bu bursa da taraftar nasıl ayaklanmıyor hayret ediyorum
bunların başkanı 3 ay önce dememişmiydi istanbula oyuncu satmayacağım diye
şimdi ise satmnadığı adam kalmadı,,
gs bize yaptığının neredeyse 10 katını fb bursaya yaptı..
Bursa'nın oyuncuları gitmek için yırtındı resmen. Bursa taraftarı görüyordur bu durumu. Yine kızacaklardır tabiki başkanlarına lafını yediği için ama ayaklanma filan beklememek lazım.
"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
gilles grimandi reise gitsek bize sağ kanat lazım desek adam afrika listesini sunar. çok cüzi fiyata arsenal seviyesinde olmayan ama stoke cityde oynayacak adamları alırız.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Neye göre? Waris ne yaptı geçen sene? Adamın patlamasını bekledik durduk bütün sene boyunca. Bakambu lig ve kupa maçlarında bir kamyon gol attı. Aralarında 1 yaş bile yok üstelik. Şu yorumuna katılmak mümkün değil.
Neye göre? Waris ne yaptı geçen sene? Adamın patlamasını bekledik durduk bütün sene boyunca. Bakambu lig ve kupa maçlarında bir kamyon gol attı. Aralarında 1 yaş bile yok üstelik. Şu yorumuna katılmak mümkün değil.
warisi fransada görürüz. bize kim gelse tutunamadı takımda kaos var. bakambu geçen sene bizde olsa waris gibi olurdu bolca küfür yerdi.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum