlk 11'lerinizi görelim, Temennilerinizi görelim. Volkan Şen'den banane..
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neye göre? Waris ne yaptı geçen sene? Adamın patlamasını bekledik durduk bütün sene boyunca. Bakambu lig ve kupa maçlarında bir kamyon gol attı. Aralarında 1 yaş bile yok üstelik. Şu yorumuna katılmak mümkün değil.
                                warisi fransada görürüz. bize kim gelse tutunamadı takımda kaos var. bakambu geçen sene bizde olsa waris gibi olurdu bolca küfür yerdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X